Przem Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Wyglądają jak tania podróbka tych Nike z 'Powrotu do przeszłości' Do przyszłości ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Do łapu-capu mnie wrzuć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 (edytowane) Brat Geralda Greena. Film mocno "w temacie". Edytowane 15 Grudnia 2015 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Harden bez brody wyglada jak wygłodzony zamachowiec z Erytrei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 To jest autentyczna fotka czy "symulacja" jego wyglądu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 To jest autentyczna fotka czy "symulacja" jego wyglądu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Tamto the symulacja bo dziś brodę miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Tak czy inaczej obrzydliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Nie gadaj Przem, na tym autentycznym zdjęciu normalnie wygląda, symulacja zaś, rzeczywiście, średnio udana. Kwestia przyzwyczajenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Nie gadaj Przem, na tym autentycznym zdjęciu normalnie wygląda, symulacja zaś, rzeczywiście, średnio udana. Kwestia przyzwyczajenia. To pewnie kwestia gustu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 ^^całe boisko przejebał i tylko 2 punkty? Bo od tablicy trafił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 ^^całe boisko przejebał i tylko 2 punkty? Bo od tablicy trafił? Spod kosza rzucał dlatego 2 punkty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepos Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 ^^całe boisko przejebał i tylko 2 punkty? Bo od tablicy trafił?POP jest sponsorem turnieju i graja bez trojek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) https://vine.co/v/im6wpxDvgFx Edytowane 16 Grudnia 2015 przez danny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 POP jest sponsorem turnieju i graja bez trojek A czy nie było przypadkiem tak, że ktoś pomylił się i dodał 2 zamiast 3 punktów? Nie wiem mogę się mylić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 A czy nie było przypadkiem tak, że ktoś pomylił się i dodał 2 zamiast 3 punktów? Nie wiem mogę się mylić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 (edytowane) A czy nie było przypadkiem tak, że ktoś pomylił się i dodał 2 zamiast 3 punktów? Nie wiem mogę się mylić... Ludzie. To są małe dzieci. Zapewne grają bez rzutów za 3 punkty. Z takich srytków mało, który jest w ogóle w stanie oddać technicznie poprawny rzut z tak daleka. Chodzi o to, żeby nawet nie próbowali i nie uczyli się złych nawyków. edit: najwyraźniej grają też bez half court violation > 1:38 Wg. oficjalnych przepisów FIBA w mini basketball nie ma rzutów za 3 punkty: Art. 3 - lines http://www.fiba.com/downloads/Rules/2005_mini_bask_rule.pdf Edytowane 17 Grudnia 2015 przez danny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi