SkoczekS1 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Propsy dla Townsa. Nr 1 draftu zobowiązuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Propsy dla Townsa. Nr 1 draftu zobowiązuje. Kę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=-JsJCDw7EcY Może i stare, ale mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 A jest może film o reakcji tego jegomościa na wieść o tym, że CP3 nie będzie Lakersem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Kę? Mówię o przeliterowaniu Porzingisa. Jako jedyny czarny zrobił to dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Ileż można? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Wyjdź z pudełka w którym siedzisz i sprawdź kalendarz mamy rok 2015. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Ileż można? Tak do października jakoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Wiem, jak wszyscy lubią moje wpisy w tym temacie, więc podtrzymuję tendencję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 a to ostatnie akurat dobre i świeże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 https://vine.co/v/ewtZVnFbpqX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 "Melo looking at Rihanna like "JR Smith wouldda taken me to the championship if it wasn't for you..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 1. Gruby i chudszy z LAL z początków XXI w. 2. CP3 i Wade 3. Nash i Nowitzki 4. Griffin z kimś ( but who? ) 5. Vince ale też nie wiem z kim. Za dużo w tym Cartera 6. Rose i Durant 7. Parsons (?) z kimś podobnym jak dla mnie zupełnie do nikogo :/ 8. Tu się motam. Khawi z kim? 9. Kobe i Sugar Ray 10. Stephen Curry i Seth Curry ? A na serio nie wiem kto drugi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 1. Gruby i chudszy z LAL z początków XXI w. 2. CP3 i Wade 3. Nash i Nowitzki 4. Griffin z kimś ( but who? ) 5. Vince ale też nie wiem z kim. Za dużo w tym Cartera 6. Rose i Durant 7. Parsons (?) z kimś podobnym jak dla mnie zupełnie do nikogo :/ 8. Tu się motam. Khawi z kim? 9. Kobe i Sugar Ray 10. Stephen Curry i Seth Curry ? A na serio nie wiem kto drugi. 4. Griffin + Austin Rivers 5. Vince + Boozer 7. Parsons + JJ Reddick 8. Khawi + Draymond Green 10. Curry + CP3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 http://9gag.com/gag/aDm2Wdd dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Tego mema chyba sam Melo robił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Pewnie kojarzycie ziomka, który od niedawna jest popularny, bo naśladuje gwiazdy nba. Westbrook go spotkał ostatnio i mu pogratulował talentu: https://instagram.com/p/633tkwhzqz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi