Chicken Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Wystarczy codziennie z tego linka https://shop.ilp.nba.com//Profile/Regis ... upon&ln=en zalożyć konto i można oglądać za darmo. Hasło to AllAccessDay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 A nie wsadzą do kryminału za to? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietu Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 OMG od początku sezonu ten wałek przechodzi? Nie wierzę że wcześniej się z tym nie spotkałem, dzięki panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 W sumie i tak z tego nie skorzystam, ale ciekawe co czują ludzie, którzy kupili subskrybcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 A nie wsadzą do kryminału za to? :roll:do kryminału, za co? co w tym nielegalnego? może nieetycznego ale za to się nie wsadza, bo byśmy wszyscy w więzieniach mieszkali :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Przeczytaj sobie regulamin LPB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietu Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 stary wyluzuj, myślisz że Stern naśle policję na tysiące ludzi na całym świecie? 2 lata temu miliony ludzi oglądało nielegalnie LP ( ach te linki boss streamos aktywne tylko przez pierwszych parę minut, fajnie było ) kiedy nie było ono we flashu tylko przez WMP i jakoś nikogo z tego powodu nie zamknięto, tylko właśnie zmieniono system i teraz będzie tak samo. Po sezonie albo może nawet wcześniej zlikwidują tę 'furtkę' i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 No luz przecież nikogo nie nazywam przestępcami Dla mnie to po prostu nie ładnie i tyle. eot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoMagic Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Wystarczy codziennie z tego linka https://shop.ilp.nba.com/ ... upon&ln=en zalożyć konto i można oglądać za darmo. Hasło to AllAccessDay Chicken, bardzo Ci morale podskoczyło, że napisałeś o czyms takim publicznie na największym polskim forum o NBA??? Żałosne :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 to wytlumaczcie mi. na ilp leca wszyskie mecze lakers tylko nie te, ktore sa na polskich stacjach? czy nie ma tez tych spotkan, ktore w usa sa na espn/tnt/abc a ktore nie leca w polskich stacjach? dobra wlasnie pogadalem z ziomkiem przez czat. powiedzial mi, ze nie zobacze w ilp tylko tych spokan, kore sa w naszej tv(c+,orange), czyli jezeli wykupie ilp, majac c+ i os, obejrze wszystkie mecze lakers do konca sezonu. hm... 100zl za miesiac... hm......... to nie jest zla opcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeGi Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 to wytlumaczcie mi. na ilp leca wszyskie mecze lakers tylko nie te, ktore sa na polskich stacjach? czy nie ma tez tych spotkan, ktore w usa sa na espn/tnt/abc a ktore nie leca w polskich stacjach? Na ILP lecą wszystkie mecze Lakers, które nie są transmitowane przez polskie stacje. Niezależnie czy jest to lokalna TV czy TNT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 bb2 ja mam wrecz odwrotnie. te mecze lakers na korych chcialbym sie skupic (orl,c's, cavs,sas id) leca na espn/tnt/nbc 17 z pozosalych 47 spotkan bedzie pokazywanych na tych stacjach, co oznacza, ze nie bedzie ich na lp. zatem bez sensu jest dla mnie lp. przekatuje na atdhe choc zdaje sobie sprawe z ego, ze jakosc nie ta sama a i za czesto sie zdarza, ze meczu nie ma... na ILP (w Polsce dostępna jest tylko wersja International LP) zablokowane są tylko mecze transmitowane w polskiej TV, a więc w C+ lub Orange Sport. Także nie miałbyś tak źle :wink: Chicken, bardzo Ci morale podskoczyło, że napisałeś o czyms takim publicznie na największym polskim forum o NBA??? Żałosne :cry: a wszystko zaczęło się od Twojego podpisu, więc siebie mógłbyś podsumować tak samo. Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoMagic Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 "PI3TR45" a co ma mój podpis do całej sprawy ? Podaję jakieś linki, instrucje, hasła ? Wyluzuj człowieku :evil: Jak widać niektórzy nie znają czegoś takiego jak pv... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoMagic Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 to wytlumaczcie mi. na ilp leca wszyskie mecze lakers tylko nie te, ktore sa na polskich stacjach? czy nie ma tez tych spotkan, ktore w usa sa na espn/tnt/abc a ktore nie leca w polskich stacjach? Na ILP lecą wszystkie mecze Lakers, które nie są transmitowane przez polskie stacje. Niezależnie czy jest to lokalna TV czy TNT. Używając Hotspot Shield można oglądać wszystko. Apeluję do Moderatorów o usunięcie info o ILPBB (ostatnie posty - zwłaszcza ten z linkiem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 To może powiesz, po co ten podpis? Najpierw piszesz coś o "darmowej koszykówce HD" a potem srasz, jak ktoś pisze, jak faktycznie za darmo oglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Nie ma to jak zrobić z siebie pajaca. Liczyłeś na zarobek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Apeluję do Moderatorów o usunięcie info o ILPBB (ostatnie posty - zwłaszcza ten z linkiem). ojp jestes zenujacy, boisz sie ze za duzo ludzi bedzie ogladac za free ,tak cie to boli??? a ja apeluje aby moderatorzy usuneli spambota go magic z tego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoMagic Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 A co Wy się tak łapiecie podpisów innych ? Szczerze, to nic nie miałem na myśli, jak ktoś jest zainteresowany zawsze może napisać na priv, a "srać" to Wy będziecie, jak przez Waszą inteligencje NBA się zabezpieczy i oglądanie się skończy... BRAWO :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 No, bo szpiedzy sa wszędzie i na pewno monitorują to forum. Gościu chciałeś wywęszyć dobry interes, na szczęście Ci się nie udało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietu Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Nie róbcie już z tego takiej niesamowitej tajemnicy, temat jest dość znany w internecie więc jakiejś super imponującej liczby osób nie oświecicie (ale mnie tak ) http://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php ... er=3586351 http://www.forum.bukmacherskie.com/f17/ ... 0-204.html http://forum.fcbarca.com/viewtopic.php?p=279753 http://www.typy-sportowe.com/viewtopic.php?p=58960 to tylko kilka przykładów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi