motyl aka freeq Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 A jak z tymi blackoutami panowie? Daje radę omijać tak jak w zeszłym sezonie? daje rade Jak się to omija. Sorki za posta pod postem ale bardzo zależy mi na zobaczeniu meczu phx-was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Sprawdź PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl aka freeq Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 raczej nie bedzie działało bo próbowałem z wczorajszymi meczami i wyskoczyło "This content is blocked in your area" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 To napisz do mnie na gg 3814828 i podaj adres do meczu, zobaczymy co da sie zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Rzuć ktoś linkiem bo nic znaleźc nie moge. Suns-Wzrds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baranek Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 a pistons-sixers ma ktos ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Rzuć ktoś linkiem bo nic znaleźc nie moge. Suns-Wzrds na davce masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Jemu raczej chodziło o live link... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 nie spojrzalem na godzine postu ale jak nie znalazl do live to zawsze moze pociagnac z tej davki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 jak mnie wkurwia to LP wszytkie mecze sie ładują z nocy. Wszystkie z wyjątkiem tego który ja chce obejrzeć., czyli Nygusy vs Bulls. No szlag by trafił tych jełopów. Wszyscy mnie oszukują Iverson z Koszulkami i Stern z NBA LP. Napisz kto żyw czy też ma taki dyskomfort odnośnie obejrzenia tego meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Thirty Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 U mnie to samo, generalnie to mnie wkurwia już te lp. Jak skontaktowałem się z obsługą to mi powiedzieli że do normalnej jakości 1mb/s starcza spokojnie a dziś w nocy mimo że wywaliłem 400zł na ilp musiałem oglądać mecz na athed bo na lp ciągle buforowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konsul Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Testowałem na kompie u kumpla z 1 Megowym netem. Zanm sie na tym i mowie że jest to stabilny 1 mb net. Nie neosztrada gdzie jest 1,2-1,3 mb czy tez netia gdzie jest tak samo przy opcji 1MB. Powtórki są trasznei wkurzające bo co minute buforuje mu sie video. Nie wiem jak na żywo bo powtorki sa 16:9 a live w 4:3 więc powinno byc lepiej ale jak ktos ma 1 mb to niech sobie daruje lp. Nie wiem jak z neosztrada i netia bo oni daja 1,2-1,3 Mb wiec powinno chodzic plynnie. Co do ogladania na żywo to nie jest tak źle jak tu przedmówcy piszą (przedmówcy piszą - jak sie to nazywa ) Ja wczoraj stracilem moze 2 minuty meczu ORL-Bobki z powodów technicznych ale problem byl tylko na początku potem naprawili. Chcociaz jak wylaczalem komp to chyba tez sie im cos pochrzanilo ale powtorke dzis rano zobaczylem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl aka freeq Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Działają wam dzisiejsze mecz? tj Cavs-Heat PHX-Lal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 tak, rano ogladałem live a potem z odtworzenia i spx działało. Teraz również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl aka freeq Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Coraz bardziej wkurza mnie to LPB. Wykupiłem na miesiąc. Wszystko spoko do wczoraj.Oglądam sobie Cavs Heat i w połowie meczu crash!!! cały czas loading. Myślę sobie pójdę spać rano dokończe a tu zonk do teraz wogóle nie chce mi się połączyć z żadnym meczem, cały czas mam connecting. Ma ktoś podobny problem? ewentualnie jakiś pomysł na rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kao chen Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 u mnie wszystko wczoraj i dziś hulało normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl aka freeq Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Dziś się naprawiło samo koło południa. Widocznie coś u nich było nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeGi Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Ogólnie nie ma zastrzeżeń do ILP. Wiadomo, że zdarzają się sytuację, że nie można przez kilka h obejrzeć archiwum ale porównując to do darmowych streamów, gdzie zawodników rozpoznaje się tylko i wyłącznie po rzutach... Przewijanie reklam w archiwum znacznie skraca czas oglądania meczu. Dobry zakup, chociażby ze względu na komentarz i opcję on-demand, której rok temu nie było. Heat-Cavs oglądałem na żywo i czasami bufferowało mimo 6M. Dobrze, że nie w trakcie dunk of the year (so far) 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl aka freeq Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 W porównaniu ze streamami to LPB to mistrzostwo. Jakość bez zastrzeżen i naprawde działa dobrze aczkolwiek zdarzaja sie sytuacje jak mi ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Dzialaja wam dzisiejsze mecze? tzn nie moge ich wogole odpalic tak jakby byly nieaktywne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi