Skocz do zawartości

Ile razy mam ci mowic?! Atakujemy na tamten kosz!

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

@barca - też mi jest przykro, że w OKC nie ma nikogo z charakterem.

Z kolei nie do końca zrozumiałeś o co mi chodziło z alpha-male. Nie chodzi o to, że taki nie może się trochę powygłupiać. Ale niech idą za tym sportowe atuty.

A co to ma niby być za zasada? Gra w NBA, więc się cieszy z sukcesów (punktów) swojej drużyny, nie? Tylko Curry, LeBron i KD mogą sobie pozwolić na trochę luzu (małpowania, jeśli takie określenie wolisz)?

Chodzi o to, że z czego znacie Curry'ego? LeBrona? Greena nawet? No coś tam poosiągali, pograli i do tego się czasem wygłupiają. Z czego znam Payne? Z bycia małpiatką Westbrooka.. I to problem, że on nie różni się dla mnie (i pewnie dla wielu też) od attention whores na widowniach w całej NBA. Czym się różni zachowania Payne'a od tego:

Obu znam tylko z wątpliwej jakości 'popisów tanecznych'.. Można chwilę popatrzeć nawet, ale z koszykówką to ma dla mnie bardzo mało związku. Tańce czy wygibasy Curry'ego też mnie nie ruszają, ale przynajmniej jego pamiętam z genialnych spotkań, spektakularnych rzutów i zagrań, a taniec to jego forma wyrażania radości czy luzu. Może i to samo co u Payne'a, ale jednak nie główny powód jego 'bytności' w tej lidze póki co czy nawet obecności w tym temacie.

No i nieźle rozbawia RW, który mówi do jakiegokolwiek gracza, by czekał na siedzenie na ławce w kolejnym sezonie jak jego małpa z cyrku robi dokładnie to samo do tej pory i być może będzie to robić dalej. Naprawdę to hipokryzja wielkich lotów. Albo idiotyzm. I życzę Payne'owi, by poszedł drogą Bazemore'a, którego ja już mało co wspominam już z wygłupów na ławce, a z dobrej gry. Ale póki co Payne to dla mnie co najwyżej klaun z cyrku i nic poza tym.

Czyli dopóki się czegoś nie osiągnie w lidze, to nie można się wygłupiać, tak? Dziwna retoryka. Ja tam wolę jak każdy jest sobą i zamiast się wkurzać tańczeniem jakiegoś pionka z końca ławki, oglądam to, co mnie bardziej interesuje.

No i nieźle rozbawia RW, który mówi do jakiegokolwiek gracza, by czekał na siedzenie na ławce w kolejnym sezonie jak jego małpa z cyrku robi dokładnie to samo do tej pory i być może będzie to robić dalej. Naprawdę to hipokryzja wielkich lotów. Albo idiotyzm.

Bo się odniósł do prowokacji, a nie do tańczenia. Westbrook nie zabrania Charliemu przecież sobie tańczyć przed meczem - po prostu niech się zajmie swoimi sprawami, zamiast prowokować.

Czyli dopóki się czegoś nie osiągnie w lidze, to nie można się wygłupiać, tak? Dziwna retoryka. Ja tam wolę jak każdy jest sobą i zamiast się wkurzać tańczeniem jakiegoś pionka z końca ławki, oglądam to, co mnie bardziej interesuje.

Bo się odniósł do prowokacji, a nie do tańczenia. Westbrook nie zabrania Charliemu przecież sobie tańczyć przed meczem - po prostu niech się zajmie swoimi sprawami, zamiast prowokować.

A może. Ale dla mnie i dla wielu to będzie kojarzony tylko z tym, że tańczy. A dla mnie jak oglądam mecz NBA to w pierwszej kolejności ważni są koszykarze, a nie konkursy czy cheerleaderki ;)

A że się odniósł do prowokacji to miał prawo. Ale odniósł się w najgłupszy możliwy sposób, bo te słowa równie dobrze można skierować do jego małpiatki.