Alonzo Opublikowano 22 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2024 Wydarzenia z BeGM potwierdzają tylko, że nie ma $$$ na rynku aktualnie. Jak nikt mu nie da maxa za rok, to podpisze może i taniej wtedy z Knicks. Natomiast jak będzie zdrowy to jest franchise player. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 22 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2024 (edytowane) 14 minut temu, Alonzo napisał(a): Wydarzenia z BeGM potwierdzają tylko, że nie ma $$$ na rynku aktualnie. Jak nikt mu nie da maxa za rok, to podpisze może i taniej wtedy z Knicks. Natomiast jak będzie zdrowy to jest franchise player. spoko. twoje zdanie zdam. moze znajda sie bardziej rozsadni i po zimnym przemysleniu skumają jako lamelo, ze niestety kart w obliczu zdarzen begm nie rozdaja (i nie jest prawda, ze nie bylo $$$ na rynku. jak wsponialem, bylo 6 teamow z realna mozliwoscia złożenia maxa. czesc wybrala przejecie tj warrena czy bradlea beala, co samo w sobie dla lamelo rowniez powinno byc wymowne w kontekscie wymagań). a jezeli jako lamelo chca zaryzykowac z QO i 3 sezon z rzedu z 20-30 spotkaniami oczywiscie droga wolna. kazdy ma do tego prawo ze swoim glosem. czy to jednak rozsadne? no ja bym polemizował. Edytowane 22 Lipca 2024 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 22 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2024 Nets nadal brakuje na Holidaya. Musisz jeszcze zrzucić Wagnera @kolader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 22 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2024 Widzę ze Laf znowu soft przebudowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2024 @Regis w tym roku będzie mnie zaniżał jeszcze bardziej niż zwykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 22 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2024 27 minut temu, MarcusCamby napisał(a): @Regis w tym roku będzie mnie zaniżał jeszcze bardziej niż zwykle Bardziej się już nie da:) Ale będzie wręcz przeciwnie, będę musiał Ci zawyżać bilanse, żeby nie było że działam we własnym interesie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 9 godzin temu, ozzy110 napisał(a): Nets nadal brakuje na Holidaya. Musisz jeszcze zrzucić Wagnera @kolader Nope, nie muszą, masz złą formułkę w arkuszu przy cap space Nets;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 @kuba2419naz Reid tak tanio? Kumam ze potrzebujesz capspace ale chyba Można było coś więcej zyskać za niego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 O co chodzi z tym dealem Reid-Merill @kuba2419? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 1 minutę temu, january napisał(a): O co chodzi z tym dealem Reid-Merill @kuba2419? Teraz sprawdziłem i ten Reid jest nawet na najlepszym kontrakcie w lidze, grubo. Myślałem ze to jakiś zrzut salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał(a): @kuba2419naz Reid tak tanio? Kumam ze potrzebujesz capspace ale chyba Można było coś więcej zyskać za niego.. 1 minutę temu, january napisał(a): O co chodzi z tym dealem Reid-Merill @kuba2419? Trochę inaczej będzie to wyglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 Ja bym za Reida oddał gracza pokroju wielokrotny uczestnik ASG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 Nie ma tej wymiany nigdzie, zostaly usuniete posty z potwierdzonej wymiany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 Teraz, Reikai napisał(a): Nie ma tej wymiany nigdzie, zostaly usuniete posty z potwierdzonej wymiany? Nie było potwierdzenia jeszcze a muszę to trochę zmodyfikować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 (edytowane) 5 minut temu, człowiek...morza napisał(a): ale co tu ma inaczej wygladac jezeli ten deal stal sie oficjalny? Ja nic nie potwierdzalem więc o co chodzi? Edytowane 23 Lipca 2024 przez LONGER01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 Teraz, LONGER01 napisał(a): Ja nic nie potwierdzalem więc o co chodzi? o nic, potwierdzenie Erniego zmyliło xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 Wojnar się skompromitował! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 34 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Trochę inaczej będzie to wyglądać. To z conajmniej dwa 1st roundery musisz dostać ;o reida na takim kontrakcie to każdy by chciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 33 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): To z conajmniej dwa 1st roundery musisz dostać ;o reida na takim kontrakcie to każdy by chciał. Myles Turner idzie w drugą stronę, nie Merrill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 Ale to tak się pomyliliście z oceną wymiany czy z wpisem tylko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi