Reikai Opublikowano 27 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 17 minut temu, ignazz napisał(a): Jak można mieć focha za Rozuera? Ponoc trzymal szatnie Hornets i byl swietnym wetem. Lamelo to mimo wszystko niedojrzaly gowniarz, ktory na pokaz zapierdala autem na czerwonym swietle i nie tejpuje kostek mimo problemow z nimi. Foch bo stracil mentora w szatni nie wydaje sie czyms nienaturalnym, patrzac na to jak zagral w tych meczach od wymiany, body language czy pojscie do szatni zostawiajac zespol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 27 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 2 godziny temu, LAF napisał(a): A skąd masz te TPE ? W arkuszu nie widzę a na przykład widzę , że jest aktualizacja tej części po jest wpisany trade Bruce Browna no z trejdow co tera zrobilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 27 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 Teraz, człowiek...morza napisał(a): no z trejdow co tera zrobilem A okey to arkusz jeszcze nie do końca aktualny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 16 minut temu, LONGER01 napisał(a): Phoenix Suns: Delon Wright Monte Morris Szukam kogoś młodego pod kosz w toronto sa okongwu achiuwa i reid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 24 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 @karpik odblokuj jak możesz temat z Wymianami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 24 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 13 minut temu, Alonzo napisał(a): @karpik odblokuj jak możesz temat z Wymianami. Done Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 24 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 @ozzy110 Wiem, że ktoś coś pytał, dawał jakiś przykład ominięcia stepien rule w realu NBA. Czy możesz go przytoczyć czy też wytłumaczyć o co chodzi z tym zapisem prawa do gracza w trakcie draftu? Ja nie bardzo rozumiem a myślę, że to dość ważne. Osobiście nie spotkałem się z czymś takim, możesz podać przykład? Bez wytłumaczenia to chyba jednak ten deal łamie Stepien rule. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 4 minuty temu, Tecu napisał(a): @ozzy110 Wiem, że ktoś coś pytał, dawał jakiś przykład ominięcia stepien rule w realu NBA. Czy możesz go przytoczyć czy też wytłumaczyć o co chodzi z tym zapisem prawa do gracza w trakcie draftu? Ja nie bardzo rozumiem a myślę, że to dość ważne. Osobiście nie spotkałem się z czymś takim, możesz podać przykład? Bez wytłumaczenia to chyba jednak ten deal łamie Stepien rule. W dniu 12.02.2024 o 17:29, Pablo81 napisał(a): https://www.sportsbusinessclassroom.com/how-teams-get-around-the-stepien-rule/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 24 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 7 minut temu, Tecu napisał(a): @ozzy110 Wiem, że ktoś coś pytał, dawał jakiś przykład ominięcia stepien rule w realu NBA. Czy możesz go przytoczyć czy też wytłumaczyć o co chodzi z tym zapisem prawa do gracza w trakcie draftu? Ja nie bardzo rozumiem a myślę, że to dość ważne. Osobiście nie spotkałem się z czymś takim, możesz podać przykład? Bez wytłumaczenia to chyba jednak ten deal łamie Stepien rule. To co Pablo wstawił. Realnie tego picku nie ma w tej wymianie. Zapisałem go jedynie żeby się nie zgubił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 24 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 1 godzinę temu, Pablo81 napisał(a): Jasne, ale przeczytaj to jeszcze raz i napisz czy dotyczy to tradów robionych przed deadline w stosunku do picków z następnego sezonu. Jasne, Wasz deal może przejść i @ozzy110 dostanie tego gracza (możecie się dogadać kogo wybierzesz dla niego), ale w czasie draftu a nie teraz. Jeżeli się mylę to podaj przykład z real NBA takiego dealu jak Wasz z takim timingiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 12 minut temu, Tecu napisał(a): Jasne, ale przeczytaj to jeszcze raz i napisz czy dotyczy to tradów robionych przed deadline w stosunku do picków z następnego sezonu. Jasne, Wasz deal może przejść i @ozzy110 dostanie tego gracza (możecie się dogadać kogo wybierzesz dla niego), ale w czasie draftu a nie teraz. Jeżeli się mylę to podaj przykład z real NBA takiego dealu jak Wasz z takim timingiem. Jak wrzuciłem swoją wersję (potem Ozzy rozszerzył wymianę), to napisałem w nawiasie przy prawach do tego gracza (GA). Jasne, że prawa lecą dopiero po drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 24 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 Jeszcze raz powtórzę. Pokażcie mi deal z real NBA gdzie drużyny dogadują się, że za pół roku ktoś dla kogoś wybierze gracza. Jeżeli taki był to nieam żadnych zastrzeżeń. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 (edytowane) jak na moje deal do zablokowania. po coś istnieje to stepien rule. i rowniez nie po to, żeby obchodzić przepis. to jest oczywiste. dlatego ewentualny deal pickiem za gowno w lato dla mnie rowniez do zablokowania. Edytowane 24 Lutego 2024 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 24 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 30 minut temu, LAF napisał(a): Nie rozumiem Ciebie zbytnio Przecież wyraźnie jest napisane , że jest to tylko w kwestiach formalnych aby nie zgubić tego picku. Imo tak samo był robiony Trade Middletona gdzie była wrzucona całość a po dwóch miesiącach wrzuciłem sam trade Midsa bo wcześniejszy tamten nie mogl przejść Chłopaki wrzuca trade picku już formalnie w trakcie draftu i wszystko będzie zgodnie z CBA Mimo, że to nie mój trade to przez takie czepianie się szczegółów , szczególików zabawa traci fun Przez brak czepiania sie szczegolow niektorzy handluja pickwmi ktorymi nie moga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 24 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 H e h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 12 minut temu, człowiek...morza napisał(a): jak na moje deal do zablokowania. po coś istnieje to stepien rule. i rowniez nie po to, żeby obchodzić przepis. to jest oczywiste. dlatego ewentualny deal pickiem za gowno w lato dla mnie rowniez do zablokowania. Co k****?!! 1000x były tu deale rozbijane na kilka etapów, a ty się teraz budzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 24 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 Nie wiem czego się koledzy spodziewali, ale wymiana White jest zwyczajnie niezgodna z CBA i nie przechodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 Teraz, karpik napisał(a): Nie wiem czego się koledzy spodziewali, ale wymiana White jest zwyczajnie niezgodna z CBA i nie przechodzi Co jest niezgodne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 24 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 Teraz, Pablo81 napisał(a): Co jest niezgodne? Nie możesz handlować prawami do gracza, którego masz zamiar dopiero wybrać. Aktualnie masz do dyspozycji pick w drafcie, którym nie możesz handlować ze względu na Stepien rule. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 Teraz, karpik napisał(a): Nie możesz handlować prawami do gracza, którego masz zamiar dopiero wybrać. Aktualnie masz do dyspozycji pick w drafcie, którym nie możesz handlować ze względu na Stepien rule. Nie handluje tym pickiem teraz. Nie rozumiem, skąd wniosek, że tak jest. Zapis ma charakter czysto porządkowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi