LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 https://vine.co/v/iUweZFpunU1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 https://twitter.com/Peter_Fleischer/status/724663183609237505?ref_src=twsrc%5Etfw Tony Allen said he sells Memphis to Mike Conley in his own way: “If I see you in New York or one of them places, you got a flagrant foul coming.” The most underrater recruiter ever ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 A tu dośc duży gif: https://giant.gfycat.com/GrayRelievedDromaeosaur.gif Pozostaje zadać pytanie: Rappar, to Ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 (edytowane) ^^Co robi Roberto Malone na tym zdjęciu? Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez Elwood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 http://www.nba.com/warriors/news/steve-kerr-named-2015-16-nba-coach-year Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 https://vine.co/v/iUPLguvAiTl Mamy takie czasy, że w NBA byle frajer, który nic nie znaczy zachowuje się jak weteran z conajmniej 10-rocznym przebiegiem na parkiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepos Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 https://vine.co/v/iUPLguvAiTl Mamy takie czasy, że w NBA byle frajer, który nic nie znaczy zachowuje się jak weteran z conajmniej 10-rocznym przebiegiem na parkiecie. Tak sie zachowuja weterani z 10 letnim stazem:D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Brak emocji źle. Emocje źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) Brak emocji źle. Emocje źle. Jakie emocje, stary? To jest jebany klaun. Frajer zobaczył kątem oka, że jest na screenie, tyle. Ja tu nie widzę emocji żadnych. Chodzi mi o to, że kiedyś to żółtodzioby siedziały na ławce w skupieniu i nie pajacowali. A ten szczerbaty lamer napierdala pseudo-show jakby robił all-starowe cyfry Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez Baptizia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Dokładnie. Zbyt dużo rozpranoszenia się leszczy. Ale to już chyba takie zmiany kulturowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Uczy się od doświadczonych w PO Westbrooka i Duranta i tak zostaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 W OKC nie ma po prostu alpha-mejla który by mu skarpetą w ryja zajebał i pokazał miejsce w szeregu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Durant tańczy? West to widziałem ale Kevin raczej spokojny. Tylko ostatnio dokłada trochę do pieca bo nie chce mieć łatki soft Webber or nice guy Howard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Uczy się od doświadczonych w PO Westbrooka i Duranta i tak zostaje... W OKC nie ma po prostu alpha-mejla który by mu skarpetą w ryja zajebał i pokazał miejsce w szeregu. Wyżej więcej przykładów alpha-malów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Najlepiej to niech wszyscy siedzą z rączkami na kolankach i w skupieniu oglądają mecz, żeby przypadkiem ktoś nie poczuł się zgorszony. Takie przywalanie się, że kiedyś czegoś takiego nie było, to takie typowe zrzędzenie zgreda, że kiedys trawa była zieleńsza, a woda bardziej mokra. Nie było internetu, nie każda reakcja ławki była filmowana, ale to nie znaczy, że koszykarze się tak nie zachowali. Sam czasem odczuwam zażenowanie jak widzę czasem pajacowanie niektórych, ale nie boję się tego przyznać, wynika prawdopodobnie z tego, że sam mam kija w dupia. Nie mniej jednak nie tracę czasu na to, żeby się przypierdalać do tych, którzy tak robią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Proszę o kulturalne wpisy. Nie przesadzajcie z przekleństwami. Tak Baptizia, głównie ty. To nie jest powód do takiego ciśnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) Najlepiej to niech wszyscy siedzą z rączkami na kolankach i w skupieniu oglądają mecz, żeby przypadkiem ktoś nie poczuł się zgorszony. Takie przywalanie się, że kiedyś czegoś takiego nie było, to takie typowe zrzędzenie zgreda, że kiedys trawa była zieleńsza, a woda bardziej mokra. Nie było internetu, nie każda reakcja ławki była filmowana, ale to nie znaczy, że koszykarze się tak nie zachowali. Sam czasem odczuwam zażenowanie jak widzę czasem pajacowanie niektórych, ale nie boję się tego przyznać, wynika prawdopodobnie z tego, że sam mam kija w dupia. Nie mniej jednak nie tracę czasu na to, żeby się przypierdalać do tych, którzy tak robią. Najłatwiej jest napisać, że mi wszystko nie pasuje. Nie wiem z kim Ci się pomyliłem ale ja absolutnie nie jestem osobą, której wszystko przeszkadza. Wieje mi sztampą z Twojego posta, bo takich są setki. Fajnie jak zawodnicy lubią się bawić na meczu i myślę, że każdy normalny to lub oglądać. Ale niech to jest naprawdę śmieszne i dopasowane do sytuacji. Nikt nie pisze, żeby wszyscy z rączkami siedzieli na kolanach, c'mon. Ty poszedłeś po najłatwiejszej linii oporu i dałeś typowy onetowski komentarz 'wy polaczki cebulaczki nic nie rozumiecie, wszystko wam nie pasuje i nie lubicie patrzeć jak innym powodzi się lepiej' - ja tak to odebrałem. A z przekleństwami to bez przesady - jesteśmy tu w większości dorośli. Zresztą wydawało mi się, że aż tak ich nie nadużywam.. @barca - też mi jest przykro, że w OKC nie ma nikogo z charakterem. Z kolei nie do końca zrozumiałeś o co mi chodziło z alpha-male. Nie chodzi o to, że taki nie może się trochę powygłupiać. Ale niech idą za tym sportowe atuty. Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez Baptizia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Nie no, skoro wieje Ci sztampą to najmnocniej przepraszam Ps. Najłatwiejsza linia oporu pomyliła Ci się z najmniejszą, ale wciąż wieje mi błędem językowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi