Skocz do zawartości

beGM: Wymiany - komentarze

karpik

Rekomendowane odpowiedzi

32 minuty temu, kuba2419 napisał(a):

@Reikai po wymianie Spurs beda jakieś 142k powyżej capspace

chyba że w arkuszu jakaś wymiana nie została wprowadzona

Oddaja Dienga, wiec sa ponizej sc. Pytalem o to wczoraj, nikt nie odpowiedzial, a wiec o tym poczytalem CBA, reddit oraz AI - wszystkie strony mowia, ze jest to legit.

5 minut temu, Reikai napisał(a):

Oddaja Dienga, wiec sa ponizej sc. Pytalem o to wczoraj, nikt nie odpowiedzial, a wiec o tym poczytalem CBA, reddit oraz AI - wszystkie strony mowia, ze jest to legit.

Oddając Dienga i przyjmując Sextona Spurs będą mieli 154 789 638 czyli więcej niż próg salary (154 647 000). Wydaje mi się że spurs muszą oddać więcej o tą różnicę, ale nie się wyłowię ktoś bardziej doświadczony 😉

BTW. Fajny deal dla GSW :)

8 godzin temu, kuba2419 napisał(a):

Oddając Dienga i przyjmując Sextona Spurs będą mieli 154 789 638 czyli więcej niż próg salary (154 647 000). Wydaje mi się że spurs muszą oddać więcej o tą różnicę, ale nie się wyłowię ktoś bardziej doświadczony 😉

Skoro Spurs nie zmieszczą Sextona w cap space i przekraczaja próg salary po wymianie to obowiązuje ich zasada z regulaminu dotycząca możliwości przejęcia 200% wartości oddanych umów +250 tys., czyż nie?

10 godzin temu, kuba2419 napisał(a):

1 godzinę temu, ernie9005 napisał(a):

Skoro Spurs nie zmieszczą Sextona w cap space i przekraczaja próg salary po wymianie to obowiązuje ich zasada z regulaminu dotycząca możliwości przejęcia 200% wartości oddanych umów +250 tys., czyż nie?

Posprzatane, po dealu Lewis-> Fernando jest juz ok.

Warto odnotować serię dobrych wymian Pacers.

Oddanie Edeya za mocną paczkę od NOP wg mnie na plus. Edey jest fajnym młodym centrem, ale jednak dość jednowymiarowym i nadal mam wątpliwości, czy to materiał na startera, głównie z uwagi na deficyty zwrotności , mobilności i w obronie , gdzie łapie sporo fauli.  Dwa 1st picki to świetny zwrot. Dzisiaj Pacers stosunkowo tanim kosztem oddali wysoki i niewygodny kontrakt Brogdona oraz dead money Bostona Jr. pozyskując DDR, który spokojnie wskakuje do pierwszej piątki.  Co by nie mówić o DDR to ciągle pewny scorer na mid range i kat w rzutach osobistych, a pewnie jeszcze wystarczy mu siły na ten sezon / dwa żeby skutecznie wbijać się pod obręcz rywali. Na koniec tych roszad Pacers zostali z 1st pickiem NOP 26, który może być za chwilę rozchwytywanym assetem. 

👏

15 minut temu, człowiek...morza napisał(a):

najpierw ich z pizdy bez sensu wzmacniales, teraz kazesz czkeac.

zero konsekwencji, co pokazuje, ze nie masz pojecia co zrobic.

wyrzucilbym Cie na zbity pysk jako owner

na c*** ten isaac?

Bo go lubię i jego 2-letni kontrakt wpisuje się w timeline  Kings;)

A te wzmocnienia wynikają z racjonalnego budowania drużyny. - roster ma mieć sens a nie taki ropizdiel jak w Houston u Regisa.

Edytowane przez Alonzo

2 godziny temu, Alonzo napisał(a):

Bo go lubię i jego 2-letni kontrakt wpisuje się w timeline  Kings;)

A te wzmocnienia wynikają z racjonalnego budowania drużyny. - roster ma mieć sens a nie taki ropizdiel jak w Houston u Regisa.

c***em sie wpisuje i jest chodzacym szpitalem

twoj roster nie ma sensu

do tego wjebales ich w wujowe kontrkaty typu terry scary i kuzmiś

hunter

to jest zbieranina nazwisk ktorych zaden klub nie chce xd takie typowe dla najabrdziej patologicznych organizacji xd

wiec mozna powiedziec, ze oddajesz ducha kings z reala z ostantich 2 dekad!

Edytowane przez człowiek...morza

39 minut temu, człowiek...morza napisał(a):

wiec mozna powiedziec, ze oddajesz ducha kings z reala z ostantich 2 dekad!

Staram się kultywować klubowe tradycje;)

A tak poważnie, to kontrakty do dwóch lat Kings nie przeszkadzają.

Za Kuzme oddałem 1st Soty - więc dość naturalne jest że chciałem go przedłużyć i liczę na to że wróci do formy.

Z Rozierem zjeb##lem - ale z ryzykowaniem tak jest że raz się uda, a raz nie.

Kings stawiają przede wszystkim na młodzież i cap space za 2 lata - i na tym się koncentruje.