Skocz do zawartości

ZDJECIA FORUMOWICZOW :)

travcka

Ta sonda jest potrzebna, by temat sam nie zniknal po jakims czasie.  

73 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ta sonda jest potrzebna, by temat sam nie zniknal po jakims czasie.

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Witam.

Ja jako jeden z nielicznych forumowiczów do tej pory się nie ujawniłem. W końcu postanowiłem to zmienić :D Ale też okazja ku temu jest niecodzienna: otóż muszę się wszystkim, którzy chcą wiedzieć, a i tym, którzy nie chcą również, pochwalić, że wczoraj, 14.08.2005 r., o godz. 4.05 rano przyszła na świat moja druga córka :!: :!:

Oto ja, szczęśliwy tatuś z mymi obiema pociechami:

Dołączona grafika

A to sama mała Magdalenka :D

Dołączona grafika

Ha Równiez gratuluje. Fajnie, że się Rigel ujawniłes ... choć dałeś już kiedyś okazje domatorom i czytelnikom Fokusa :P

UUU GRATULACJE Rigel

P.S. no widzę, że mam rówieśnika na tym forum po zdjęciu patrząc

tak myśle że utrzymując tą tendencje , która mnie osobiście bardzo cieszy patrząc w niedaleką przyszłosć;d Borys będzie musiał za 10 lat pomyślec na zorganizowaniem dwóch odrebnych for : 1.e-nba i 2.e-nba classic :wink:

ps

Rigel bez pracy nie ma kołaczy ....! :idea: pamiętaj do 3 razy sztuka.:P

Ha Równiez gratuluje. Fajnie, że się Rigel ujawniłes ... choć dałeś już kiedyś okazje domatorom i czytelnikom Fokusa :P

Że czytelnikom Focusa, to rozumiem, ale domatorom :?: :shock: A BTW czyżbyś znalazł ten numer :?: Nie wspominałeś na forum ani nigdzie...

tak myśle że utrzymując tą tendencje , która mnie osobiście bardzo cieszy patrząc w niedaleką przyszłosć;d Borys będzie musiał za 10 lat pomyślec na zorganizowaniem dwóch odrebnych for : 1.e-nba i 2.e-nba classic :wink:

To drugie to będzie pewnie dla tych, którzy zachwycali sie grą MJ, Magica, Mailmana, Stocka, Sir Charlesa, The Dreama, The Glide'a czy King Konga, a to pierwsze dla tych którzy uważają że są to marki piwa albo gatunki dinozaurów, a liga przed LeBronem to prehistoria :?: :D

P.S. Dzięki za gratulacje. A dwójka chyba wystarczy... :wink:

Rigel wielkie gratulacje!! :) Widzę ze na forum mamy coraz wiecej oldbojów, to znaczy Ty już spory kawalek czasu jesteś ale jakoś nie kojarzyłem, zebyś był w wieku maxecowskim 8) A tak pół żartem to pozbądź sie wąsów bo ktos Cie pomyli z Łukaszenko :lol: :wink:

Jako, że mija juz 2 dzień od zobaczenia tego zdjęcia i trochę ochłonąłem to mogę się teraz wypowiedzieć :wink:

Jak zobaczyłem zdjęcie Rigla to doznałem nieziemskiego szoku :!: :roll: Wpierw spojrzałem czy Rigla nie ma gdzieś w tle, bo wszak to nie możliwe było by był to ten Pan na z wąsami na pierwszym planie, później zaś pomyślałem, że to jakiś żart :D I niby oczywistym jest, że ten ktoś po drugiej stronie komputera może wyglądać zupełnie jakkolwiek, to jednak w życiu bym nie zgadł, że możesz tak własnie się prezentować :) Jakoś po prostu nie pasujesz do tego co pisałeś :wink:

No, ale rzecz jasna moje szczere gratulacje z narodzin córy :!: :)

Ps. Przypuszczam, że nawet zdjęcie Lorda by mnie tak nie zszokowało jak to powyższe :P

Że czytelnikom Focusa, to rozumiem, ale domatorom :?: :shock:

heh troszeczke się rozpędziłem.... ;-] , wstyd się przyznac ale nie byłęm konsekwentny i odpusciłem wizyty do biblioteki po Fokusa;d Ale za to pamiętałem ze była taka okazja:)

P.S. Dzięki za gratulacje. A dwójka chyba wystarczy...

8)

A tak pół żartem to pozbądź sie wąsów bo ktos Cie pomyli z Łukaszenko

daj mu jeszcze z 5 lat http://images.google.pl/images?q=tbn:MHN41RlJI8UJ:http://bi.gazeta.pl/im/1616/z1616094N.jpg

Korzystajac z okazji (kilka fotek z wypadu nad morze) daje maly update.

Fotki z naszego malego turnieju bilardowego (ktory nieskromnie mowiac wygralem ;) ).

I kolejna do uzy

Dołączona grafika

Skupienie i koncentracja

Dołączona grafika

Skupienia ciąg dalszy

Dołączona grafika

I wracamy do gry

Dołączona grafika

Juz ostatnia

Dołączona grafika

Zwyciezca w pelnej krasie

Dołączona grafika

Niestety, niektorzy nie umieja przegrywac. Zarty zartami, ale to bylo straszne...

Dołączona grafika

Ostatnia fotka mega LOL, nieźle sie uśmiałem, te przerażenie karczusia i wredna mina Miodasa... :lol::lol::lol:

Tez bys sie przerazil jakbys mial w perspektywie spedzienie tak nocy :? Na szczescie dal sie jakos przeblagac i w koncu mnie uwolnil.

Swoja droga, szkoda ze nie mam zdjec jak mnie gonil z tym krzeselkiem po domu ;-]

Witam.

Ja jako jeden z nielicznych forumowiczów do tej pory się nie ujawniłem. W końcu postanowiłem to zmienić Ale też okazja ku temu jest niecodzienna: otóż muszę się wszystkim, którzy chcą wiedzieć, a i tym, którzy nie chcą również, pochwalić, że wczoraj, 14.08.2005 r., o godz. 4.05 rano przyszła na świat moja druga córka

No no no!! Nie wiedzialem, ze jest ktos starszy od Maxeca na forum. Spore zaskoczenie jak dla mnie. Cieszy na pewno fakt, ze gosc, ktory ma prace rodzine itp znajduje jeszcze czas na forum NBA. Zapewne zainteresowales sie NBA w mlodzienczych latach i pozostalo to az do teraz.

No to Panowie wiemy juz kto jest drugim dinozaurem naszego forum :)

Szkoda tylko, ze fan Lakers :roll: :lol:

BTW: W opisie masz Polska poludniowa, w zwiazku, ze tez jestem z tych stron z ciekawosci pytam konkretnie o miasto

No no no!! Nie wiedzialem, ze jest ktos starszy od Maxeca na forum. Spore zaskoczenie jak dla mnie. Cieszy na pewno fakt, ze gosc, ktory ma prace rodzine itp znajduje jeszcze czas na forum NBA. Zapewne zainteresowales sie NBA w mlodzienczych latach i pozostalo to az do teraz.

Zgadza się, zaczęło się to gdzieś tak pod koniec lat osiemdziesiątych, w szkole średniej :D Gdy chodziłem do podstawówki, to na pierwszym miejscu była piłka nożna, ale gdy poszedłem do śreniej, tam każdą lekcję w-f i każdą wolną chwilę wykorzystywaliśmy na kosza, i tak już zostało. A Lakersami zainteresowałem się jeszcze w czasach Magica, Worthy'ego i nawet ostatnich latach Jabbara :D

BTW: W opisie masz Polska poludniowa, w zwiazku, ze tez jestem z tych stron z ciekawosci pytam konkretnie o miasto

Konkretnie to okolice Trzebini :D

Rigiel zaskoczyłeś mnie calkowicie. Myślełem ze jesteś jakimś gosciem przed 20.. A tu prosze.. Już druga córeczka. Gratuluje

Szkoda tylko, ze fan Lakers :roll: :lol:

Och niech rośnie w siłę imperium lakersów. Za niedługo opanujemy świat...

Ps.Rigiel zaiwodłeś mnie myślałem ze twoja córka bedzie miała imie Angela (No przynajmniej jedna). Od Los Angeles.. Jak kiedyś bede miał dzieci to córka na pewno będzie Angela :wink:

Ps2.Nie synowi nie dam Kobe, mimo wszystko troche idiotycznie :o

Konkretnie to okolice Trzebini

Powiem Ci szczerze, że i tak za bardzo nie wiem gdzie to jest :o