Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Eld Opublikowano 20 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Wesołych świąt życzę Wam! Kasiury niczym z nowego CBA Zdrowia jakie LeBron ma By Wasza drużyna o misia się biła I wymarzone transfery przeprowadziła I więcej się z dnem nie pieściła By progres Waszych prospektów był zacny Tak żeby HOFem był każdy Atlancie życzę by Sap pozostał I z Qniem play-offom sprostał Bostonowi rozsądnych traedów z picków udziałem By legendarne zielone barwy były znów na piedestale Brooklynowi wyjścia z bagna Bo Nets to naprawdę piękna marka Charlotte zdrowego Kemby i Batuma Co by ich fani w off season mieli okazję do innego Walkera Chicago życzę uśmiechniętego Rondla i top rat w rzutach za trzy Bo ot tak, kolejny 3-peat w wind city mi się marzy Cleveland pisania historii ciąg dalszy O oglądaniu kolejnego wyjścia z 3-1 chyba każdy z nas marzy Dallas nowego Nowitzkiego By Cubana zaspokojone mogło być ego Denver Jokica i Mudiaya All-star grania Bo zasługują na to od dziejów zarania Detroit miasto bankrutem ogłoszone Niech Pistons zapewnią im z Drummondem na czele NBA korone Golden State życzę czegoś mocnego 7’0 pod dziurę Bo inaczej z PO ktoś Was szybko deportuje Houston życzę godnych Olajuwana następców I więcej jak Gordona stealów Indianie PG13 z LeBronem konkurowania By Bird miał kolejną okazję do zbierania słów uznania Clippersom 100% FT w DAJ wykonaniu Bo hack-a-DeAndrzej Żordan to nie to co chcemy oglądać w nocnym oglądaniu Lakersom pięknego rozwoju Rusella i Ingrama przytycie I wtedy walki w PO na śmierć i życie Memphis cóż innego życzyć niż zdrowia Niech duch Defence na zawsze się w Was uchowa Miami realizacji planów Pata nikczemnych By pod kopułą piękny baner zawisł kolejny Milwuakee Giannisa dorzucającego do repertuaru tróje I by zmienił nazwisko, o to pięknie wnioskuję Minnesocie życzmy lepszych trzecich kwart Bo KAT jest naprawdę play-offów wart Pelikanom Davisa zdrowego I wyciągnięcia w drafcie kogoś mu skillem podobnego Knicksom rozwoju Porzingisa i by Rose nauczył się podawać Co by więcej papierowych toreb na łeb nie musieli przysposabiać OKC kogoś na SF życzę dobrego Bo marzy mi się walka w PO do upadłego Orlando powrotu do lat świetności Byście wyszli z tych paskudnych odcieni ligowej szarości Philly Embiida i Simmonsa zdrowych By pokazali na co naprawdę stać tych gniewnych, młodych Phoenix Bookera cyfr szalonych By era play-off wróciła w końcu do Arizony Portland dopięcia Noela transferu By już do ich obrony mogło się przyczepić nie wielu Sacramento normalności życzę I przemiany duchowej najlepszego centra w lidze Spursom więcej pięknych chwil z Khawim w głównej roli By Pop miał więcej okazji do łez jak podczas no. 21 ceremonii Toronto by guardzi w PO nie zawiedli Niech We the North jako koszmary się innym śni Utah Goberta atakującego i więcej jazzu w grze I powodzenia w końcu w post-sezonie Wizzards zdrowego Beala i Walla pięknie grającego I Gortata mistrzowską biżuterią innych olśniewającego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Przenieść to do wątku NBA, a nie w piwnicy zalega! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Świetne życzenia.,Ja jeszcze bym życzył kibicom z Seatle,żeby im oddali to z czego ich obrabowali.,Plus Duranta z urzędu i zajebistych picków w Expansion Draft, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Przenieść to do wątku NBA, a nie w piwnicy zalega! Jeśli tylko któryś Szanony moderator uzna, że to się tam nadaje będzie mi tylko niezmiernie miło . Świetne życzenia.,Ja jeszcze bym życzył kibicom z Seatle,żeby im oddali to z czego ich obrabowali.,Plus Duranta z urzędu i zajebistych picków w Expansion Draft, Co do SuperSonics nie miał bym kompletnie nic przeciwko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 (edytowane) Co by podbićtemat Jeśli tylko któryś Szanony moderator uzna, że to się tam nadaje będzie mi tylko niezmiernie miło . Uznałem Edytowane 21 Grudnia 2016 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 @P_M Rewelacyjne tancerki A poważnie to choć to są mega komercyjne święta i już niewiele mają wspólnego z wiarą to jednak życzę wszystkim by to był czas spędzony z rodziną. Skupieniu na radościach na kolędach tradycji i tego typu drobiazgach. I pamiętajcie w te święta ważny jest tylko jeden Gwiazdor. Ten poznański co przynosi prezenty na Gwiazdkę Zdrowych spokojnych radosnych świąt dla wszystkich użytkowników tego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 (edytowane) Od dłuższego czasu nie piszę zbyt wiele na forum, w ogóle mało piszę i to chyba dobry moment, aby trochę przełamać tą niemoc chciałem złożyć życzenia personalne dla każdego bliskiego mi usera, jeśli kogoś pominę to z góry przepraszam, kocham Was wszystkich (a Ciebie Puzon to najbardziej) na początek ekipa Airball.pl: Kucio: życzę Ci aby spełniły się wszystkie mniejsze i większe wizje dotyczące portalu, abyśmy wszyscy za kilka lat mogli sobie powiedzieć - rozjebaliśmy tą grę do zera, ale przede wszystkim abyśmy wytrwali w projekcie wszyscy do końca i aby niesnaski między nami zdarzały się jak najrzadziej Iga(Sachs): Tobie droga koleżanko, życzę więcej wolnego czasu, byś mogła częściej radować Naszych Czytelników swoimi świetnymi tekstami, aby jak najszybciej wszyscy mogli powiedzieć, że Sota nareszcie spełnia oczekiwania Orzeł: życzę Ci abyś po tym sezonie miał niemałą zagwozdkę czy jednak Darka nie podpisywać, aby hasło Melo DZIK pojawiało się jak najczęściej co pomoże mi też zając się bardziej Baryłami, bo nie ma nic gorszego niż oglądanie dobrego Melo z perspektywy fana Nuggets - wiadomo. Życzę Ci również ciut więcej luzu, abyś czasami spojrzał na temat NBA szerzej niż tylko w rejony własnego zdania, ale to trudne, wiem coś o tym, więc jak nie wyjdzie to c*** z tym niech spełni się chociaż tylko pierwsza część tych życzeń ;] Przede wszystkim jednak życzę Ci aby 2k17 był dla Ciebie niezapomniany, a Wyborowa lała się litrami El(z)wood: aby Twoja szuflada z tekstami nigdy się nie domykała, aby Twoja wena rosła proporcjonalnie ze spożytym elementem baśniowym, aby żaden chodnik nie był dla Ciebie straszny i abyś zawsze prezentował się na nim jak Davin Booker w rookie season BiałaCzekolada: aby tatarka na melo nigdy Ci nie zabrakło, abyś jak najszybciej mógł wrócić do kraju z kieszeniami wyładowanymi funciakami oraz aby Stanley został wytrejdowany do Thunder, gdzie przeszczepią mu jaja Westbrooka i mózg Robersona LeweBiodroSmoka: aby w końcu zabił w sobie tego lenia i teksty spod jego palców leciały jak lecą słupki oglądalności Nuggets po wprowadzeniu Jokicia do s5 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- mac: abyś miał tyle wafelków żebyś mógł nimi wytapetować 100 metrowe mieszkanie, abyś odnalazł jeszcze kiedyś pasję do fantasy, aby Twój rower zawsze wiózł Cię w pożądanym kierunku najlepiej prosto do wymarzonej pracy Raf85: aby Twój biznes rozkręcał się tak jak rozkręcają się Wizards, aby Nets już za rok byli postrachem dla tych buców zza miedzy, aby momentów zwątpienia do NBA było jak najmniej, a najlepiej by nie było ich w ogóle Dżony(tegotamtego): abyś nie musiał napierdalać tyle tych nadgodzin, a resztę czasu poświęcał na wyławianie najlepszych dup w okolicy, aby zimnego browarka nigdy Ci nie zabrakło, aby z rozmowy przypadkowymi randomami zawsze kończyły się tylko dobrze, najlepiej wspólnym biesiadowaniem do białego rana Findek: abyś jak najczęściej zachowywał spokój ducha, a sformułowanie "głupi pedał" padało tylko w odniesieniu do gamoni z polityki, abyśmy wspólnie wyklepali tysiąc trejdów, a nie tylko o nich gadali, abyś dzwonił do mnie częściej, a nie tylko palił konia Koniu: abyś znalazł prawdziwą miłość, która doceni Twoją zajebistość, abyś wszelkie kontuzje oglądał tylko na ekranach monitora, abyś hasło "Nash najlepszy pg naszych czasów" głosił zawsze z dumą i aby gól heretyków z klanu Kidda był zawsze jak największy Stro(StroShow): aby w czasie pracy Twe wierne trampki zawsze Cię niosły jak wtedy gdy uderzasz do monopola, aby napiwki z rent zawsze miały 0 z tyłu, aby Twoje tajemnice nigdy się nie wydały, a życie było jak najmniej pokręcone, aby Twój kuzynek jeszcze wrócił na forum i aby brał od Ciebie jak najmniej przykładu Żbik(czlowiek_morza): abyś ukończył jak najszybciej te c***owe studia, aby Twoja drużyna w fantasy zawsze trzymała się w czubie, najlepiej tuż za mną (hehe), aby nigdy nie zabrakło Ci dolarka na Porzingisa, abyś jak najczęściej zgadzał się z Orłem oby tylko nie zawsze bo byłoby strasznie nudno Jasiek(january): aby Lakers zawsze podpisywali tylko dobre kontrakty, aby Randle z Nancem dalej rozwijali się tak jak dotychczas, aby DARa omijały kontuzje i głupie pomysły, aby wariancja zawsze była po Twojej stronie i duch Kapicy nigdy Cię nie dopadł Józek(josephnba): aby Twój syn rósł zdrowo i przejął od Ciebie pasję do koszykówki i aby ta pasja nie ograniczała się tylko do siedzenia przed kompem, ale również do gry na świeżym powietrzu czy k**** gdziekolwiek, aby Bulls podpisali Davisa i aby już niebawem skończyły się wzdychania do lat 90tych Iggy: aby sianko zawsze się zgadzało, abyś w końcu przeszedł tą grę do końca i zajął się podróżowaniem, najlepiej po Stanach, aby warszawskie lokale były zawsze dla Ciebie otwarte a, zamykały się tylko wtedy gdy sam uznasz to za zasadne ely3: aby Gobert wyrósł na najlepszego obrońcę jakiego ta liga widziała, aby Hill przedłużył i grał jak najczęściej, abyś postarał się czasem nie nastawiać na wszystko w różowych barwach, co pomoże lepiej znosić niepowodzenia Mormonów RappaR: aby Ubery zawsze pod Twym domem stały, abyś jak najszybciej został tym lekarzem i abym nigdy nie musiał być Twoim pacjentem, abyś wizyty w Warszawie wspominał już tylko dobrze, a Lebron grał do 60tki Pablito(Mirwir): abyś zawsze znajdywał czas na wspólny zlot i abyś następnym razem wytrwał do końca, aby Rockets przegrywali tylko z Nuggets, aby ominęły Was kontuzje, a MDA udało się to, co nie udało się z Pheonix kulfon: aby zdarzyła się kiedyś okazja by razem wychylić niejeden kielon, bo choć nie jesteś zbyt aktywnym userem, to coś mi się wydaje, że byłoby o czym pogadać Szulim: aby inwestycje były tylko trafne a przelewy dochodziły zawsze na czas, aby blog Twojej żony pobijał rekordy popularności, a świąteczne wypieki w jej wykonaniu zawsze wzbudzały zazdrość wśród jej koleżanek barcalover: aby spiny między nami zdarzały się jak najrzadziej, a wszelkie dyskusje były prowadzone tylko w kulturalnej atmosferze, aby Westbook zdobył MVP, a Pain coś pograł zamiast się tylko głupio gibać Kołek: aby dobry humor nigdy Cię nie opuszczał, abyś nigdy nie pozwalał na obrażanie Polaków przez tych litewskich ignorantów Dnc: abyś zawsze był moim najwierniejszym fanem, a przycisk "lubię to" nigdy Ci się nie zacinał, abyś zawsze trzymał rękę na pulsie i pilnował porządku i etykiety z takim zapałem jak dotąd matek: aby kastrowanych postów było jak najmniej i żebyś dalej robił tak dobrą robotę, nie wiem co jeszcze w sumie to niech będzie, że życzę Ci powrotu Kobasa - chyba się nie obrazisz LAF: wymiany DeRozana za Crowforda i Georga za Mbach a Moute, abyś nigdy nie zwątpił w słuszność swoich postów i miał w dupie hejterków PrzemekMVP: abyś zawsze trzymał rękę na pulsie i szkolił z NBA tych gamoni z Twojej klasy, abyś pisał częściej, bo pojadę na Jeżyce i poskarżę bracholowi ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- to chyba wszyscy komu chciałem złożyć oddzielne życzenia, żeby jednak nikogo nie pominąć(choć i tak na bank się to nie uda) - składam najszczersze życzenia zdrowych, spokojnych świąt i udanego 2017 następującym userom(kolejność jak najbardziej przypadkowa, choć będę musiał czasem jechać po liście userów): Karpik, Jendras, SlaKB, lorak, ai3, Kubbas, Mentor, Ronnie, Antek, Chytry, Luki, koelner, Van, Xamel, Alojz, elWariato, rw30, Przem, Kily, Maciek9020, P_M, Skoczek, falcao, Julius, julekstep, Wirakocza, Bastek, bulek, Maxec, mycek, danp, Kraso, Cloud, microlab, spabloo, Eld, piotreksuper, Pan A, wilQ, Roger, PeeWee, Me Myself & I, shevcu, wowo, tomeczeg20, Borys, Fluber, Benon, Baptizia, vasquez, blackmagic, Lu-, Marzec, havlicek, marcos, Leszczur, Boowka, Cisza, MarcusCamby, memento, Bogut, Jinks, Alternative, Reikei, the4yeast, TuPalnik, Zaphod, Zdzich, sirkozi, double, BigManFan, agresywnychomik, Wyparlo, justlikemike, mistrzBeatka, iglo13, Tasma, montana, metlik, samekontzj, Dante, leeewy, SiXers, Monty, Raven2156, halfoat, Andy13, kungfubestia, mythos, Wielo18, steve, ness, sharif, Barsa, Hennenberg, Mameluk, Lew, jack, ptb, KarolPTB, Regis, Cardi, lepos, airmax, adamb81, bankrut, MA23, KBJ, Marceli73x, evitacre, Fudzi, sewer, jaggy007, JH13, macias, Gamejros, nawciarz, Cris155s,Pepis21, Eliasz, queenJames, mikrofalowka, mayor, Tomek, Tecu, Sylvinho, triplejohnson, WujekWójcik, Doniu, Advaldo, mateuszf, Ficko, Tomek4, kp11, Tomek9248, Sixer, allen, Maju, lucero, polskignom, Look, ble, han_solo, kleczes, ptak, Jeszka, Cardioka, Zwierzak, Qcin69, InVad33r, Kolodzero, denixior, Paavo, Tłok i całej reszcie o której zapomniałem, a miałem okazję poczytać czy też rywalizować wspólnie w fantasy od końca 2011 e-nba mocno wryło mi się w czaszkę i choć ostatnio nie mam już takiej motywacji żeby tu regularnie pisać, to chciałem Wam w ten sposób jakoś podziękować za to, że wywindowaliście moją pasję na zupełnie inny poziom i choć interesuję się tą ligą od 94, to dopiero tutaj stałem się prawdziwym kibicem i nauczyłem się odróżniać konkretną merytorykę od zwykłego, taniego szitu, którym próbują nas karmić nie tylko na własnym podwórku dziękuję raz jeszcze, ale uprzedzam,że jeśli się Wam wydaję, że będę to robił co roku to chyba niezle Was pojebało ;] kłaniam się LBS Edytowane 23 Grudnia 2016 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Biodrooooooo <3. Nawet nie wiem jak to opisac i podziekowac =) =) =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Biodrooooooo <3. Nawet nie wiem jak to opisac i podziekowac =) =) =) Jak wpadniesz na następny zlocik, to będziemy kwita ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Ja też, super życzenia, za co wielkie dzięki! Ja też życzę Wam wszystkim jak najbardziej udanych Świąt i całego nowego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Dzięki LBS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Dzięki za pamięć i przezajebiste życzenia Radosnych Świąt dla Ciebie i całej społeczności E-NBA a w Nowym Roku wielu dobrych zdarzeń i koszykarskich emocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
han solo Opublikowano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Życzę spokojnych i radosnych Świąt wszystkim użytkownikom i ich rodzinom.I skoro jest teraz świątecznie, miło i późno to bardzo chcę podziękować każdej jednej osobie która się tutaj udziela. Po zakończeniu kariery przez Kidda przestałem oglądać ligę ale jakieś małe zainteresowanie zostało. Forum, od niedawna airball i skróty na youtube to teraz moje całe nba. Dlatego tym bardziej doceniam, że są osoby którym się chce.I najważniejsze. Zdrowia dla wszystkich:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 (edytowane) Zawsze wydawało mi się śmieszne składanie sobie życzeń, bo jezus się urodził. Lecz kurczę muszę przyznać Eld, no i Roland! że to było mocne. Dzięki wielkie. Uświadomiliście mi, że mimo że się cały rok kłócimy o pierdoły, jesteśmy jedną wielką rodziną. Rodziną fanów koszykówki. I za to dziękuję, bo sobie nie wyobrażam życia bez koszykówki Oby wszystkim się wiodło, obyście spełniali swoje cele, swoje sny, żebyście byli zawsze uśmiechnięci i szczęśliwi bo o to w tym wszystkim chyba chodzi Edytowane 24 Grudnia 2016 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Dzięki za życzenia i również wszystkiego najlepszego dla wszystkich forumowiczów (lol ale to głupio brzmi)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Dzięki za życzenia LBS, Eld i wszystkim pozostałym. Ja ze swojej strony życzę Wam wszystkim wielu zarwanych nocy spędzonych z NBA, spełnienia marzeń - tych koszykarskich jak i poza koszykarskich. Do tego zdrowia i jak najmniej stresu. Niech te Święta będą rodzinne i pełne radości. No, to chyba by mogło być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Lbs Dzięki wielkie za pamięć! Ja jako największy fan życzę dużo weny i sporo czasu na pisanie a jak nie to przynajmniej na jakiś podcast Poza tym wszystkim życzę udanych i rodzinnych świąt Bożego Narodzenia! By czas spędzony wspólnie z najbliższymi nie był udręką ale czasem pełnym radości, przebaczenie i zbliżenia się jeszcze bardziej do siebie nawzajem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Wow, bardzo mi miło jak i jestem bardzo zaskoczony, że znalazłem się na Twojej liście LBS. Dziękuję bardzo Tobie, jak i wszystkim przedmówcom, którzy znaleźli chwilę na złożenie forumowych życzeń. Ja z okazji świąt i nadchodzącego sylwestra powiem krótko: życzę Wam wszystkim dużo zdrowia, spędzenia tego czasu w taki sposób, w takim gronie, w jakim byście chcieli. A w nowym roku żebyście mogli spędzać większość czasu tak, jak się Wam podoba. Bo nie ma nic gorszego niż rutyna podszyta niechęcią. Bez wątku związanego z NBA chyba nie wypada. W tym 2017 roku niech się nigdy nie zdarzy, że zarwiecie nockę lub poświęcicie spokojny sen dla nudnego blowoutu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Wesołych i Rodzinnych Świat życzę również wszystkim użytkownikom Forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Udanej pasterki chłopaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi