Alonzo Opublikowano wczoraj o 11:34 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:34 @january @ernie9005 i nie wiem kto jeszcze.. Przypilnujcie swojego kontrahenta żeby wrzucił całość do Moratorium, bo inaczej będzie trzeba wszystkie te deale odkręcać bo za ch##ja Pana nie idzie tego policzyć, bo nawet nie wiemy co i jak liczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano wczoraj o 11:37 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:37 3 minuty temu, Alonzo napisał(a): @january @ernie9005 i nie wiem kto jeszcze.. Przypilnujcie swojego kontrahenta żeby wrzucił całość do Moratorium, bo inaczej będzie trzeba wszystkie te deale odkręcać bo za ch##ja Pana nie idzie tego policzyć, bo nawet nie wiemy co i jak liczyć. po tym widać jak podpupadła jakość deali w begm jak wraz z @Qcin_69 zaczeliśmy modę na multi-way'e to było wszystko tip top na tacy a teraz? szkoda gadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano wczoraj o 11:41 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:41 1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a): po tym widać jak podpupadła jakość deali w begm jak wraz z @Qcin_69 zaczeliśmy modę na multi-way'e to było wszystko tip top na tacy a teraz? szkoda gadać @Qcin_69 budował może i nierealne drużyny, ale nasz ciechociński Cygan pod kątem poprawności deali poziom trzymał zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano wczoraj o 11:57 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:57 29 minut temu, Szulim napisał(a): bo nadal nie wiadomo, co za kogo i za co Jedna część już poszła DLO za Cama , drugą jest w trakcie negocjacji. Ale później złącze obie w całość. 22 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): po tym widać jak podpupadła jakość deali w begm jak wraz z @Qcin_69 zaczeliśmy modę na multi-way'e to było wszystko tip top na tacy a teraz? szkoda gadać Za chwilę będziesz mógł się wykazać, ustąpię Ci pola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano wczoraj o 12:03 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:03 5 minut temu, LAF napisał(a): Jedna część już poszła DLO za Cama , drugą jest w trakcie negocjacji. Ale później złącze obie w całość. Za chwilę będziesz mógł się wykazać, ustąpię Ci pola. juz przestan pierdolic. hornets ida w dobrym kierunku, jest sporo do podziałania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano wczoraj o 12:19 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:19 Cameron Johnson został wymieniony w czasie draftu za DLO Russella + #14 i #35 picki w drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano wczoraj o 12:25 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:25 Macie już wrzucona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano wczoraj o 13:40 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:40 Ale robisz straszny bałagan z tymi wymianami. Wrzuć @LAF wszystko raz a porządnie a nie ciągle dodajesz wymiany po kawałku. Tak żeby było jasno i przejrzyście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano wczoraj o 14:40 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 14:40 Potwierdzam. @Qcin_69 mieszał w głowach kontrahentom w trakcie robienia wymian ale jak już poszło ogłoszenie to wszystko piko bello opisane. Cud miód malina i orzeszki ziemne. Mógłby chłopak wrócić a nie opluwa teraz Tatuma gdy tego noga boli. Bez serca chłopak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu @człowiek...morza oddaje Ci pole do popisu a @ignazz będzie ładnie to opisywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) 7 minut temu, LAF napisał(a): @człowiek...morza oddaje Ci pole do popisu a @ignazz będzie ładnie to opisywał oddales 9 pick za 1 rock cama johnsona i 1 runde warriors za rok cartera jr? Edytowane 12 godzin temu przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a): oddales 9 pick za 1 rock cama johnsona i 1 runde warriors za rok cartera jr? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Cóż, mam nadzieję, że nowy GM wykrzesa więcej niż Ja. Ja tutaj widzę przy problemach paru ekip ze Wschodu szanse na bezpośredni awans do PO. No, ale to się okaże w trakcie. Dostaje również assety w postaci 2rd pickow i niezawalone żadnym szrotem skład. Jak to poukłada to już nie wnikam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Niezle niezle, ewidentnie na koniec kariery pan postawił sobie za cel obdarować assetami swoich największych kolegow z begm i na złość odmrozić sobie uszy, brawo Laf, brawo rada że na takie procedery pozwalacie, ta gra coraz bardziej mi się podoba, jest realizm, bo po takich ruchach GM Hornets byłby na pewno wypierdolony za drzwi z hukiem przez ownera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 2 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): Niezle niezle, ewidentnie na koniec kariery pan postawił sobie za cel obdarować assetami swoich największych kolegow z begm i na złość odmrozić sobie uszy, brawo Laf, brawo rada że na takie procedery pozwalacie, ta gra coraz bardziej mi się podoba, jest realizm, bo po takich ruchach GM Hornets byłby na pewno wypierdolony za drzwi z hukiem przez ownera no nie wiem. ja tu widze wierne odwzorowywanie tradycji realnych hornets! i za to chapeu bas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 32 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): no nie wiem. ja tu widze wierne odwzorowywanie tradycji realnych hornets! i za to chapeu bas! Potwierdzam. LAF zachowuje tu pełen profesjonalizm odwzorowywania rl Hornets względem naszych BeGM Hornets. Kawał dobrej roboty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 3 godziny temu, RonnieArtestics napisał(a): Niezle niezle, ewidentnie na koniec kariery pan postawił sobie za cel obdarować assetami swoich największych kolegow z begm i na złość odmrozić sobie uszy, brawo Laf, brawo rada że na takie procedery pozwalacie, ta gra coraz bardziej mi się podoba, jest realizm, bo po takich ruchach GM Hornets byłby na pewno wypierdolony za drzwi z hukiem przez ownera Miło mi że zakwalifikowano mnie do bycia kolegą Lafa. Wcześniej miałem tylko poznanego tu @Eld [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 1 minutę temu, kolader napisał(a): Miło mi że zakwalifikowano mnie do bycia kolegą Lafa. Wcześniej miałem tylko poznanego tu @Eld [*] Akurat nie o Tobie myślałem ale przepraszam jesli cie uraziłem, ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 2 godziny temu, RonnieArtestics napisał(a): Akurat nie o Tobie myślałem ale przepraszam jesli cie uraziłem, ok? Nie uraziłes mnie. Ja nikogo tutaj nie znam a wrzucono mnie do grupki. Elda choć nie poznałem osobiście to wymieniłem z nim setki wiadomości. Czasami jeszcze popisze z Alonzo ale to nie jest ten poziom znajomości internetowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi