konsul Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 To ILP to jest niezle gowno... Mecze od polowy tak jak wspominane wczesniej Cavs - i dzisiaj Dallas - GS .. a LA - SA nawet sie nie laduje a jak sie zaladowalo nie ma dzwieku Poszukaj po kanałach gdzieś początek powienien być. Już tak miałem i znalazłem końcówkę meczu które nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Na jakich kanalach na cyfrze poza Canalem + mozna zobaczyc ASW? w tamtym roku byl na ZDF nie wiem jak w tym moja kobieta ma jakas "tv na karte" c*** wie co to jest ale czy jest tam jakis program z meczem?(k**** walentynki...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simka Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Tez wam nie dzialaja mecze na ILP dzisiaj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeGi Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 U mnie śmigają bez żadnych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Nie wiem czy ten temat byl juz poruszany ale dzisiaj na atdhe było duzo meczy ( chyba nawet wszytskie ) w naprawde super jakosci . Problem w tym ze pochodzilo chwile i obraz znikał . Nie wiem czy to wina mojego neta ( netia 1 mb/s ) bo zanim obraz znikał kilka razy sie przycinało czy poprostu to jest jakas wersja trialowa ? oglada ktos to normalnie ? Doszedłem do wniosku ze ktos to poprostu uploaduje z LPB ale moge sie mylic . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Raczej to wina Twojego internetu, obejrzałem cały mecz Hakws - Heat w spokoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aras Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Wiecie moze jak obejrzec ASG na ILP? Mam ILP ale mecze leca na C+. Prosze o priva lub niech ktos napisze tutaj jak to ominac. Wykupilem ILP a teraz nie moge najlepszych meczow ogladac bo te akurat C+ wykupilo... tragedia jakas. Wszystkie niedzielne wieczorem, spotkania najlepszych druzyn. Co chce obejerzec jakis ciekawszy mecz LAL lub Orlando to sie nie da. A teraz ASG... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Born2ball Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Celebrity Game bedzie mozna obejerzec przez stream ? link ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor94 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 O której dokładnie zaczynają się dzisiejsze konkursy? Będą na Canale+? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 http://zawszepopierwsze.bloog.pl/id,548 ... caid=69a36 czytanie nie boli ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczuś Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 O której dokładnie zaczynają się dzisiejsze konkursy? Będą na Canale+?Nie chcę być złośliwy, rozumiem że ktoś czasem czegoś potrzebuje (samemu zdarza mi się prosić na forach o jakieś info) ale nosz ku***a mać, nie masz internetu? Google Ci zablokowali? Nie słyszałeś o czymś takim jak program tv? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbel Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Czy Canal+ już nie ma kogo zapraszać do studia na przedmeczowe pogawedki ? Jakie oni bzdury gadają i nudzą :? Przy okazji zobaczyłem skróty meczu debiutantów i mam nadzieję, że zaangażowanie jutrzejszych gwiazd będzie 1000 razy większe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gierap Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Czy Canal+ już nie ma kogo zapraszać do studia na przedmeczowe pogawedki ? Jakie oni bzdury gadają i nudzą :? Przy okazji zobaczyłem skróty meczu debiutantów i mam nadzieję, że zaangażowanie jutrzejszych gwiazd będzie 1000 razy większe. Właśnie miałem pisać, co to za goście w studio słuchać się ich nie da... :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbel Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Chyba już było maglowane nie raz, że ten konkurs zespołowy to dno totalne i NBA nic z tym nie robi, ale zaangażowanie tych graczy bije mnie na podłoge. Żeby się czasem nie spocili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konsul Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 na którym kanale ilp jest orlando clevland?? chyba ze ktos ma inny link bo nic nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 jest na C+ więc pewnie na ILP jest blackout Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
royfan Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Pytanie do ludzi posiadających ILP. Nie wiecie może czy league pass obejmuje tegoroczne playoffy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Pytanie do ludzi posiadających ILP. Nie wiecie może czy league pass obejmuje tegoroczne playoffy? Nie. Jeżeli już coś, to będzie to osobna usługa do wykupienia przed rozpoczęciem PO, ale biorąc pod uwagę fakt jak ILP działało podczas PO rok temu, to odradzam zakup, chyba że od tamtego czasu coś się zmieni na lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konsul Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Nie.Jeżeli już coś, to będzie to osobna usługa do wykupienia przed rozpoczęciem PO, ale biorąc pod uwagę fakt jak ILP działało podczas PO rok temu, to odradzam zakup, chyba że od tamtego czasu coś się zmieni na lepsze. mógłbyś rozwinąć bo się zastanawiam nad zakupem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 W sensie tego, że działało fatalnie? Oglądanie meczy rok temu to była mordęga podczas PO - obiecali HD, a jakość HD była gorsza niż zwykła jakość podczas regulara, a jakość SD, to była na poziomie justin.tv itp. Poza tym cieło tak, że nie dało się oglądać, czy to HD, czy SD. Neta i lapka miałem eleganckiego, zresztą nie tylko ja narzekałem, bo czytałem masę krytycznych komentarzy na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi