MarcusCamby Opublikowano 2 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2024 3 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): A propos CambyGOAT czy ktoś powtórzyl czy dalej tron mój? Trochę już odcinasz kupony. Ale tak serio, to kto inny? Chociaż @Qcin_69 jak zrobi drugiego mistrza z Wolves to może być nowe panowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2024 Teraz, MarcusCamby napisał(a): Trochę już odcinasz kupony. Ale tak serio, to kto inny? do Phila Jacksona jeszcze mi brakuje. Ale no okres po mistrzowskie pięknie ukazuje jak wiele niestety również trzeba mieć szczęścia. 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): Chociaż @Qcin_69 jak zrobi drugiego mistrza z Wolves to może być nowe panowanie. z tego co patrze w pizde. nawet @mac nie pomogl a chyba nawet zaszkodzil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2024 2 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): do Phila Jacksona jeszcze mi brakuje. Ale no okres po mistrzowskie pięknie ukazuje jak wiele niestety również trzeba mieć szczęścia. z tego co patrze w pizde. nawet @mac nie pomogl a chyba nawet zaszkodzil Mac akurat ratowal co mogl. Ale merytorycznie seria dno, Qcin chyba myslal ze samo sie wygra. Playiny Knicks Pacers czy Sixers Heat poki co 100x lepsze niz ta 2 runda Nuggets Wolves, zero koszykowki samo bloto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2024 2 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): z tego co patrze w pizde. nawet @mac nie pomogl a chyba nawet zaszkodzil Poważnie? Ja myślałem, że seria jest jednostronna i rozmawiamy tylko o rozmiarach zwycięstwa. Magia Jokica jest widać wciąż potężna. A wszystko przy kontuzji Brunsona w G7. Nieźle. Szykuje się wyjątkowo słaby mistrz w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2024 2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Poważnie? Ja myślałem, że seria jest jednostronna i rozmawiamy tylko o rozmiarach zwycięstwa. Magia Jokica jest widać wciąż potężna. A wszystko przy kontuzji Brunsona w G7. Nieźle. Szykuje się wyjątkowo słaby mistrz w tym roku. Jeszcze poltorej godziny. Nie takie serie odwracano Ale tak, tu Lakers bez Butlera, czy Raptors bez Kawhia maja szanse na mistrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2024 Teraz, Reikai napisał(a): Jeszcze poltorej godziny. Nie takie serie odwracano Ale tak, tu Lakers bez Butlera, czy Raptors bez Kawhia maja szanse na mistrza. Magic z połamanym Mitchellem i Townsem, który zapisał historyczne collapse w finale konferencji. Lakers, gdzie liderzy nie posmakowali zapachu Playoffs czy drugiej rundy. Raptors bez Leonarda i z kontuzjowanym Lillardem, gdzie ciągnie ich głównie Siakam co w RL NBA skończyło się i tak szczęśliwą tylko obecnością w finale konfy o porażką 0-4 Nuggets z Jokic, Brunson i plejadą takich "gwiazd", że mój Derrick Jones był piątym najlepszym graczem serii Nuggets - Pelicans. To brzmi strasznie, ale chyba Lakers w tym zestawie są faworytem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2024 2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Magic z połamanym Mitchellem i Townsem, który zapisał historyczne collapse w finale konferencji. Lakers, gdzie liderzy nie posmakowali zapachu Playoffs czy drugiej rundy. Raptors bez Leonarda i z kontuzjowanym Lillardem, gdzie ciągnie ich głównie Siakam co w RL NBA skończyło się i tak szczęśliwą tylko obecnością w finale konfy o porażką 0-4 Nuggets z Jokic, Brunson i plejadą takich "gwiazd", że mój Derrick Jones był piątym najlepszym graczem serii Nuggets - Pelicans. To brzmi strasznie, ale chyba Lakers w tym zestawie są faworytem. Brunson nie gra w finalach konferencji, zlamana reka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 4 minuty temu, ozzy110 napisał(a): Pistons - Hawks Pistons in: #12, #17, #53, 2nd MEM 25 Pistons out: #9, 1st CHI 30 Hawks in: #9, 1st CHI 30 Hawks out: #12, #17, #53, 2nd MEM 25 @karpik nie rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 17 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 3 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): nie rozumiem Hawks właśnie wymienili ~ #7 i #53 na #9 i Chi 1st 2030. I wybrali gracza, którego by pewnie wzięli z #7. Jeszcze dużo przed Tobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 ja z perspektywy pistons nie kumam. wymienili lepszy pick na gorszy. i zamienili chi 30 na sredniej jakosci pick i dwa 2-rundowce nie bilansuje mi sie to wgl 5 minut temu, karpik napisał(a): Hawks właśnie wymienili ~ #7 i #53 na #9 i Chi 1st 2030. I wybrali gracza, którego by pewnie wzięli z #7. Jeszcze dużo przed Tobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 19 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 @Sylvinho. @Principe sformatujcie tę wymianę, tak, żeby wyglądała normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 19 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 Teraz, karpik napisał(a): @Sylvinho. @Principe sformatujcie tę wymianę, tak, żeby wyglądała normalnie Ok zaraz wrzucę jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 19 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 @Pablo81 jak już nie wpisujecie graczy z imienia i nazwiska, to chociaż podawajcie same nazwiska i ich nie przekręcajcie. Dotyczy to również nazw zespołów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 @Pablo81 zmień w Waszej wymianie z Cole -> Anthony, bo nie ma takiego gracza jak Cole (kiedyś był Norris Cole) a później będzie wiadomo chociaż o kogo chodzi. Podajcie też chociaz pierwszą literę imienia tego Browna, bo nie wiadomo co to za gracz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 19 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 @Pablo81 Wpisz ładnie zawodników z imionami bo potem przy szukaniu w historii łatwiej zrozumieć co to była za wymiana i kto brał w niej udział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 19 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 Puff Diddy Warriors czy jednak Heat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 19 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 10 minut temu, Tecu napisał(a): Warriors czy jednak Heat? Też się zastanawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 19 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 A Beyem przed offseason można handlować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 19 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 5 minut temu, january napisał(a): A Beyem przed offseason można handlować? Można, ale jego kontrakt to posion pill. Do sprawdzenia czy finansowo się cała wymiana przez to się nie posypie. @Pablo81 jeszcze ten DFS i Valanviunas i jesteśmy w domu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 19 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 @Szulim Celtics zgubiłeś in and out . Monster multiway, powodzenia Radzie przy sprawdzaniu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi