Tecu Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): kiedy miałem to zrobić skoro u nas draft jest przed końcem Finałów jeszcze? pomyślałeś o tym? miałem sobie zabrać możliwość zrobienia potencjalnego dealu w trakcie draftu, żebyś poczuł klimat jak w realu skoro u nas timeline jest zupełnie inny? Króciutko. Nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 3 minuty temu, Tecu napisał(a): Króciutko. Nigdy. a to akurat jako GM ja o tym decyduje, nigdy nie zrobil bym takiego dealu ze szkoda dla klubu jak Nico,.chciałem jedynie potencjalnie pójść inną drogą, nawet naginając trochę panujące normy info o tym dałem niemal dwa tygodnie temu, potem w opisie do Finałów obszernie wyjaśniłem dlaczego chcę zrobić przebudowę a Ty mi teraz wyjeżdżasz dzień przed ogłoszeniem wyników, że jesteś oburzony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Ty mi teraz wyjeżdżasz dzień przed ogłoszeniem wyników, że jesteś oburzony? Zareagowałem wtedy gdy dałeś to na trading block. Gdybyś dał jutro, zareagowałbym jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) 15 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): a kiedy miałem to zrobić skoro u nas draft jest przed końcem Finałów jeszcze? pomyślałeś o tym? miałem sobie zabrać możliwość zrobienia potencjalnego dealu w trakcie draftu, żebyś poczuł klimat jak w realu skoro u nas timeline jest zupełnie inny? budowałem tą drużyne sumiennie przez tyle lat, mało brakowało bym teraz nie był po b2b, to tak ciężko zrozumieć, że nie mam ochoty już grać tego samego 10 rok zaraz skoro w tle i tak śledzę Nuggets, którzy nawet ruchów żadnych nie robią? jestem zaskoczony taką reakcją akurat teraz, kilkukrotnie pisałem o tym wcześniej byście mieli świadomość dlaczego i po co to robię, już nie mówiąc o tym, że Joka będzie mi ciężko oddać tak czy inaczej No ale z nudów chcesz oddać Joka? To lepiej wez drugi team, gdzie Serba mieć nie będziesz, a tu się 'nudź' w Nuggets, gdzie naprawdę jest sporo do zrobienia. Po prostu w tym sezonie cała topka ligi (Lakers, Wolves, Raps, Magic, Clippers) poza Nuggets się skruszyła, a Bux nie zrobili jeszcze uzupełnienia s5. Za rok tak łatwo nie będzie:) Aż dziwne, ze nie chcesz walczyć o b2b pierwsze w begm. Jeszcze zrozumiałbym jakąś sprzedaz Brunsona, bo tylko problemy rywali nie pozwoliły się rozprawic z takimi w D Nuggets. I chęć tu poprawy teamu w innych ciut warunkach wokół Serba. Ale Jokicia? Zlituj się LBS, nawet Qcin by tego nie zrobił:) Edytowane 9 godzin temu przez january Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) 9 minut temu, Tecu napisał(a): Zareagowałem wtedy gdy dałeś to na trading block. Gdybyś dał jutro, zareagowałbym jutro. W dniu 16.06.2025 o 15:42, LeweBiodroSmoka napisał(a): Wiem, że pora na to średnia, ale lepiej żebyście wiedzieli wcześniej w Nuggets dostępni wszyscy prócz młodych,natomiast jeśli chcesz wyciągnąć Joka to lepiej od razu zastaw też starą w lombardzie tylko legitni gracze do max 24-25 lat i picki zapraszam jutro, powiadasz? dzięki @Tecu że robisz ze mnie debila odpowiem szerzej jak wrócę na chatę @january Edytowane 9 godzin temu przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) Trochę dziwna jest ta krytyka. Jasne że staramy się odwzorować realia ligi. Ale jak nazwać fakt że topowy sportowiec ligi idzie sobie z kaprysu do innego klubu aby syn miał dobre liceum? To są kaprysy wielkich. A że nie powinniśmy 1:1 brać ligi to u nas kaprys spotyka GM DEN a nie DAŁ. I coś czuję że ostatecznie paczka za Joka będzie lepsza niż za Lukę. a jak już @Qcin_69 wspominamy to oczywiście że by oddał jeżeli kalkulator dał wynik pozytywny. Jako fan spurs oczywiście lubię historię gracza tylko w 1 klubie no ale na każdego Duncana przypada 5 Durantow. Niech GM sobie pokalkuluje. Jeżeli oferty nie będą atrakcyjne to przecież nie zrobi na siłę wymiany. Nie pisze się o tym ale możliwe że Jokic jest na początku spowolnienia swojej genialnej kariery. I może za 2 lata nie będzie już taki boski. Co gorsza to jest typ jak nasz LBS jemu w każdej chwili może się znudzić gra i GM który go kupi straci wszystko. Jok w wakacje aż tak o swoje zdrowie nie dba. Edytowane 8 godzin temu przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 21 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): jutro, powiadasz? dzięki @Tecu że robisz ze mnie debila odpowiem szerzej jak wrócę na chatę @january To co wystawiłeś, dla mnie brzmi jak żart i tak go potraktowałem. Jak zrobiło się poważnie to zareagowałem. Wszystko, nie szukaj drugiego dna, bo go nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Czy Jok ma trade kickera? Chyba nie istotne do Maxa nie podbijemy. 2 minuty temu, Tecu napisał(a): To co wystawiłeś, dla mnie brzmi jak żart i tak go potraktowałem. Jak zrobiło się poważnie to zareagowałem. Wszystko, nie szukaj drugiego dna, bo go nie ma. A jak budziłeś się z info luka w lakers po czym patrzysz że lakers oddali 1 pick to nie czułeś się podobnie? Bywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 7 minut temu, ignazz napisał(a): Trochę dziwna jest ta krytyka. Jasne że staramy się odwzorować realia ligi. Ale jak nazwać fakt że topowy sportowiec ligi idzie sobie z kaprysu do innego klubu aby syn miał dobre liceum? To są kaprysy wielkich. A że nie powinniśmy 1:1 brać ligi to u nas kaprys spotyka GM DEN a nie DAŁ. Porównujesz głosowanie gdzie to był po prostu jeden z argumentów, który mogłeś, ale nie musiałeś brać pod uwagę do jednoosobowej decyzji kogoś kto się znudził? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 3 minuty temu, Tecu napisał(a): To co wystawiłeś, dla mnie brzmi jak żart i tak go potraktowałem. Jak zrobiło się poważnie to zareagowałem. Wszystko, nie szukaj drugiego dna, bo go nie ma. no widzisz,a nie był aby rozważyć oddanie Joka chciałem dostać równowartość około 10 picków i już jedna taką ofertę mam to jest imo uczciwe podejście do sprawy, by zabezpieczyć przyszłość klubu po potencjalnej stracie tego typu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Nie porównuje naszego głosowania tylko rzeczywistość NBA która jest bardziej popaprana niż decyzja lbs. Tym bardziej że nie mamy narzędzi do blokowania decyzji jeżeli transakcja będzie sportowo fair. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 3 minuty temu, ignazz napisał(a): jak budziłeś się z info luka w lakers po czym patrzysz że lakers oddali 1 pick to nie czułeś się podobnie? Bywa. Jakie podobnie? Doncic tuż przed transferem właśnie wygrał mistrza? Nie bywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu u nas swiat staje na głowie. janis nigdy nie przedluzylby z grizzles, bo jest c***nia. jokic odejdzie, bo jest bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 1 minutę temu, Tecu napisał(a): Jakie podobnie? Doncic tuż przed transferem właśnie wygrał mistrza? Nie bywa. No to może pierwszy raz będzie. Powtórzę że nie jestem entuzjastą takich ruchów ale potrafię je jakoś zrozumieć. 1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a): u nas swiat staje na głowie. janis nigdy nie przedluzylby z grizzles, bo jest c***nia. jokic odejdzie, bo jest bardzo dobrze Poznał dupe w Toronto. Młodziutka. Która umi zrobić serbskie śmigło na śniadanie. Dla mnie wystarczający powód. Co jak Lewy po zebraniu assetow zrobi mistrza jak Leonard zesłany do Rsptors? Odpuścicie czy dalej będziecie biadolić. Poczekajmy. Ostatecznie to tylko gra Proste pytanie. Jak chcecie zablokować wymianę? Jeżeli nie macie konceptu to nie traćmy czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 6 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): no widzisz,a nie był aby rozważyć oddanie Joka chciałem dostać równowartość około 10 picków i już jedna taką ofertę mam to jest imo uczciwe podejście do sprawy, by zabezpieczyć przyszłość klubu po potencjalnej stracie tego typu Jokic jest bezcenny, sam z marszu Ci mógłbym dać 10 pickow za niego, ale no litości, oddanie Jokicia po tym jak robi 2 tytuły w 3 latach, bo się znudziłeś? Smutne serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) ogolnie szkoda, ze klepneliscie to idiotyczne przedluzenie dla janisa. tera @Regis wyskoczyłby z picków za jokicia (a tam picki grizzlies). a z FA by sciagnal sobie janisa (i picki grizzlies to byloby zloto). i nie byloby czego zbierac. najlepszy duet w historii. do tego miller pasuje a tera @Tecu sie skarzy. trzeba bylo sie skarzyc na janisa xd Edytowane 8 godzin temu przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Gadasz z tym Gianisem jak rapar o kobietach. To już nie jest śmieszne. Tecu to spokojny user. Jeszcze nie ma wymiany a tu już nerwy big marketu. Dla takiej tylko chwili warto było Joka zobaczyć na bloku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Teraz, ignazz napisał(a): Gadasz z tym Gianisem jak rapar o kobietach. To już nie jest śmieszne. bo ja jako jedyny w tej grze wierny swoim ideałom manadżer niezłomny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Wy chyba nie znacie Lewego. Im bardziej będziecie dociskać tym szybciej zrobi wymianę. Teraz, człowiek...morza napisał(a): bo ja jako jedyny w tej grze wierny swoim ideałom manadżer niezłomny pi****lenie. Frazes. Idź to polityki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) 3 minuty temu, ignazz napisał(a): Gadasz z tym Gianisem jak rapar o kobietach. To już nie jest śmieszne. Tecu to spokojny user. Jeszcze nie ma wymiany a tu już nerwy big marketu. Dla takiej tylko chwili warto było Joka zobaczyć na bloku. tecu jest jak tykajaca bomba. trzyma w sobie wszystkie emocje, ale przychodzi moment, że tłumione wystrzela jak torpeda i popada w konflikt miedzy ego a superego Edytowane 8 godzin temu przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi