Gość (Przemek...) Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Przy okazji warto przypomnieć:Austin Rivers tweeted that he is "straight up better than a lot of those dudes playing last night," referring to Team USA's scrimmage in Vegas on Thursday. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 https://www.youtube.com/watch?v=yAlBs4emrLE Biały Bosh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Zawsze byłem przeciwny śmianiu się z niego i jego głupoty, ale ten wyraz twarzy idealnie nadaje się na memy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) Wracając do Blake,a i parodii. Właśnie takiego pajacowania nie lubię. Gość nic nie osiągnął, ma mnóstwo niedociągnięć do szlifu a bierze się za takie bzdety. Rozumiem że jest lepszy od kolegi z drużyny ale niech sobie porównania swoją półkę i już mu do śmiechu nie będzie patrząc na inne wysokie #1 draftow. Imo przy tym co dokonał na razie jest to śmieszne ale nie w te stronę co chce BG Mamy centra w drużynie który fizycznie mógłby dominować ale na rozgrzewkach zawsze robi głupoty, rzuca z nietypowych pozycji zamiast szlifowac tylko te meczowe pozycję podkoszowe typowe dla jego gry. W mecz wchodzi rozkojarzony i ciepie babolami o tablice. Brak wyczucia i mentalność Howarda blejka i wielu tych pseudogwiazdeczek Edytowane 2 Września 2015 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Wracając do Blake,a i parodii. Właśnie takiego pajacowania nie lubię. Gość nic nie osiągnął, ma mnóstwo niedociągnięć do szlifu a bierze się za takie bzdety. Rozumiem że jest lepszy od kolegi z drużyny ale niech sobie porównania swoją półkę i już mu do śmiechu nie będzie patrząc na inne wysokie #1 draftow. Imo przy tym co dokonał na razie jest to śmieszne ale nie w te stronę co chce BG Mamy centra w drużynie który fizycznie mógłby dominować ale na rozgrzewkach zawsze robi głupoty, rzuca z nietypowych pozycji zamiast szlifowac tylko te meczowe pozycję podkoszowe typowe dla jego gry. W mecz wchodzi rozkojarzony i ciepie babolami o tablice. Brak wyczucia i mentalność Howarda blejka i wielu tych pseudogwiazdeczek Taki jeden zgryw? Na litość boską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Nie wiem Ignacy czy takie podejście masz tylko wobec ludzi znanych których pajacowania trafiają na vine i youtube ale jeśli w życiu prywatnym też jesteś takim zgryźliwym zrzędą z totalnym brakiem luzu to nie mógłbym się z Tobą zakumplować. Nie wiem, ochłoń może i zejdź na ziemie, nie licz że jakikolwiek człowiek będzie non stop chodził spięty z kijem w dupie bo 'gdzieś na świecie jest ktoś lepszy ode mnie i nie wolno mi się pozgrywać, musze zapierdalać i się doskonalić" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamozord Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Ja ze swojej strony gratuluję wrzucania bezpośrednio 50 MB gifa i to jeszcze na jakiś syfny hosting. Czysty geniusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) Nie wiem Ignacy czy takie podejście masz tylko wobec ludzi znanych których pajacowania trafiają na vine i youtube ale jeśli w życiu prywatnym też jesteś takim zgryźliwym zrzędą z totalnym brakiem luzu to nie mógłbym się z Tobą zakumplować. Nie wiem, ochłoń może i zejdź na ziemie, nie licz że jakikolwiek człowiek będzie non stop chodził spięty z kijem w dupie bo 'gdzieś na świecie jest ktoś lepszy ode mnie i nie wolno mi się pozgrywać, musze zapierdalać i się doskonalić"Oj tu jestem bez większych spin od lat więc daruj sobie. Komplet kumpli mam całkiem niezły więc wybacz że mnie nie zmartwi brak twojej akceptacji. Dużo ludzi myli internet z życiem w realu. Ktoś wrzucił film Rzuciłem luźnym komentem Podszedłes do tego poważnie zarzucając brak luzu. Niezle Edytowane 2 Września 2015 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Rzuciłem luźnym komentem No luźnym w c***. pozostałym sorry za OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 http://www.slamonline.com/media/slam-tv/jeremy-lin-goes-undercover-as-strange-fitness-trainer-video/#j5eC8A1aAYDYsZp2.97 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 (edytowane) No luźnym w c***. pozostałym sorry za OT Albo lubisz mieć ostatnie nieomylne zdanie albo chcesz kontynuować dyskusje.... Nie napisałem że wysyłam petycję do nba o wykreślenie go z nba, nie rozwija tematu jak to miało miejsce z bronieniem dajordana tylko wrzuta że nie lubię.... Patrząc po zestawie ulubionych graczy Duncan Robinson Dumars Bird kB nie trudno zgadywac dlaczego. Jasne ze na żarty zawsze można znaleźć czas. Ale Shaquille robi chyba to ciut lepiej a i osiągnięcia ciut lepsze. W spurs też jest sporo żartów. Ale tak gdzieś po 2007 roku. Czasem okoliczności się liczą. Inna sprawa że paralityka udawał świetnie. Pewne elementy tej parodii przypominały mi samego blejka jak go tak lepiej pokryć pod koszem.... Edytowane 3 Września 2015 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Nawet koszulkę i frotę na ręku zdążył zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Aż tak bym lamentował. Otrą się lub wejdą to PO, to ten pick takiej wielkiej wartości nie będzie miał. Szczególnie przyszłoroczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Otra sie lub wejda do PO? Czy ja cos przegapilem w tym offseason Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 http://youtu.be/9LqDvFH30j0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Otra sie lub wejda do PO? Czy ja cos przegapilem w tym offseason Tłumaczyłem Ci nad Wisłą. Ale masz prawo nie pamiętać, bo nie było zdjęć więc się nigdy nie spotkaliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 http://espn.go.com/los-angeles/nba/story/_/id/13570236/glen-davis-ankle-surgery-sidelined-2-3-months The Times reported in late August that Davis had met with Clippers coach Doc Rivers about rejoining the team, which still has an open roster spot, and that the Dallas Mavericks had also shown interest. Dallas jest chyba zdesperowane by pozyskać "centra" z LAC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi