VeGi Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Dzialaja wam dzisiejsze mecze? tzn nie moge ich wogole odpalic tak jakby byly nieaktywne. Mam to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Ja też - dobrze że nie działo się nic ważnego i właśnie tu LPBB mnie denerwuje - czasami nie działa. Rzadko bo rzadko, ale zdarza mu się - nie po to płącę 19$... eh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kao chen Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 szkoda bo chciałem sobie obejrzeć bucks vs mavs :? Mi live także czasami buferuje pomimo 20Mb :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl aka freeq Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 znowu coś pieprzy z tym LPB. Cały czas mam loading :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Dzisiaj najpierw nie działało, dopiero teraz działa. eh. jak nie urok to sraczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl aka freeq Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Znowu :/ od dwóch dnie nie działa mi LPB? A u was jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kao chen Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 mi hula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 co dziś oglądacie w nocy? Bo nie wiem co wybrac Najkuszącej wygląda Cavs z 76ers, Hawks z Hornets i Spurs z Wizards. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 cavs vs 76ers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Jakis Link do Magic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konsul Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 polecam LP zaraz bede ogladal toronto-magic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Chodzi mi o Free Link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Ktoś poratuje linkiem do Celtics - Knicks ? niestety to że mecz leci na Canal+ nie pozwala mi na obejrzenie go w LP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konsul Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Ktoś poratuje linkiem do Celtics - Knicks ? niestety to że mecz leci na Canal+ nie pozwala mi na obejrzenie go w LP sprawdz pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neekee Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Ja w tym sezonie postanowilem powrocic do ogladania NBA. Znalazlem NBA PASS i po obejrzeniu demo jakosc przekazu faktycznie zwala z nog w porownaniu z darmowymi streamami. Faktycznie zdazylo mi sie raz ze nie moglem obejrzec jakiegos meczu z nocy bo ciagle sie ladowal ale live nie zdaza mi sie buforowanie w trakcie ogladania. Moze kwestia sprzetu na ktorym ogladam. Jak byscie tylko podpowiedzieli czy jest jakis sposob na obejrzenie tych meczy ktore pojawiaja sie w Canal+ i sa nieaktywne... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 tych meczy co sa na canal+ raczej nie da sie obejrzec, darmowe streamy zostaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neekee Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Do darmowych sreamow juz chyba nie wroce...Jakosc jednak wygrywa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 zawsze mozesz sciagnac ten mecz z davki, czy innych takich stron w dobrej jakosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konsul Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 tych meczy co sa na canal+ raczej nie da sie obejrzec, darmowe streamy zostaja mylisz się kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 to zamiast napisac, tylko tyle ze sie myle to napisalbys jak jest ale myslalem ze nie mozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi