Mirwir Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 http://nypost.com/2017/04/06/lavar-ball-blames-3-slow-footed-white-guys-for-uclas-demise/ Błazen strikes again. April 6, 2017 | 11:14pm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 takie tam, Pop po meczyku w Memphis jadl kolacje i zostawil 5k $ napiwku tak sie zastanawiam np jest ta knajpa w OKC gdzie zawsze druzynka po meczusie stołuje co tam byl w tym sezonie dym o to ze KD chcial wynajac, to wracam do wracam do mysli ze fajnie byc kelnerem w takiej knajpie z najwyzszej polki w sumie, na bank jak kolacja kosztuje 800 $ to tam oni placa 1k i reka machaja na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Tam chyba cała drużyna była, bo w menu najdroższe danie kosztuje $30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 (edytowane) https://twitter.com/DT_LockerRoom/status/857200045979873280 E: no nie umiem wstawic bezposrednio filmiku z twittera. da sie tak tutaj?? Edytowane 26 Kwietnia 2017 przez zalias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 i jest 10 zbiórka na koncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boroxkg Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Nie wiem czy to temat od tego ale nowy odcinek game of zones wymiata XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 a dla mnie wlasnie jakos bez polotu po raz pierwszy od daaaawna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 a dla mnie wlasnie jakos bez polotu po raz pierwszy od daaaawna powaznie? dobra beka z Chalmersa a i książki o ataku a brak o obronie u D'Antoniego też fajny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 ta scena z D'Antonim i Hardenem bardzo fajne, to z Chalmersem wlasnie tak o, bez polotu dla mnie (tez w sumie o ironio, takim Bulls przydalby sie teraz backup PG heh). no i... no i koniec. to tez wlasnie przez to ze jakby tylko 2 rzeczy sa w odcinku, zawsze chyba wiecej jest krotszych scenek ofc Game of Zones zawsze na duzym propsie, ale przez pryzmat poprzedniego odcinka i poprzednich sezonow tak jak pisalem dla mnie slabiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Jezus Shuttlesworth objawił się w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Jezus Shuttlesworth objawił się w Polsce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 ? Ray Allen przyjechał do Polski. Zdjęcie powyżej robione kiedy przybył na film Azyl, ma też zobaczyć obóz Auschwitz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 https://theundefeated.com/features/ray-allen-talks-about-his-passion-for-teaching-others-about-the-holocaust/ tutaj jak cos link, ale sam tytul PASJA NAUCZANIA O HOLOKAUŚCIE dla mnie brzmi tak fatalnie ze widzialem wczoraj pol dnia ten tytul i nawet nie klikalem zreszta no przecietny Polak wie co to holokaust, wiec tez nie mam takiej potrzeby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 (edytowane) https://theundefeated.com/features/ray-allen-talks-about-his-passion-for-teaching-others-about-the-holocaust/ tutaj jak cos link, ale sam tytul PASJA NAUCZANIA O HOLOKAUŚCIE dla mnie brzmi tak fatalnie ze widzialem wczoraj pol dnia ten tytul i nawet nie klikalem zreszta no przecietny Polak wie co to holokaust, wiec tez nie mam takiej potrzeby pasja akurat to nie jest dobry odpowiednik, bardziej namiętność lub gorliwość i to w negatywnym odczuciu. słowo jak najbardziej dopuszczalne Edytowane 2 Maja 2017 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 ok, przepraszam NAMIETNOSC NAUCZANIA O HOLOKAUSCIE brzmi zdeydowanie lepiej P.S. tak nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Wtf? Co to jest. Nie wierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 ok, przepraszam NAMIETNOSC NAUCZANIA O HOLOKAUSCIE brzmi zdeydowanie lepiej P.S. tak nie jest nie jestem poliglotą ale chyba nawet w utworze Metallici i w 2 paca odnośnie śmierci używali słowa passion. też byłem zdziwiony jak Ty teraz u nas pasja ma pozytywny wydźwięk a u nich może mieć negatywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyrjeElejson2 Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 A passion nie oznacza " oddanie się", "poświęcenie się"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Kurde a mówiłem żonie wpadniemy do Oświęcimia po drodze w,góry to odmówiła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 https://twitter.com/ThePUPListBlog/status/859245307820945408 ZŁOTO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi