iglo13 Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 no wiesz, MJ witał drużynę przyjezdną siedząc na masce ferrari z cygarem w gębie i tak budował swoją legendę ale niech se tam sebol hasa i choćby fikołki nakurwia na tej siłowni - bo pewnie nigdy ten jego móżdżek nie zrozumie tego, że żeby doścignąć Michaela nie wystarczy mu dorównać sportowo i potem kupić klub NBA za milard dolców żeby mu dorównać LBJ tez powinien pobawić sie w baseball? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 żeby mu dorównać LBJ tez powinien pobawić sie w baseball? nie musi, wystarczy jak przestanie zachowywać się jak małpolud niby taki biznesmen, ale słoma z tych najeczków wyłazi na kilometr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 W sensie takie dunkowanie na losowych koszach? W USA średnio lubią jak na twoim podwórku wychodzi czarny i psuje kosz który jest zapewne zrobiony prywatnie. A broń majo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 W USA średnio lubią jak na twoim podwórku wychodzi czarny i psuje kosz który jest zapewne zrobiony prywatnie. A broń majo Nie no bez przesady.może tam i jakiegoś lepa by dostał,ale żeby do niego od razu strzelali...Chociaż to pewnie tez zależy gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 (edytowane) A tu historia jeśli ktoś nie wie ocb https://www.google.pl/amp/s/syndication.bleacherreport.com/amp/2686504-conor-mcgregor-calls-out-floyd-mayweather-in-tweet-referencing-cj-watson.amp.html Edytowane 23 Lipca 2017 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonkol Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 O prosze Kuba Błaszczykowski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 nie musi, wystarczy jak przestanie zachowywać się jak małpolud Cytując Ciebie.... no wiesz, MJ witał drużynę przyjezdną siedząc na masce ferrari z cygarem w gębie i tak budował swoją legendę .... zapytam czy siadanie na masce ferrari nie jest wieśniackie? I jest lepsze od wygłupów na siłce? Na wszystko jest czas i miejsce. LeBron się powygłupiał, a tutaj narzekania, bo mało w tym 'agresji' i 'swagu'... Co za czasy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 (edytowane) Cytując Ciebie.... .... zapytam czy siadanie na masce ferrari nie jest wieśniackie? I jest lepsze od wygłupów na siłce? Na wszystko jest czas i miejsce. LeBron się powygłupiał, a tutaj narzekania, bo mało w tym 'agresji' i 'swagu'... Co za czasy... akcja z ferrari była właśnie kozacka a nie wieśniacka - o ile pamiętam to było w jakiejś serii z Bucks albo Sixers i Michael tym cygarem zakomunikował przeciwnikom, że seria się dawno skończyła, ale oni jeszcze o tym nie wiedzą a tańcowanie bez koszulki to mi się w pierwszej kolejności kojarzy z najebanymi, sfeconymi dresiarzami na jakimś trensowym feście w mielnie no a LeBron to taki Nikoś Dyzma w ogóle - niby amator dbrego wina i kandydat na właściciela drużyny NBA, ale prawdziwe oblicze to pan kunta kinte i gibanie się jak pierdolony rezus Edytowane 23 Lipca 2017 przez BothTeamsPlayedHurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Cytując Ciebie.... .... zapytam czy siadanie na masce ferrari nie jest wieśniackie? I jest lepsze od wygłupów na siłce? Na wszystko jest czas i miejsce. LeBron się powygłupiał, a tutaj narzekania, bo mało w tym 'agresji' i 'swagu'... Co za czasy... dobrze, ze sprawdzielem, nie chcialo mi sie tego pisac 2gi raz, dzieki Zdzichu : > BTPH - czlowiek wielu sprzecznosci. jeden wiesniak robi wies = nie wies, drugi robi wies = wies, i badz tu profesorem kleksem w wiejskich klimatach, nie udzwigniesz! taki ciezar! no wiesz, MJ witał drużynę przyjezdną siedząc na masce ferrari z cygarem w gębie i tak budował swoją legendę na moje to zalapales sie na GOAT lapu capu e-nba, ciezko mi sobie wyobrazic zeby ktos to przebil. drugie miejsce prywatnie, "nie wiem czy wiecie ze LBJ jest leworeczny", spokojnie za twoimi plecami : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 nie wiem jak to wytłumaczyć inaczej, może mały quiz: pytanie na maturze z WOSu 2018 - które z poniższych zdjęć przedstawia patologię społeczną? A. B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inVad3rrr Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Aleś BTPH spiął poślady na ten dens LBJ na siłowni. Jordana z piedestału nie strąci,to że się giba w trakcie pierdylionowego treningu w życiu chyba dobrze o nim świadczy, osiągnął już wszystko co mógł a on zamiast pływać sobie po egzotycznych krajach jak Westbrooki i inne przerzuca to żelastwo aby być w formie. Co do sprzeczki McGregora z Greenem-świecący pindolem na snapchatach został zgaszony świetnie, beef ciągnie się jakoś dalej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Mnie bardziej od samego tańca wkurza wrzucanie filmików i fotek z silki do neta Mam paru znajomych zalewajacych fb takimi gownami i to strasznie wkurwia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 to sie chyba nazywa manipulacja. Ale w sumie to łatwe, wiec ja tez mam pytanie. Które zdjecie przedstawia profesjonalnego sportowca? A B Dosc mam takich sztuczek w TV zeby jeszcze tutaj na forum takie głupoty czytac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 niech dyga te sztangi i się przy tym na końcu zesra a 6-0 i tak nie zrobi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Narzuciłeś takie tempo wieśniackich wpisów o LBJ, że nawet Partyzant (pozdrawiam ciule *) nie nadąża wszystkich lajkować albo mu się skrypt zepsuł. GOAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 dziękuję za zauważenie wysiłku - moje zapasy hejtu na ten miesiąc dla małpiego króla siłowni już się wyczerpały, wróciła równowaga wewnętrzna, tak że daję sobie spokój co najmniej do czasu kolejnego passive-agressive subtweeta albo nowego opłaconego newsa od tego wieprza windhorsta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 najlepszy [najszybciej uaktualniany] depth chart to waszym zdaniem?...ten z rotoworld jest legitny? moznaby gdzies taki link do 'dc' przypiac? [czy temat zalozyc,ja wiem]... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Dodaj do ulubionych w przeglądarce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 823 [The Joe Budden Podcast] James Harden has his jersey hanging from the ceiling at a Houston strip club because he spent so much money (21:15) 823 [The Joe Budden Podcast] James Harden has his jersey hanging from the ceiling at a Houston strip club because he spent so much money (21:15) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi