Skocz do zawartości

Ile razy mam ci mowic?! Atakujemy na tamten kosz!

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

To był spoko wywiad? McGee udawał obrażonego, nie był zainteresowany rozmową i udzielał durnych, zdawkowych odpowiedzi. Nie dość, że głupi to jeszcze nie ma do siebie dystansu.

???

podaj linka do video ktore ogladales bo chyba nie ogladalismy tego samego

Ja mu sie nie dziwie bo o ile bylo sporo sytuacji wktorych Mcgee robil z siebie glupka to czesciej w zestawieniu Shaqa pojawial sie jako jego stala atrakcja, wczesniej wykreowana. Zrobil z niego cos w rodzaju wiejskigo glupka,lekko opoznionego, z ktorego sie wszyscy smieja co by nie zrobil, a tym wieksza beka jak zrobi cos normalnego. Podsumowujac Shaq pojecha po bandzie, wie (mam nadzieje) ,ze jest to dowcip niskich lotow.

+1

Dis iz ya uncle shaq ;]

Bully thinq

Obrał sobie za cel atakować tarda McGee ale sam tytanem intelektu nie jest ;]

przeczytalem shaq uncut my story cos tam zobacze TNT ahh masakra :biggrin-new:

Lubie sobie zobaczyc open court

Steve Kerr, CWebb czy Barkley ich sie naprawde milo slucha, pelen profesionalizm to sa ludzie z dystansem do siebie (szczegolnie Kerr). Shaq tak na sile w tej TV ni to ekspert ni to komik if u know what im mean young fella ;]

Edytowane przez tegotamtego

Taaa jasne Barkley i te jego księżycowe teorie.Czasami jak palnie jakieś swoje wizje to nie wiem czy się śmiać czy płakać.To,że Shaq ma poczucie humoru i wyłapał głupka McGee to nie znaczy,że od razu sam jest debilem , bo się z niego śmieje.Skąd takie teorie.Dla tego forum wszyscy koszykarze to bezmózgi,a userzy forum e-nba to doktorzy habilitiwani.

Taaa jasne Barkley i te jego księżycowe teorie.Czasami jak palnie jakieś swoje wizje to nie wiem czy się śmiać czy płakać.To,że Shaq ma poczucie humoru i wyłapał głupka McGee to nie znaczy,że od razu sam jest debilem , bo się z niego śmieje.Skąd takie teorie.Dla tego forum wszyscy koszykarze to bezmózgi,a userzy forum e-nba to doktorzy habilitiwani.

Shaqa prosze mi nie nazywac glupkiem, kariera niemal wzorowa, po zakonczeniu dobrze przedzie, a jego riposty w wywiadach czy na konferencjach prasowych to mistrzostwo. A i jeszcze mega dystans do siebie. :)

http://probasket.sk/news/wspominamy-shaqa-cytaty-38868

???

podaj linka do video ktore ogladales bo chyba nie ogladalismy tego samego

Też to samo McGee w sumie zyskał w moich oczach, plus nieraz już widziałem gościa poza boiskiem i chyba wcale takim głąbem ani sobkiem nie jest, ogólnie chyba daleko mu do miana "tępego nygera" na którego często się go kreuje

To było veteran play, tylko gwizdka nie dostał. Miał iść intentional foul na RW z polecenia Popovicha, RW o tym wiedział i chciał wymusić faul przy rzucie za 3 pkt, który de facto był.

Podobna sytuacja, CP3 jakoś nikt kretynem nie nazywał.

[video=youtube;KJj4Ko9jK4o]http://www.youtube.com/watch?v=KJj4Ko9jK4o

Edytowane przez Maciek9020