Dnc Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 hmm ja nawet nie wiem kiedy ma być ta gala myslałem że na weekend dadzą ale była chyba zablisko draftu ogólnie te nagrody jak mnie (trochę) interesowały pod koniec RS ot teraz to już w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Po tak ujowym sezonie, po i finale z radością przyjąłem koniec tego sezonu, a,oststnim o czym myślę jest jaka gówna warta gala z gówno wartymi teraz nagrodami, bo nagroda główna już jest przyznana W trakcie po były z tym jeszcze jakieś emocje związane, ale teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanialdo02 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 No tak, z tym masz racje, nie wiem czy 1/3 ludzi chociaz popiera to, że nagrody są przyznawane teraz, więc za rok powinno wrócić do normy wszystko ( i sezon powinien byc lepszy też ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Szukacie dziury w calym. Moze rzeczywiscie dobrym rozwiazaniem byloby zorganizowac to wczesniej, ale sama idea uroczystej gali jest jak najbardziej sluszna, a nie jak kiedys, ze sie dowiadujemy nie wiadomo kiedy, nie wiadomo skad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Russelll został MVP. No i dobrze. Zasłużył na to. Miał swoją misję. W końcówce sezonu niejeden raz przejmował mecz i wygrywał dla Thunder.. Czapki z głów. Oby został po wsze czasy w Oklahomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 (edytowane) Bragdon roty? Serio? On przed Saricem? Przecież to jakiś niesmaczny żart. Nie mam nic do chłopaka, ale dawać debiutanta? Wybór Mikea jako hc jest ok, choć ja bym wybrał Brada. Edytowane 27 Czerwca 2017 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Bragdon roty? Serio? On przed Saricem? Przecież to jakiś niesmaczny żart. Nie mam nic do chłopaka, ale dawać debiutanta? A gdzie tutaj jakakolwiek kontrowersja? http://www.basketball-reference.com/play-index/pcm_finder.fcgi?request=1&sum=0&player_id1_hint=Malcolm+Brogdon&player_id1_select=Malcolm+Brogdon&player_id1=brogdma01&y1=2017&player_id2_hint=Dario+Saric&player_id2_select=Dario+Saric&y2=2017&player_id2=saricda01&idx=players Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Okradli Porzingisa z nagrody za blok roku. Stary pewnie maczał w tym te swoje zasuszone od trawy i promieniujące od LSD paluchy. SKANDAL! Chociaż nagroda dla Brogdona cieszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Brogdon ROTY b.dobry wybór i oburzanie się o to śmieszy mocno solidny i mega efektywny (co jest wyjątkowe u rookich) grajek mający swój wkład w dobrą grę zespołu vs nieefektywny stat filler (któremu dano zielone światło w momencie kiedy drugie "rookie" się połamał) ze słabego teamu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 A gdzie tutaj jakakolwiek kontrowersja? http://www.basketball-reference.com/play-index/pcm_finder.fcgi?request=1&sum=0&player_id1_hint=Malcolm+Brogdon&player_id1_select=Malcolm+Brogdon&player_id1=brogdma01&y1=2017&player_id2_hint=Dario+Saric&player_id2_select=Dario+Saric&y2=2017&player_id2=saricda01&idx=players mea culpaRzuciłem okiem na jego linijkę, ale nie porownalem jej z Saricem, nie zdawałem sobie sprawy ze różnicy nie ma praktycznie żadnej. Za mało widocznie oglądałem Brogdona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 These are my brothers, man,” Westbrook said. “These guys sacrificed so much for me throughout the year. Mógł od razu powiedzieć, że chodzi o zbiórki w obronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Największe zaskoczenie tej gali, to jest to: #BestStyle [WINNER] Oklahoma City’s Russell Westbrook była taka kategoria?I co ważniejsze taki werdykt! Poziom gali disco polo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 co jest złego w galach disco polo? myślałem że w 2017 lans na "nie lubię disco polo" już nie funkcjonuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 (edytowane) ja myslalem ze w 2017 disco polo juz nie funkcjonuje Edytowane 27 Czerwca 2017 przez kulfon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 funkcjonuje i ma się całkiem dobrze odkąd większość ludzi kapnęła się że dobra zabawa to nie powód do wstydu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 ja myslalem ze w 2017 disco polo juz nie funkcjonuje Cały czas funkcjonuję i ma się dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 przykro mi to slyszec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 funkcjonuje i ma się całkiem dobrze odkąd większość ludzi kapnęła się że dobra zabawa to nie powód do wstydu.wiesz jeśli ktoś za dobrą zabawę uznaje podrygiwanie do prostych rytmów i śpiewu ludzi bez talentu pokroju zenka,martyniuka czy weekendu to ja nie mówię że jest to wiocha.pl, ale nikt mnie nie przekona że to nie jest przypałMoja teściowa gnebi moje uszy tym gownem kiedy jestem u niej i mi to wystarczy żeby stwierdzić że to równie dobre jak chińskie podróbki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Akurat Zenek to jest strasznie utalentowany kolo, zarabia na czym zarabia, ale kawał talentu muzycznego akurat ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Nie wiem, może,i jakiś tam ma, widać repertuar mu nie pozwala się wykazac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi