GoMagic Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 No, bo szpiedzy sa wszędzie i na pewno monitorują to forum. Gościu chciałeś wywęszyć dobry interes, na szczęście Ci się nie udało... A Ty chciałeś dzisiaj przejechać kota na ulicy... Twój komentarz ma tyle prawdy co i mój... I co, zawsze tak wygląda tutaj wymiana zdań ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Prośba. Nie pisz więcej, w ogóle niech Cię szlag trafi, bo nie znam osoby tutaj, która nie dzieli się linkami, o które się zapyta. A Ty kombinowałeś od samego początku, co potwierdza odpowiednie potraktowanie wypowiedzi kolegi, który wrzucił link. Takich rzeczywiście się wypisuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoMagic Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Nie róbcie już z tego takiej niesamowitej tajemnicy, temat jest dość znany w internecie więc jakiejś super imponującej liczby osób nie oświecicie (ale mnie tak ) http://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php ... er=3586351 http://www.forum.bukmacherskie.com/f17/ ... 0-204.html http://forum.fcbarca.com/viewtopic.php?p=279753 http://www.typy-sportowe.com/viewtopic.php?p=58960 to tylko kilka przykładów... Głupoty innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 W jednym ma racje - ja od jakiegoś czasu ten sposób znałem, ale wolałem sie nie dzielić publicznie. Tak samo, jak nikt wcześniej nie wypisywał sposobu omijania blackoutów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoMagic Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 W jednym ma racje - ja od jakiegoś czasu ten sposób znałem, ale wolałem sie nie dzielić publicznie. Tak samo, jak nikt wcześniej nie wypisywał sposobu omijania blackoutów. 1 normalny czlowiek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 no to gratuluje Qu3ster , pewnie miales dobra zabawe w temacie jazda,jazda gdy ktos rzucal qrwami na niedzialajacy link eot nie rozumiem takich chorych faz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Jest różnica w samej znajomości metody, a tym, co zrobił tu niejaki GoMagic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoMagic Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Jest różnica w samej znajomości metody, a tym, co zrobił tu niejaki GoMagic... Co zrobił niby...? Może podał linka, albo hasło, albo coś innego??? Zastanów się trochę co piszesz, bo bluzgać ludzi przez sieć każdy może, ale napisać coś sensownego tylko ludzie inteligentni. Chciałem tylko zagadnąć temat, ale skoro rozpętała się taka burza z ludźmi, dla których słowa nic nie znaczą, to wybaczcie... A kto nie chce oglądać NBA za free i uważa to za niemoralne nie musi się wypowiadać, to chyba jasne ? Szkoda, że na tym forum tyle "przemądrzałych" userów :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Jest różnica w samej znajomości metody, a tym, co zrobił tu niejaki GoMagic... ale ja nikogo nie oceniam(moze poza gomagic) po prostu jestem zbyt duzym idealista lol i oczywiste rzeczy dla mnie nie sa oczywiste dla innych my fault po prostu kazdy sobie rzepke skrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Stary. Dajesz podpis: Darmowa koszykówka w HD i wstawiasz banner LPB. Ktoś kto kupił i płaci za to pyta: Jak kto za darmo? wtf? Osoba X odpowiada: jest kruczek, można ominąć system i wyczarować sobie codziennie 3$ A Ty na to: Jak mogłeś?! Po co to zrobiłeś?! Od tego sa PM! Dla mnie to jest jednoznaczne z tym, że albo jesteś debilem i wierzysz w inwigilację forum albo debilem+cwaniaczkiem i chciałeś na tym zarobić. I nie bierz tych bluzg do siebie, dude. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 ale sposób podany przez Chickena to chyba nie jest sposób GoMagica, bo ten drugi pisał o NBA w HD, a sposób pierwszego daje darmowe mecze, ale nie w HD. no to jak to jest? Kily? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Znałem tylko i wyłącznie sposób podany przez Chickena. Nie wierzę, by ktoś oglądał za free w HD. Zresztą skoro GoMagic tak się o to burzył, to jemu też widocznie o to chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 ale sposób podany przez Chickena to chyba nie jest sposób GoMagica, bo ten drugi pisał o NBA w HD, a sposób pierwszego daje darmowe mecze, ale nie w HD. no to jak to jest? Kily? Można oglądać to, co wg. LP jest HD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoMagic Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zmieniłem podpis, a teraz Wy możecie zmienić temat, albo chociaż zakończyć wątek bluzgania mojej osoby... :? Może być ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 zwyczajnie. HD to to na 100% nie jest. Jesli myślałeś, że jest to poczytaj co to HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 zwyczajnie. HD to to na 100% nie jest. Jesli myślałeś, że jest to poczytaj co to HD To w takim razie jak chciałeś mieć na HD na League Pass? Wiem, że faktycznie HD to to nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 zwyczajnie. HD to to na 100% nie jest. Jesli myślałeś, że jest to poczytaj co to HD To w takim razie jak chciałeś mieć na HD na League Pass? Wiem, że faktycznie HD to to nie jest.nie wiem, nie oglądałem w tym sezonie ILP, a jak oglądałem kiedyś (jeszcze w WMP) to HD nie było. Tak czy tak standard HD coś oznacza, więc jeśli to co oglądałem dzisiaj to było HD to bieda straszna i aż się boję jak wygląda wersja LD ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Bo sa różne rodzaje HD. Natywne, skalowane. Właściwie to można tym nieźle manipulować. EDIT: Ale jak to jest z tym ILP w końcu. Bo jak się nie odwoła to nalicza zapłatę cały czas tak? To jak się to zrobi na ten jeden dzień to potem to trzeba jakos odwoływać czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Bo sa różne rodzaje HD. Natywne, skalowane. Właściwie to można tym nieźle manipulować. EDIT: Ale jak to jest z tym ILP w końcu. Bo jak się nie odwoła to nalicza zapłatę cały czas tak? To jak się to zrobi na ten jeden dzień to potem to trzeba jakos odwoływać czy jak? Nie trzeba nic odwoływać. Po prostu dalej nie możesz oglądać, jest zablokowane i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Aha. Bo w sumie pomyślałem, że oglądając czy ściągając streamy postępuję tak samo nieładnie jak korzystając z tej "furtki". :wink: Więc, co mi tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi