Skocz do zawartości

Ogladamy NBA w TV

josephnba

Ankieta  

53 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ankieta

Rekomendowane odpowiedzi

Rok temu miałem ILP i żadnych ograniczeń co do IP nie było. Oglądałem mecze w różnych miejscach i na różnych komputerach.

Do końca października ILP jest za darmo. Po odpaleniu launchera wykakuje mi okno ale nic w nim nie ma?![na dole jest tylko pasek z opcją kupna konta wtf?] Nie ma jakiegoś dema żebym mógł sobie sprawdzić czy mi będzie chodzić ILP

to jak panowie nie chce się nikt zrzucić ze mną na ILP ? kurcze pisać !! a ktoś tu napisał że wykupił już na playoffy ..przecież to niemożliwe bo nie ma tam takiej opcji ..czy się myle ?

A można w tym samym czasie zalogować sie na 2 roznych kompach?

nie jednocześnie nie można..ale można na różnych kompach o innej porze..np ty oglądasz na żywo a ja pare godzin później u siebie powtórkę ..lub na odwrót..można się dogadać .. pokażcie mi proszę jakiś link do tej opcji że mogę teraz wykupić same playoffy,bo ja jakoś tego nie widzę..

Jest taka opcja:] coś koło 80dolców na premium[oszczedzasz 20] i 60 na zwykly pakiet. Ja mam pytanie czy jak sobie kupie zwykly pakiet czy bede go mogl sobie upgrejdnac do premium?

Można. Ja już sobie wykupiłem standardowy pakiet i mam opcje dodania play-off (bodaj 60 dolców), jak i upgrade'u do premium (40).

Dobra wiadomość 8)

Wiecie co jest zabawne? Amerykanie dalej mają taki biedny LP jak przed rokiem, natomiast wszyscy poza stanami mogą zakupić ILP, który każdy zainteresowany widział jak wygląda oraz jaka jest poprawa do tego co było. Dodatkowo nie mamy żadnych blackoutów.

to jak panowie nie chce się nikt zrzucić ze mną na ILP ? kurcze pisać !! a ktoś tu napisał że wykupił już na playoffy ..przecież to niemożliwe bo nie ma tam takiej opcji ..czy się myle ?

A można w tym samym czasie zalogować sie na 2 roznych kompach?

nie jednocześnie nie można..

w zeszłym roku się dało