SkoczekS1 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 widoczność z sektora D na Stadionie Narodowym - bilety w cenie 250 zł Najdroższe w Polsce bilety do kina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 https://mtc.cdn.vine.co/r/videos_h264high/C21C0EE55E1118264604632760320_SW_WEBM_14095892662462f28b6c04a.mp4?versionId=MHUwL4HDNVYyCZnl73KfwCGW8.oWrDtb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 1 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 jak sie dobrze przyjrzec to chyba nie bylo krokow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 W europejskim koszu chyba nie można narzucać sobie piłki samemu o tablicę na alley'a. A poza tym wg mnie oderwał nogę "obrotową". Pewny nie jestem bo na telefonie oglądałem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemo Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Zatrzymał kozła. Nie ma o czym gadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 liczba opcji gdzie zrobił juz kroki dosyc spora.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) like a boss... https://v.cdn.vine.co/r/videos_h264high/AA82DD15E01117965895025754112_SW_WEBM_14095180520462a2b83e40d.mp4?versionId=AayQJ3OOW.JOC7BWrqpjY5YaH26AVSII a tutaj aż mu się broda zatrzęsła ze strachu... https://www.youtube.com/watch?v=77JplAz5aTE Edytowane 2 Września 2014 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Całkiem fajnie im ta haka wyszła, wciąż daleko im do kolegów z kadry rugby ale jak ostatnio widziałem koszykarską hake to strasznie buty piszczały a tutaj tego nie było. Curry rzucający trójeczke od razu po zakończeniu maoryskich rytuałów najlepszy Tutaj z innej beczki bo nie basketbol tylko futbol ale warte odnotowania - rookie Ethan Westbrooks z St. Louis Rams zrobił sobie dziarę na twarzy by zmotywować się do zrobienia kariery w NFL bo z dziarą na twarzy nigdzie indziej nie dostanie dobrze płatnej pracy.Jak rzeczywiście będzie miał dobrą karierę to może znajdą się inni motywujący się w taki sposób... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) Miszcz. Zbieżność nazwisk przypadkowa? a sorry to Westbrooks Edytowane 2 Września 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Nowy fryz Ignazza: żródło: http://sdstc.pl/oryginalny-fryzjer-vt313972.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Nowy fryz Ignazza: żródło: http://sdstc.pl/oryginalny-fryzjer-vt313972.htm taki fryz mam "oczko" niżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Patrzeć na crossovera czy defense Hardena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomeq117 Opublikowano 3 Września 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Patrzeć na crossovera czy defense Hardena? ja tam żadnej obrony Hardena nie zauważyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 ja tam żadnej obrony Hardena nie zauważyłem Widać wyraźnie jak w pewnym momencie zrywa się do biegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 O Widać wyraźnie jak w pewnym momencie zrywa się do biegu on juz biegl do kontry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Może chciał wymusić faul? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 raczej nie chciałm popełnic błędu kroków zapewne słyszał że w Euro skrupulatnie to gwiżdźą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi