Me Myself and I Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Johna Walla nowe buty :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 nie rozumiem czemu to jest w tym temacie ? wizz chyba mają stroje w tej kolorystyce http://www.nba.com/media/wizards/arenas ... 061019.jpg czy chodzi o kształt buta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 nie rozumiem czemu to jest w tym temacie ? wizz chyba mają stroje w tej kolorystyce http://www.nba.com/media/wizards/arenas ... 061019.jpg czy chodzi o kształt buta ? Może o to, że są fajne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Stroje Wizards wyglądają fajnie, ale te buty to gówno, chcielibyście chodzić w czymś takim? I jeszcze ten "komponujący sie" niebieski na dole... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Może o to, że są fajne? Na pewno ? E no dajcie spokój, dla mnie to było coś niezwykłego, przeciętny fan jak widzi siebie na telebimie to nie robi takich rzeczy, zwłaszcza jak to był jakiś nerd który siedział z mamą, zaskakujące to mało powiedziane. Na telebimie czy nie, mało kto potrafi zdobyć się na takie coś. Pisałem jako odpowiedź na posta RLHP. Mi się podobało. Taki spontan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 nie no k**** widziałem już brzydsze i dziwniejsze buty, wliczając w to przez wszystkich uwielbiane jordany (np xvi/ xvii/ xviii) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 nie rozumiem czemu to jest w tym temacie ? wizz chyba mają stroje w tej kolorystyce http://www.nba.com/media/wizards/arenas ... 061019.jpg czy chodzi o kształt buta ? a czemu nie w tym? patrząc na ostatnie strony to pasuje tu wszystko okołokoszowe moim zdaniem, a i tak lepsze to niż same linki do YT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 W Toronto grają defense, hand in the face, Mark Jackson jest dumny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 miszczem [w bardzo złym tego słowa znaczeniu ] dnia jest dla mnie Jarret Jack ja w sumie rozumiem brak fair play w NBA, że w przypadku kontuzji gracza akcja jest kontynuowana nie żeby mi się to podobało, ale rozumiem to ale to co krzyczy Jack w 20 sekundzie filmiku [ ] to jest żenada nawet jak na, za przeproszeniem, głupiego murzyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 No nie popisał się chłopina. Ale przynajmniej widać się się wczuł w mecz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 dokładnie, jak pierwszy raz oglądałem filmik to myślałem sobie o c***, takie zachowanie to mi się podoba, dopiero potem dałem głosniej i usłyszałem '3 seconds.. 3 seconds' :shock: co za pajac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 nigdy nie rozmawia się o Jacku, ale on jest chyba liderem listy graczy, którzy wyglądają jak pionki, a mają taki crossover że bania mała. edit a co do sytuacji, to Rasheed Wallace nadal promieniuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Ma rację, w stronę sędziego nie można ziewnąć, żeby nie dostać technika, a tu koleś się wyleguje w polu 3 sekund i myśli sobie, że jest na wywczasach w Zoppot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 miszczem [w bardzo złym tego słowa znaczeniu ] dnia jest dla mnie Jarret Jack ja w sumie rozumiem brak fair play w NBA, że w przypadku kontuzji gracza akcja jest kontynuowana nie żeby mi się to podobało, ale rozumiem to ale to co krzyczy Jack w 20 sekundzie filmiku [ ] to jest żenada nawet jak na, za przeproszeniem, głupiego murzyna miszczem w pozytywnym tego słowa znaczeniu jest rw. ja pi****le w życiu tego bym nie wyłapał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 jeżeli to sam wyłapał to jest, owszem. no offence Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 http://www.philly.com/philly/blogs/deep ... urkey.html Niekwestionowany miszcz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 http://www.sbnation.com/nba/2010/11/9/1 ... #storyjump Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 jeszcze tu nikt nie wkleił? JEBANY HEJTER! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Ha, dobre, dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi