Links Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Ta, jesli teraz wykupisz PO to masz jakies 20$ taniej. Czyli co? Mozna placic normalnie przelewem jak wszedzie? Wystarczy konto w Nordeii i karta visa, czy musze sie bawic w paypale lub karty kredytowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Pytanie do kogos kto juz wykupil....ile wam wyszlo w PLN? tam przykladowo podaja ze 109.95$ i na zlotowki ze to 337. Jakby nie patrzec kurs wychodzi duzo za duzy. Liczac nawet 2.9 za $ to powinno wyjsc okolo 319. http://twitter.com/#!/Wojczyn/status/29662459781 czyli powinno Ci policzyć według aktualnego kursu. co to wogóle za nowe zwyczaje ? zrzutka jest przecież na nowy dysk 2TB do FTPa a nie mi tu jakieś lig pasy kupujecie!!!!! :mrgreen: pomyśleć jak się kiedyś mecze oglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 pomyśleć jak się kiedyś mecze oglądało czasy sie zmieniaja ... teraz to tylko haj definiszyn i trzy de - kazdy wygodny ale wsumie nie ma sie czemu dziwic skoro podaja na tacy to nalezy jesc tylko ze wczesniej trzeba zaplacic za to jedzenie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derby89 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 sluchajcie mam problem....przy opcji platne co miesiac wyskakuje opcja wykupu playoffow 20 dolarow taniej... i pojawia sie napis "Playoffs pricing effective April 2011" ... kurde o co w tym chodzi ? że obowiązuje od kwietnia 2011 roku ? czy że to jest skuteczne tylko w kwietniu 2011 roku..czyli ze tylko kwiecien mozna playoffy ogladac ? .. pomozcie bo to wazne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimas Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Witam wszystkich na forum. Na pewno ktoś tu wykupował LP i może mi odpowiedzieć na kilka pytań. Że nie da się oglądać w tym samym czasie z 2 różnych IP to rozumiem. Ale rozumiem że można oglądać w różnych godzinach z różnych IP? W sumie to chyba logiczne że nie muszę oglądać zawsze u siebie lub mam ADSLa. Mam też pytanie odnośnie LP Standard. Mianowicie co oznaczają te dwie opcje: Customizable Game Timeline: Key Plays on Demand - brak zaznaczeń poszczególnych akcji na pasku czasu, ale czy też brak możliwości przewijania gry ? Start Over and Instant Catch-Up ? Wykupiłem opcje standard i mam pozaznaczane akcje na pasku czasu(co w sumie wkurwia że za każdym razem trzeba to wyłączyć,ale to już co kto lubi) jak też mogę przewijać mecz ale tylko ten oglądany z odtworzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeGi Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Wykupiłem dziś ILP na miesiąc. Na maila dostałem rachunek, w którym widnieje przekreślona kwota 21.95$ i obok niej $9.91. Ponad 12$ rabatu za nic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derby89 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 powie ktoś o co chodzi z tym "Playoffs pricing effective April 2011" ? Vegi może ty sie orientujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Moze o to ze playoffy sa w kwietniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Wykupiłem dziś ILP na miesiąc. Na maila dostałem rachunek, w którym widnieje przekreślona kwota 21.95$ i obok niej $9.91. Ponad 12$ rabatu za nic?Czy to prawda, że przy opcji miesięcznej nie mozna placić paypalem albo przelewem z konta, tylko trzeba miec kartę kredytową i płacić z karty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Moze o to ze playoffy sa w kwietniu? Derby się może boi, że to tylko na mecze PO odbywające się w kwietniu. A na Maj znów bedzie musiał kupić. Right? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeGi Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Czy to prawda, że przy opcji miesięcznej nie mozna placić paypalem albo przelewem z konta, tylko trzeba miec kartę kredytową i płacić z karty? Tak, na dodatek moją 'główną' kartą nie mogłem zapłacić, cały czas wyskakiwał błąd (może chodzi o polskie znaki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derby89 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Moze o to ze playoffy sa w kwietniu? Derby się może boi, że to tylko na mecze PO odbywające się w kwietniu. A na Maj znów bedzie musiał kupić. Right? right.. i dalej nie wiem ...bo jak to na całe playoffy to coś za tanio mi ... 26 dolarów na całe playoffy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to_mee Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 No nie na całe playoffy - tylko te w kwietniu, cena za całe to koszt chyba 59,9$ przy kupnie sezonowego abonamentu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Wykupiłem dziś ILP na miesiąc. Na maila dostałem rachunek, w którym widnieje przekreślona kwota 21.95$ i obok niej $9.91. Ponad 12$ rabatu za nic? a dostałeś to po zapłaceniu czy przed podawaniem danych karty już to miałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeGi Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Po opłaceniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Radzę dokładnie zapoznać się z warunkami umowy. W poprzednich latach było tak, że "monthly" oznaczało, że ilp nie wygasało po miesiącu, tylko automatycznie odnawiało subskrypcję. Żeby zrezygnować, trzeba było specjalnie napisać maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Po opłaceniu.to głupio, za 10$ bym se kupił, a tak to nie wiem czy będzie i na tyle co mam czas oglądać to mi szkoda kasy :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitz Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Czy w przypadku wykupienia ILP w dniu dzisiejszym z opcją miesięczną otrzymam możliwość korzystania z League Passa przez miesiąc, czyli do 11 grudnia, czy opcja miesięczna dotyczy tylko bierzącego miesiąca, czyli listopada i z dniem 1 grudnia znowu mi zassie z karty $$ za grudniową aktywację? Anyone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Może nie odnośnie nba, ale czy w tym roku jest możliwośc gdzieś na polskich kanałach oglądać ncaa? Ogarnąłem sportklub i espna gdzie leciały w tamtym roku a w tym chyba nie ma. Leci gdzieś indziej czy ze streamami trzeba się bawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Na ESPN America leci NCAA i jakiś magazyn o NBA. Poza tym pozostają darmowe streamy lub ESPN Player (coś jak ILP). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi