Skocz do zawartości

Ile razy mam ci mowic?! Atakujemy na tamten kosz!

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

@kore99

Taka jest prawda, to nie było kretyński zagranie, tylko sprytne zagranie i gdyby sędziowie zrobili to co powinni czyli dmuchnęli w gwizdek to na pewno mówiłoby się o tej akcji w zupełni innym tonie, no ale skoro zrobił to RW i nie wyszło to oczywiście trzeba od kretynów zwyzywać...

tutaj tez pokazał, że jest bardziej "smart" niż się wszystkim wydaje.

[video=youtube;6AMatbvRgos]

Kore99, przecież to oczywiste dobre zagranie Westbricka i oczywisty faul. Nie uważam Russella za chociażby kolesia z przeciętnym IQ, ale tu się zachował bardzo dobrze. A że sędziowie dali dupy to taki efekt.

jakby to zrobił Billups to by było, że świetne IQ, wymusza faule itp. Natomiast bardzo źle się zachował, że nie wrócił do obrony tylko dyskutował. Dla mnie faul, ale piłka z boku a nie 3 osobiste.

Przede wszystkim to ja nigdzie nie napisałem, że Russell zagrał kretyńsko :)

Tylko to nie było też "veteran play", co zabrzmiało dla mnie dość zabawanie. Za czasów mojej młodości można było powiedzieć, że Westbrook napalił się w tej akcji jak szczerbaty na suchary (samo powiedzonko to niezły suchar więc dobrze się to wkomponowuje do wypowiedzi ;) )

Po prostu chciał być chłopina za bardzo hop do przodu i nadgorliwość wyszła mu bokiem. Wg mnie faulu tam nie było, a Westbrook dał po prostu ciała.

Swoją drogą, wracając do tematu "kreynizmu", to RW dał dowód temu, że takową cechą można go opisywać przy okazji innego zagrania, które pojawiło się nawet w tym temacie kilka tygodni temu :)

w pierwszej chwili zbulwersowałem się tak jak Wy, bo uwielbiam CP i uważam go za jednego z największych twardzieli w lidze. Ale obejrzałem ten filmik kilka razy i zastanawiam się czy on przypadkiem źle nie stanął i czy to nie stąd ten grymas i próba łapania równowagi... Ciężko powiedzieć bo na powtórce nie widać nóg a tam gdzie widać zasłania przebiegający zawodnik.