jaarox Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Jak masz mecz bez głosu to spróbuj poruszać wskaźnikiem głośności w programie. U mnie zawsze pomaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Jak dobrze myślę to dzisiaj na orange sport oglądamy hawks z magic si? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profit Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 O ile wiem jest możliwość zrobienia wałka na ILP. Jest możliwość obejrzenia meczy zblokowanych o ile znamy link do tego meczu... z racji ze mamy aktywne konto wystarczy wkleić ten z transmisja i oglądasz. Z tym, że... zgodnie z moja obecną wiedzą można to tylko zrobić kiedy mamy kod transmisji z dnia czyli np. https://shop.ilp.nba.com//video/Channel ... id=9198&c= cztery ost cyferki odpowiadają za transmisje, są oznaczeniem kanałów. I tak kod można poznać wklikując sie na dowolną dostępną transmisje live, przestawiając ost cyfrę w górę lub w dół szukamy kanał który nadaje zablokowany mecz. PROSTE! Wiec jak np. nadają w dniu 2 mecze z czego jeden(koniecznie wcześniejszy) jest live to ten drugi zablokowany można luknąć stosując przepis wyżej. Co zrobić kiedy w dniu jest jeden mecz i jest on zablokowany? :roll: nie wiem! I tu prośba o działanie... otóż ILP to rzecz międzynarodowa. U nas nie nadają ale np nadają go w Czechach albo w Wielkiej Brytanii- gdyby tak istniał gdzieś w sieci czat lub forum na którym można by dostać link z GB lub z innego miejsca gdzie ILP nadaje... linki wszędzie są takie same nie ma blokady transmisji jest tylko blokada okna na ILP i jak wkleisz odp link to mecz obejrzysz również na ILP. Więc zepnijcie dupki i poszukajcie gdzieś takiego miejsca gdzie ludzie się wymieniają linkiem. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Co zrobić kiedy w dniu jest jeden mecz i jest on zablokowany? :roll:To samo, co normalnie. Kombinujesz z parametrem id w adresie. Ew. używasz hotspot shielda/ultrasurfa. Ja preferuje (a raczej preferowałem, kiedy jeszcze miałem ILP) szukanie odpowiedniego adresu, bo proxy nigdy nie sa pewne a poza tym hotspot shield wyswietla pelno gowien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profit Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 doadam, że problem zablokowanych spotkań odchodzi na finałach konferencji jak i w samym finale- wsyztskie mecze sa transmitowane bez blokad, więc luz. Polecam ILP! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 mam ptanko czy orientuje sie ktos czy w czwartek w nocy transmisja 1 finałowego meczu jest w Canal+ Sport? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek92 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Jest w C+ Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Nie mogłem wymyślić jakiegoś tematu do tego. Jest jakiś link żeby ściągnąć Larrego Kinga z Gatesem, Obamą i Lebronem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 ten Larry King ma byc nadany z tego co zrozumialem 1 lipca do teog sa wypowiedzi Larryego Kinga o samym Lebronie i nic nowego nie mowi, te same teksty jakby kazdy byl zaprogramowany i kazdemu kazano co ma o Lebronie mowic ze super dojrzaly elokwentny i super czlowiek, zero wad, krysztalowy jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Nie mogłem wymyślić jakiegoś tematu do tego. Jest jakiś link żeby ściągnąć Larrego Kinga z Gatesem, Obamą i Lebronem ? Tu jest LeBron. Gatesa i Obamy jak coś to szukaj sam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 jesli Larry King tak zarabia na zycie to kazdy moze tak zarabiac na zycie, zgrzybialy k**** dziad zadajacy nudne pytania Lebron ''stay Humble'' James - matka w wieku 16 lat wychowala go na idealnie ulozonego, o ojca nigdy nie pytal bo nie bylo potrzeby, zreszta ojciec albo w pierdlu pewnie siedzi albo go sprzatneli ludzie Lebrona wow ilosc bullshitu i ilosc zabiegow Prowskich to tu jest na k**** najwyzszym poziomie podobnie jak reklamy Nike skoro taki on normalny to skad te tatuaze ? powiedzcie mi jaka jest osobowosc Jamesa ? fani ? zrzucice swoje opinie ? kim on k**** jest i co my o nim wiemy , k**** krysztal clear gosc jest na takiej pozycji ze gdzie nie pojdzie to media, Nike i ludzie wokol niego zgromadzeni zrobia taki zamet i wypierdola tyle argumentow ze nie ma huja by zostal zlinczowany, tak wiec Lebron rob co chcesz, baw sie dobrze, gdziekolwiek nie pojdziesz bedziesz wygrany i nikt na ciebie nie napluje na dzien dzisiejszy jedyny powod dla ktorego James nie opuszcza Cleveland to taki ze ludzie maja na jego temat mnostwo historyjek i zeby darowac sobie pranie i medialny lincz to zostanie w Cavs - innych argumentowe ''za''to ja nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 jedno genialne posuniecie Lebrona - dziewczyna zamiast zony, zero roszczen majatkowych, zero roszczen matrymonialnych idzie na dupy to idzie na dupy w koncu nie ma zony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 The Heat will open their regular season on Oct. 26 in Boston against the Celtics, sources tell the Boston Globe. Of course, the game will be nationally televised on TNT and will have a circus-like atmosphere as "Big 3s" collide. The Heat figure to be on ESPN, TNT and ABC 34 times this season -- the maximum allowed by the league. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 jak juz jestesmy porzy terminarzu nba to lakers pierscionki odbiora w obecnosci rockets (ariza!) w swieta przyleca dl La heat a w MLK day thunder. kiedy shaq przyjedzie w koszulce celtiw do LA? nie wiem ale to bedzie pieekny dzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 jest wogole podany gdzies ten caly terminarz? pamietam ze rok temu wszedlem na jakies nba.com i tylko 'klik' i byl, a teraz jedyne co znalazlem to open day, 1 listopad, 25grudzien i MLKD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyrion Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Bo na razie jeszcze nie jest dopracowany w pełni, i tylko most important day podali... jak skończą to będzie jak zwykle dostępny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Boston? Kurde a tak się na Cavs napalałem. Choć jesli C's powtórzą taktyke z tamtego roku to w RS na początku wyjdą na pełnej kurwie. Może być ciekawie. X-mas z Lakers - to jest super :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyrion Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 No ten X-mas Lakers z Heat był pewny mniej więcej w chwili Decission Jeszcze do tego co było wcześniej odnośnie Lakers, to 29.10 gramy w Arioznie, re match za WCF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derby89 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Witam...mam pare pytań związanych z Ilp .. będę wdzięczny za udzielenie informacji bo mało o tym wiem... jestem fanem Nba od zawsze,mam Canal + w domu ale oglądanie po dwa mecze w tygodniu mnie nie zadowala..dowiedziałem się że istnieje coś takiego jak Ilp.. . interesuje mnie ten pakiet Rookie Package za 49.95 dolara .. i mam takie pytanka .. 1 ) czy jak wykupie ten pakiet za 49.95 to on jest na cały rok czy na miesiąc ? 2 ) czym różni się ten pakiet od tego wyższego ? 3 ) jest tam napisane "Every 2010 NBA Playoffs and Finals Game Live",czyli to oznacza że zarówno sezon zasadniczy jak i playoffy będę mógł bez problemu oglądać tak ? 4 ) jaka jest jakość i szybkość przekazu (zaznaczam że mam internet 25mega i komputer 3.0 procesor) ..5 ) czy nie ma w tym jakiś haczyków ,że np.jeszcze coś trzeba dokupywać np żeby oglądać finały czy coś takiego .. z góry dziękuje za informacje .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derby89 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 aha zapomniałem dodać najważniejszego .. czy mam dostęp do wszystkich powtórek meczy ? bo tam jest napisane że tak do 48 godzin.. a ja nie zawsze oglądam w nocy czasem wolałbym rano jakąś powtóreczke .. więc to bardzo ważne dla mnie ..pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi