ByczekBeny Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Wątek All-Star Game się rozwija: http://www.e-nba.pl/topic/5175-all-star-game-2017/page-3?do=findComment&comment=471283 A co myślicie o przyszłym SDC? Kto zawojuje konkurs, a kto spadnie na to i kto oczywiście się dostanie wg Was? LaVine i Gordon pewniaczki, ale kto mógłby z nimi konkurować? Larry Nance Jr. ma przebłyski, widać jakiś talent odziedziczony po tatusiu. Gordon i LaVine w tym roku zrobili totalny rozgardiasz i gładko przeszli się po konkurentach. Zach szykuje się chyba na trzecie z rzędu zwycięstwo po tym co wrzucał kiedyś do internetów (360 z osobistych). Co o tym sądzicie? Czym mogą nas jeszcze zaskoczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 (edytowane) Ja chciałbym jeszcze Wigginsa i 720 dunk. W sumie ktokolwiek podejdzie do SDC to chciałbym aby podszedł kreatywnie do sprawy. Takich występów jak jakiś czas temu Plumlee to ja dziękuje. NBA powinna robić co w ich mocy aby nakłonić starego Vince'a Cartera na udział. Wiadomo, że to nie ta sama winda co kiedyś ale samą obecnością by zrobił atmosferę i szum. Edytowane 28 Grudnia 2016 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Ja chciałbym jeszcze Wigginsa i 720 dunk. W sumie ktokolwiek podejdzie do SDC to chciałbym aby podszedł kreatywnie do sprawy. Takich występów jak jakiś czas temu Plumlee to ja dziękuje. NBA powinna robić co w ich mocy aby nakłonić starego Vince'a Cartera na udział. Wiadomo, że to nie ta sama winda co kiedyś ale samą obecnością by zrobił atmosferę i szum. atmosferę i szum to by zrobił LBJ. Ale on juz chyba nigdy nie wystartuje. Z tych co są ja bym widział -Westbrook- zawsze podobały mi sie wsady małych ludzi -Gordon- bo go rok temu okradli -jakiś duży, ale to ma być atletyczny potwór a nie białas -jakis młody to samo co wyzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ByczekBeny Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 ja pi****le, klikam sobie radośnie w nadziei na coś fajnego a tam jakies gnomy a co niefajnego masz w tych gnomach? Ja chciałbym jeszcze Wigginsa i 720 dunk. W sumie ktokolwiek podejdzie do SDC to chciałbym aby podszedł kreatywnie do sprawy. Takich występów jak jakiś czas temu Plumlee to ja dziękuje. NBA powinna robić co w ich mocy aby nakłonić starego Vince'a Cartera na udział. Wiadomo, że to nie ta sama winda co kiedyś ale samą obecnością by zrobił atmosferę i szum. Krążyły gdzieś słuchy, że VC szykuje się na SDC2017. Z pewnością byłoby to coś, gdyby w tym roku wystąpił. Jeśli faktycznie mógłby się dostać, to mam nadzieję, że będzie w lepszej formie niż ostatnio Paul Pierce atmosferę i szum to by zrobił LBJ. Ale on juz chyba nigdy nie wystartuje. Z tych co są ja bym widział -Westbrook- zawsze podobały mi sie wsady małych ludzi -Gordon- bo go rok temu okradli -jakiś duży, ale to ma być atletyczny potwór a nie białas -jakis młody to samo co wyzej Też myślałem o LBJ, ale również uważam, że niestety nie wystartuje. Westbrook byłby sporą konkurencją dla Gordon i LaVine'a. Co do atletycznego nygusa to DeAndre(?), nie wiem w sumie czy byłby w stanie pokazać coś wielkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Larry Nance jest do końca stycznia kontuzjowany. Rok temu też o tej porze roku miał kontuzję i choć w okolicach ASW był już zdrowy, to dostał od lekarzy prikaz, żeby sobie darował SDC. Myślę, że w tym roku może być podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Obejrzę tą parodię tylko pod warunkiem jak wystąpią: LBJ Vince Gordon LaVine Larry Nance Ross Bo od czasów śmiechawy z udziałem Griffina i "audycją zawierającą lokowanie produktu" wystarczają mi powtórki na yt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Obejrzę tą parodię tylko pod warunkiem jak wystąpią: LBJ Vince Gordon LaVine Larry Nance Ross Bo od czasów śmiechawy z udziałem Griffina i "audycją zawierającą lokowanie produktu" wystarczają mi powtórki na yt. Do tego Erving, Wilkins i MJ i 50 punktów dla tego, który by do obręczy doskoczył :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Do tego Erving, Wilkins i MJ i 50 punktów dla tego, który by do obręczy doskoczył :] O o to w takim razie jeszcze: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ByczekBeny Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Jonathan Simmons i Jaylen Brown na SDC Ciekawe kto następny.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Jonathan Simmons i Jaylen Brown na SDC Ciekawe kto następny.. Już potwierdzili swój udział na 100 %? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Oby Gordon i LaVine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Ja liczę na tego pana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Pewnie dodadzą jakiegoś centra jak ostatnio był Plumlee czy Drummond. Może Gobert by podbić hype na Jazz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 (edytowane) Ja bym chciał DeRozana, dwa razy gościa okradli (raz Nate wygrał, bo kibice głosowali, drugi raz dali Griffinowi drugą rundę, bo musieli mu dać) to może za trzecim razem miałby szansę na sprawiedliwy konkurs. Edytowane 24 Stycznia 2017 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Indiana's Glenn Robinson III (@GRIII) will participate in the Slam Dunk contest on All-Star weekend, league sources tell @TheVertical. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 DeRozan ma jeden problem, robi piekielnie dobre dunki, ale bardzo techniczne przez to nie są tak widowiskowe jak te Gordona, czy LaVine. Ja bym trochę zamieszał i dał człowieka, który zgasił wszystkich rok temu, co z pewnością spowodowałoby, że gracze by się spieli. - to jest dopiero dunk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 DeRozan ma jeden problem, robi piekielnie dobre dunki, ale bardzo techniczne przez to nie są tak widowiskowe jak te Gordona, czy LaVine. Ja bym trochę zamieszał i dał człowieka, który zgasił wszystkich rok temu, co z pewnością spowodowałoby, że gracze by się spieli. Będziesz się w piekle smażył złamasie zgapiłem początek, w 15 sekundzie zobaczył phx, numer 12, bebzon jak u Stonogi i malo na zawał nie padłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Jaylen Brown dostał zaproszenie, ale ostatecznie zrezygnował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Jaylen Brown dostał zaproszenie, ale ostatecznie zrezygnował. szkoda, liczyłem na wariacje paczek tego Pana: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Bez Larry'ego Nance'a w tym roku. http://www.espn.com/nba/story/_/id/18552909/los-angeles-lakers-larry-nance-jr-compete-dunk-contest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi