Skocz do zawartości

ZDJECIA FORUMOWICZOW :)

travcka

Ta sonda jest potrzebna, by temat sam nie zniknal po jakims czasie.  

73 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ta sonda jest potrzebna, by temat sam nie zniknal po jakims czasie.

Rekomendowane odpowiedzi

No to moze i ja zarzuce fotkami

Ps. są troche poobcinane , ale to juz wina skanera :x

Dołączona grafika

Na molo w Juracie...

Dołączona grafika

(troche mnie tu gałęzie pozasłaniały :P ) Najdalej na polnoc wysunięty punkt Polski ( Jastrzębia Góra ofkors ) , nie jestem pewny ale chyba stoje prawie w tym samym miejscu co Joseph i Key i Joseph :twisted:

Dołączona grafika

W latarni na Helu :)

Dołączona grafika

A tu jescze na dzialce :roll:

• 4 tygodnie później...

A też wrzucę fotke bo chcialem pochwalić sie koszulką, której jestem sczęślwiym posiadaczem :)

http://img50.imageshack.us/img50/2596/gumbi7cj.jpg

Miałem tego nie robić, bo nie do konca wyszło, ale jednak wrzucę też fotkę z małego zlotu fanów Iversona i Biby, który odbył się przed kilkoma dniami w Poznaniu na Rynku.

http://img50.imageshack.us/img50/838/gumbi27sd.jpg

Miałem tego nie robić, bo nie do konca wyszło, ale jednak wrzucę też fotkę z małego zlotu fanów Iversona i Biby, który odbył się przed kilkoma dniami w Poznaniu na Rynku.

http://img50.imageshack.us/img50/838/gumbi27sd.jpg

Najlepiej wyszła ta dziewczynka w koszulce Biby z Lotosu- skądś ją chyba znam :roll:

A żeby nie było całkiem offtopicowo to dam tez coś od siebie

Hasło- Dzięki Bogu za koniec sesji!!!

A też wrzucę fotke bo chcialem pochwalić sie koszulką, której jestem sczęślwiym posiadaczem

http://img50.imageshack.us/img50/2596/gumbi7cj.jpg

Ale fajny prezent dostałeś od wujka ra_da z Canady

PS. jednak sie nie ogoliłeś :lol: :wink:

Najlepiej wyszła ta dziewczynka w koszulce Biby z Lotosu- skądś ją chyba znam

lol :D

• 2 tygodnie później...

Powiedz Fart co treba zrobic by dostac takie prezenty? :) Jezeli bedzie to nic trudnego to ja tez moez spróbuje cos skombinowac 8)

To bardzo proste- najpierw szukasz kogoś z rodziny mieszkającego w USA (bądź kupujesz wysyłkowo), a potem bierzez marker i piszesz cos po angielsku i na koniec chwalisz się tym na Forum 8)

Powiedz Fart co treba zrobic by dostac takie prezenty? :) Jezeli bedzie to nic trudnego to ja tez moez spróbuje cos skombinowac 8)

Kupujemy Photoshopa (bo na Walls-Cave mamy tylko oryginalne oprogramowanie), rozgryzamy program, doskonalimy sie i szkolimy, stajemy sie coraz lepsi. Jestesmy jednymi z najlepszych tapeciarzy NBA na świecie, dostajemy maila od Fartmana z propozycja dolaczenia do W-C, przyjmujemy, nastepnie zalatwiamy wspolprace z jakims koszykarzem, robimy mu kilka tapet + ew. jakies inne zamowienia a dalej to juz nic jak tylko zbierać plony i czekac na paczke ;] W skrocie, nic trudnego - mozna probowac :)

Kupujemy Photoshopa (bo na Walls-Cave mamy tylko oryginalne oprogramowanie), rozgryzamy program, doskonalimy sie i szkolimy, stajemy sie coraz lepsi. Jestesmy jednymi z najlepszych tapeciarzy NBA na świecie, dostajemy maila od Fartmana z propozycja dolaczenia do W-C, przyjmujemy, nastepnie zalatwiamy wspolprace z jakims koszykarzem, robimy mu kilka tapet + ew. jakies inne zamowienia a dalej to juz nic jak tylko zbierać plony i czekac na paczke ;] W skrocie, nic trudnego - mozna probowac :)

eeee jak to taki pikus to ja nawet nie zaczynam bo nie lubie malych wyzwan :lol:

a tak serio to serdeczne gratulacje panowie! tez bym chciala kiedys zasluzyc na taka paczke :)

http://img383.imageshack.us/img383/1077/foto8km.jpg

w koncu dostalem paczke na ktora dlugo czekalem i tutaj jest jej zawartosc :] biala koszuleczka leci do qby :) wszystko z podpisami :)

Fart a czytałes ten wywiad z Jamaalem gdzie odpowedział na pytanie podchwitliwe pytanie "czy zna jakiegos Polaka?". Cytuje" Znam trzech Polaków , dokałnie to dwóch Polaków i Polke. Polacy to Maciek Lampe i Dariusz Ejkiewicz, który robi mi tapety na oficialna strone. Polka to urocza pani z spożywczego" :lol: i co wy na to??

loqsh ale nawalasz na szybko te posy żeby tylko ten licznik przekrył 1000. Och nie ładnie. Pozatym zastanawiam się tylko co ta piłka, do piłki nożnej, nie do koszykówki robi na tej szafie? Pogielo Cię chłopie? :roll: A ten PS2 to z JTM? Ja bym sobie raczej kupił już trójkę :twisted:

loqsh ale nawalasz na szybko te posy żeby tylko ten licznik przekrył 1000.

licznik wczoraj był 1014 ale się posty usunęły w nocy najwyraźniej i znowu zmalało. kurde, znowu będę musiał nabić 100 postów w dziale tylko dla moderatorów..

Pozatym zastanawiam się tylko co ta piłka, do piłki nożnej, nie do koszykówki robi na tej szafie? Pogielo Cię chłopie? :roll:

zdjęcia były robione u kumpla w domu, ja nie mam aparatu :)

A ten PS2 to z JTM? Ja bym sobie raczej kupił już trójkę :twisted:

trójki jeszcze nie ma a i tak będzie kosztować pewnie trójkę, więc niezbyt sensowny zakup :)

ale specjalnie dla Ciebie zrobię sobię zdjęcie z kuferkami i maskotkami z JTM :)