Gość (Przemek...) Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Liga może ukarać piątego żółwia ninja za takie olewanie mediów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitrekk Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Liga może ukarać piątego żółwia ninja za takie olewanie mediów? żółwia ninja może ukarać tylko Schroeder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Wydaje mi się że nie mają ani w NFL ani w NBA zapisów, dzięki którym można ukarać takich pałaców. Na konferencji jest? Jest? Na pytania odpowiada? Odpowiada? Nie przeklina? Nie przeklina? Włodarze ligi musieliby dodać podpunkty w stylu 'zabrania się trollowania' ale wtedy konferencje straciłyby chyba z 70% pikanterii.. Mnie to szczere mówiąc nie przeszkadza. Można się pośmiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Mnie to szczere mówiąc nie przeszkadza. Można się pośmiać. Tylko to jest zabawne raz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Jak to w końcu jest z odpowiednim strojem w dniu meczowym,założenie kominiarki się do tego zalicza? Edytowane 19 Stycznia 2015 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 @Sewer A co ku*wa, nikogo w kościele w kominiarce nie widziałeś? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 No znalazłem, że faktycznie był. Ale na 100k a nie 500 czy 700 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) żółwia ninja może ukarać tylko Schroeder z tym że on się raczej upodabnia BTW. Sheed już to robił zanim hipsterzy się zorientowali że to modne: Edytowane 19 Stycznia 2015 przez Me Myself and I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Skopiowane z GB. Carlisle: Ewakuacja? Poszedłem do autobusu, siedziałem obok Tony Allena w szlafroku. Ma ktoś może fotki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 o co chodzi z tym udawaniem idioty przez Russela? ma jakąś kosę z dziennikarzami? dziennikarz, o którym russ mówi, że go nie lubi, to ten sam typek, co nazwał KD - Mr. Unreliable i ma podobno na koncie wiele niepochlebnych artykułów na temat westa również. BTW aż dziwne, że po tamtym artykule o Servancie gość ma nadal pracę.. Gdyby taki wywiad dał Pop, pewnie też reakcje byłyby inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Jeszcze a propos Russella i jego ostatnich "występów" w mediach: https://twitter.com/NBATV/status/557746740401414144 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 ja już wyobrażam sobie konferencję prasową drużyny, która wyeliminuje okc z po, np: spurs i popa zaczynającego od "we just did a good job executing" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 dziwne, że mi się to nie przyśniło - okropny mecz z perspektywy fana Wizz ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Tylko ja myślałem, że te kółko w prawym dolnym rogu ma dodatkowo na coś zwrócić uwagę i szukałem tego czegoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KBJ Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Nie tylko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Czy Kris przypadkiem nie przypomina sobie jak ładował w Kim? Rozmiarowo pasuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Blake Griffin : https://vine.co/v/OIIdKPMDEjv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Blake Griffin : https://vine.co/v/OIIdKPMDEjv żenua Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Bez przesady, normalne jaja. Julius, ile wnucząt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi