Tomek Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Pocompetitivowal 6 lat i zmienil zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Kolejny świetny odcinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Kolejny świetny odcinek rozjebali system tym odcinkiem a najlepszy oprócz Lavara chyba był Magic "first we gonna sell all the little buggers who send inappropriate ravens" hahaha padłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 no i Pop King i jego undead army na kojotach ja leżę za każdym razem jak się pojawiają najlepsza rzecz jaką kiedykowliek B/R urodziło, powinni pyknąć jakiś pełnometrażowy to jest jeszcze fajna seria, szkoda że zakończyli na 5 odcinkach: https://www.youtube.com/watch?v=c_SaG9IjbpU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tłok Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 (edytowane) Przecież ta ilość smaczków : "Powinienem Ci dać zebrać" "You clearly love to travel" Draymond rozdeptujący KRABA i kopiący w jaja innego Blazera. Curry wkręcający Goberta Manu zachód Zaza :grin: Pycha Magica Pocisk DLO Głowy Mitcha i Bussa No Balle. Kto by pomyślał, że sezony będą coraz lepsze. jeszcze taki smaczek w postaci Klaya na slynnym tosterze edit: tutaj nie widac juz nie bede wycinal wiekszego screengraba, ale Davis West ktory biegnie przed tosterem biegnie za pierscieniem na kiju jak kon za marchewka Edytowane 8 Czerwca 2017 przez zalias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 dobre, nie zauważyłem tostera btw jaka jest w ogóle szansa że toster trafi do Springflied Basketball Hall of Fame? Albo za ile go ktoś kupi jak będzie 16-0? podejrzewam że jakiś snob z krzemowej mógłby dać nawet 500K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 (edytowane) ja teraz odpalilem sobie zatrzymujac klatki i patrzac na te obrazki to tam miliard szczegolow ktorych nie widac jak sie tego nie zrobi i kolejny, chyba najlepszy smaczek Kyrie i tarcza w postaci plaskiej ziemi edit: nie tylko ilustracje, lacznie z tymi tekstami ktore tam sa na poszczegolnych stronach za takie detale kocham takie rzeczy, az mnie kusi obejrzec wszystko jeszcze raz z patrzeniem na wszystko tylko nie glowna akcje, ale niedlugo bedzie offseason to bedzie czas na takie rzeczy Edytowane 8 Czerwca 2017 przez zalias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Twórcy GoZ dokonali czegoś, czego nie dokonał chyba żaden inny serial, tj. ostatni sezon ich serii jest znacznie lepszy od pierwszego Ostatni odcinek prawdziwa poezja, tam się chłonie każdą sekundę i ogląda całość kilka razy żeby za każdym razem wyłapywać coś innego. Dawno nie widziałem tylu smaczków w jakimś przekazie rozciągniętych w tak krótkim wymiarze czasu i podawanych w tak nienachalny i subtelny sposób. GENIALNE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 No, ale zastanawia mnie, kogo i dlaczego ma J-Rich na tarczy To chodzi o "Lil’ Kev" czyli modela, który jest podobny do Kevina Love to była ich "maskotka" w poprzednim sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Draymond Green jedzie na ośle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Toster powinien otrzymać MVP w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 dobre, nie zauważyłem tostera btw jaka jest w ogóle szansa że toster trafi do Springflied Basketball Hall of Fame? Albo za ile go ktoś kupi jak będzie 16-0? podejrzewam że jakiś snob z krzemowej mógłby dać nawet 500K snob z krzemowej bedzie sie musial obejsc smakiem, szkoda. Kiedy szalikowcy Warriors spotkają sie z ultrasem Cavs. https://twitter.com/cjzero/status/871557011636461568 ... "Those games warriors fans were just arguing about when they just go back to being Lakers fans again. Got heated." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 snob z krzemowej bedzie sie musial obejsc smakiem, szkoda. widzę, że nastroje bojowe wróciły, fajnie, ale się tam nie rozpędzajcie za bardzo bo za 3 dni w oracle raczej będzie znowu wpierol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 (edytowane) Edytowane 11 Czerwca 2017 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 wyświetliło mi się jako recomendacja w utube: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 https://twitter.com/swish41/status/873603461413306369 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi