just like mike Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 http://www.sbnation.com/lookit/2014/9/30/6876061/kobe-bryant-dons-ringsssss-shirt-at-lakers-training-camp Kobe się już chyba pogodził, że nie będzie mógł dorobić szóstej literki 'S' I to niby jest smieszne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 I to niby jest smieszne? To chyba miał być "śmieszny" hejt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Chiński musical o Marburym z jego własnym udziałem... Nie wiem jak to skomentować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Chiński musical o Marburym z jego własnym udziałem... Nie wiem jak to skomentować. Nawet pomnik mu postawili;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Po nieudanej próbie dunku(?) Waitersa w meczu z Maccabi, tak mi się przypomniało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Ktoś się jeszcze dziwi dlaczego Lebron nie zdobył pierścionka w Cleveland? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lamozord Opublikowano 6 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 No przecież wiadomo, że przez support ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 http://www.sportsgrid.com/nba/twitter-reacts-to-trey-burke-putting-his-schlong-on-the-internet/ Trey w wersji +18 ten tweet dobry "2014-15 scouting report on Trey Burke: -- Comfortable at the 1 -- Worked on his handling -- Holds onto the ball(s) too long" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 ten tweet dobry "2014-15 scouting report on Trey Burke: -- Comfortable at the 1 -- Worked on his handling -- Holds onto the ball(s) too long" aby zobaczyć prawdę trzeba zanurkować w linka ;-) załuję że wszedłem po pisaniu o kebabach w innym temacie na głodniaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteo Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 http://www.youtube.com/watch?v=tXaE19jZY0U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 ten z lewej tez znany jego klubowy kolega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Defensywa Jazz nic się nie zmieniła od zeszłego sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Młody pokazał klase. Taki Go to guy przydałby sie w 76sers, ale z kim by on tam gral ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 własnie chciałem pisać ze hinkie mógłby wcielić w życie tank mode w 100% i zakontraktować taką młodzież dając im parę lat na rozwój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) Stauskas z pierwszą wypłatą Edytowane 8 Października 2014 przez kungfubestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Nie sądziłem, że jest debilem. No cóż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamejros Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Amare w formie: https://vine.co/v/OAzzZxhHUXr/embed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 czepiasz się, nic nie roibł w D było źle teraz się chłop stara i też jest źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi