Dnc Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Fajnie mu wyszedł ten cały stand up. Kd nieźle dostał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Fragment z KD mistrzowski. Durantowi przydałoby się trochę luzu ;] A Westbrook wyglądał, jakby powstrzymywał wybuch śmiechu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Fajnie mu wyszedł ten cały stand up. Kd nieźle dostał I jego reakcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 (edytowane) Fragment z KD mistrzowski. Durantowi przydałoby się trochę luzu ;] A Westbrook wyglądał, jakby powstrzymywał wybuch śmiechu. w tym krótkim ujęciu Westobrooka, mimo że przysłania usta dłonią, to mi to nie wygląda na salwę śmiechu, a raczej podobną reakcję do Duranta. Ja tam KD się wcale jakoś nie dziwię, śmianie się z żartu na siłę niby czemu miało służyć? Bo nie oszukujmy się, w podobnym stylu joków musiał słuchać tysiące razy przez cały rok. Dla mnie wykazał zrozumiałą obojętność. Edytowane 13 Lipca 2017 przez wilson44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Nawet #TheRealMVP bekę z niego pocisnęła. Ciesze się, że dzięki śledzeniu 3 z 4 lig w USA łapie te wszystkie żarty. Ostro wjechał Payton i mimo, że go nie lubiłem to jako host zyskał sporo w moich oczach. Bardzo fajnie mu to wyszło.Tak naturalnie. Parę dowcipów było troszkę przegiętych ale ogólnie poboało się No i tez pomysł z tym że to ludzie z ESPN kazali mu opowiadać a on nie chciał mega nie wiem czy od kogoś go ściagnał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Westbrick to wygląda jakby mu chciał zajebać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Fragment z KD mistrzowski. Durantowi przydałoby się trochę luzu ;] reakcja KD była częścią całego show. tzn. jak niemal wszystko w TV, tak i to zostało wcześniej zaplanowane i pewnie nawet przećwiczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 reakcja KD była częścią całego show. tzn. jak niemal wszystko w TV, tak i to zostało wcześniej zaplanowane i pewnie nawet przećwiczone. Dunno about that, zobacz go jak odbierali tą statuetkę dla Warriors. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 reakcja KD była częścią całego show. tzn. jak niemal wszystko w TV, tak i to zostało wcześniej zaplanowane i pewnie nawet przećwiczone. Czytałem właśnie coś takiego. Jeśli to prawda, to fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 http://mmajunkie.com/2017/07/bellator-181-video-highlights-forehead-cut-air-jordan-logo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 No i cholera mam zgryz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 No i cholera mam zgryz... Drużyna na dole przez Iversona nie ma szans.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Wniosek z tego jeden - najlepsi zawodnicy maja 2 albo 3 w numerze na koszulce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Nie było lepszych niskich od patrona i ai? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Nie było lepszych niskich od patrona i ai? Like who? Autor kierował się chyba pewnym okresem historycznym to raz. Dwa, że pewnie ogólnym hajpem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Like who? Autor kierował się chyba pewnym okresem historycznym to raz. Dwa, że pewnie ogólnym hajpem. ta, takie 5v5 czesto sa tworzone, ale to jest troche slabe powiedzmy w pewien sposob bo taki AI to nie wiem czy nei powinien byc ze starsza ekipa, tak samo jak to ze Garnett jest tam, kiedy gral dluzej niz np Shaq ktory jest u "mlodych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 ta, takie 5v5 czesto sa tworzone, ale to jest troche slabe powiedzmy w pewien sposob bo taki AI to nie wiem czy nei powinien byc ze starsza ekipa, tak samo jak to ze Garnett jest tam, kiedy gral dluzej niz np Shaq ktory jest u "mlodych" Nie sądzę aby było to połączenie starsi vs. młodsi. Ale kto ich tam wie. Ja biorę górę tak czy siak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Z dupy takie porównania, nie wiem co mają za zadanie pokazać A jeszcze są robione “na Jana" No i co to robi w tym temacie? Jest śmieszne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 jak mogloby byc starsi vs mlodsi, skoro garnet wszedl do ligi w 96 czy 97, a shaq w 93 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcelW. Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Nie było lepszych niskich od patrona i ai? Od " rękawicy" był - Nick van Exel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi