Jendras Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zastanów się tylko, czy opłaca się teraz brać ilp, biorąc pod uwagę blockouty. Co innego parę meczów w tygodniu w trakcie sezonu zasadniczego, a co innego całe finały. A i mimo wszystko polecam sprawdzić wymagania sprzętowe w FAQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Mam C+ i Orangesport, więc nie przeszkadza mi to, a chce być pewien, że obejrze pozostałe mecze, bedac niezaleznym od atdhe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Ja to zamierzam sciagac rano/po południu ze ss i ogladac w dzien. Tych które nie obejze na zywo. athde odpada, jedynie c+ i orange juz robie miejsce na dysku :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Na forum myp2p jest też na drugi dzień większość meczów wrzucanych na megaupload lub rapidshare. Anyway, jak masz orange, c+ i trochę kasy na zbyciu, to myślę, że możesz spokojnie zaryzykować z ilp. Zawsze możesz potem spróbować komuś odsprzedać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Thirty Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 W ofercie która obecnie jest na ilp pisze dokładnie tak: Every NBA Playoffs and Finals Game Live, nie ma żadnej gwiazdki o "bo", zresztą robienie blackoutów na po jest trochę bez sensu bo dwóch ostatnich rund by sobie nikt nie pooglądał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 "Local blackouts may apply" Na samym dole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Thirty Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Teoretycznie tak ale ta * to indeks który powinien się pojawić gdzieś wyżej. Poza tym wczorajszy mecz leciał na C+, a mimo to można było go oglądać zarówno "na żywo" jak i powtórkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 do końca sezonu póki co, ale przywrócili Day Pass ... tylko że za 6$ :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Pojebało ich tam konkretnie, w tamtym sezonie było bodaj za 2.95 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Rok temu próbowałem daily pass i pamiętam, że wyszło mi co najmniej kilkanaście złotych. Teoretycznie tak ale ta * to indeks który powinien się pojawić gdzieś wyżej. Poza tym wczorajszy mecz leciał na C+, a mimo to można było go oglądać zarówno "na żywo" jak i powtórkę. Może i powinien, ale na odblokowanie play-off bym nie liczył. Ja na wczorajszy mecz miałem blackout, choć leciał zdaje się też na kanale Lakers. Nie jestem przekonany, czy w finałach będzie się to dało tak obejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 do końca sezonu póki co, ale przywrócili Day Pass ... tylko że za 6$ :? Doczytałem, okazuje się, że na dzień możesz wykupić tylko w Stanach albo Kanadzie. Także niech się w dupe pocałują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blunted Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Cześć! Czy ktoś oglądał już play offy na ILP? Jakie wrażenia? Mam zamiar sobie wykupić bo innej opcji oglądania nie mam. Mój net to 8 mb/s w Vectrze. Proszę o info czy w ogóle warto się w to bawić. pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaarox Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Ja tez mam w vectrze, działa bez problemu. Tylko dzisiaj mają jakieś problemy to nie można oglądać wszystkich powtórek. Ale ogólnie super.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kao chen Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 @blunted jeżeli zamierzam oglądać większość meczy na żywo to można sobie odpuścić ILP[ chyba, że kasa nie gra roli] Na Veetle puszczają mecze live w jakości HD[wygląda to tak samo jak ILP w HD]. Osobiście przeżyłem szok, jak to zobaczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konsul Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 @blunted jeżeli zamierzam oglądać większość meczy na żywo to można sobie odpuścić ILP[ chyba, że kasa nie gra roli] Na Veetle puszczają mecze live w jakości HD[wygląda to tak samo jak ILP w HD]. Osobiście przeżyłem szok, jak to zobaczyłem Jasne a świnie latają. Wczoraj oglądałem pixeloze ale zawodników rozpoznawałem oczami wyobraźni Jak faktycznie tak jest do daj namiary na takie linki plz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Nie wiem od czego to zależy. W nocy jest czasem lepiej a czasem gorzej niż we wczesnych meczach. Na stronie veetle pisze, ze wszystko zależy od kompa i neta gościa ktory udostępnia. Więc loteria. Wczorej mecze oglądałem na innych linkach bo Veetle się przycinał co 10 sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Wczoraj veetle śmigało dobrze na operze. Mam 8mb/s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Nie wiem od czego to zależy. W nocy jest czasem lepiej a czasem gorzej niż we wczesnych meczach. Na stronie veetle pisze, ze wszystko zależy od kompa i neta gościa ktory udostępnia. Więc loteria. Wczorej mecze oglądałem na innych linkach bo Veetle się przycinał co 10 sekund. Vettle jest dobre, ale niestety inconsistent. Myślę że zależy od ilości ludzi którzy oglądają (Lakers czy Cavs to na vettle masakra) i od streamującego. Mam neta z neo 2MB/s. W regularze na vettle śmigało mi wszystko. W playoffs ciężko coś obejrzeć nawet w nocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kao chen Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Panowie dziwne. Oglądałem na Veetle 6 meczów[nie było tylko hawks i dziś nie dotrwałem do Suns] http://www.veetle.com/ i nie miałem najmniejszych problemów[przycięło mi chyba 2 razy na mecz], wszystko w HD. Kanał nazywał się PlayoffsNBA HD. Niektóre mecze na ILP HD wyglądały gorzej^^. Ogólnie byłem ogromnie zaskoczony taką jakością. Nie wiem czy wy może oglądaliście na innych kanałach veetle czy może faktycznie zależy to od prędkości netu, ale ja oglądałem bez problemów w jakości HD zarówno cavsów pierwszego dnia czy wczoraj Lakersów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Cześć! Czy ktoś oglądał już play offy na ILP? Jakie wrażenia? Mam zamiar sobie wykupić bo innej opcji oglądania nie mam. Mój net to 8 mb/s w Vectrze. Proszę o info czy w ogóle warto się w to bawić. pozdro. Myślę, że na same play-offy się nie opłaca, biorąc pod uwagę, że prawdopodobnie nie obejrzysz finałów. Przy obecnym dostępie meczów na żywo (stramy), jak i z odtworzenia (torrenty), ilp jest raczej kwestią wygody, a i tak bywa zawodne. Ja sobie wykupiłem na cały sezon i play-offy jednocześnie, przy czym mam też c+ i jestem zadowolony, choć zdarza się, że mecz jest niedostępny, lub np. bez głosu. Jeśli to nie jest dla ciebie duży wydatek, to jasne, możesz sobie kupić, spróbować, przetestować przed następnym sezonem, neta masz dobrego, choć upewnij się jeszcze, że spełniasz wymagania związane ze sprzętem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi