rw30 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 To był spoko wywiad? McGee udawał obrażonego, nie był zainteresowany rozmową i udzielał durnych, zdawkowych odpowiedzi. Nie dość, że głupi to jeszcze nie ma do siebie dystansu. ??? podaj linka do video ktore ogladales bo chyba nie ogladalismy tego samego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 (edytowane) Ja mu sie nie dziwie bo o ile bylo sporo sytuacji wktorych Mcgee robil z siebie glupka to czesciej w zestawieniu Shaqa pojawial sie jako jego stala atrakcja, wczesniej wykreowana. Zrobil z niego cos w rodzaju wiejskigo glupka,lekko opoznionego, z ktorego sie wszyscy smieja co by nie zrobil, a tym wieksza beka jak zrobi cos normalnego. Podsumowujac Shaq pojecha po bandzie, wie (mam nadzieje) ,ze jest to dowcip niskich lotow.+1 Dis iz ya uncle shaq ;] Bully thinq Obrał sobie za cel atakować tarda McGee ale sam tytanem intelektu nie jest ;] przeczytalem shaq uncut my story cos tam zobacze TNT ahh masakra Lubie sobie zobaczyc open court Steve Kerr, CWebb czy Barkley ich sie naprawde milo slucha, pelen profesionalizm to sa ludzie z dystansem do siebie (szczegolnie Kerr). Shaq tak na sile w tej TV ni to ekspert ni to komik if u know what im mean young fella ;] Edytowane 9 Marca 2013 przez tegotamtego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lynn Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Taaa jasne Barkley i te jego księżycowe teorie.Czasami jak palnie jakieś swoje wizje to nie wiem czy się śmiać czy płakać.To,że Shaq ma poczucie humoru i wyłapał głupka McGee to nie znaczy,że od razu sam jest debilem , bo się z niego śmieje.Skąd takie teorie.Dla tego forum wszyscy koszykarze to bezmózgi,a userzy forum e-nba to doktorzy habilitiwani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasevic Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Taaa jasne Barkley i te jego księżycowe teorie.Czasami jak palnie jakieś swoje wizje to nie wiem czy się śmiać czy płakać.To,że Shaq ma poczucie humoru i wyłapał głupka McGee to nie znaczy,że od razu sam jest debilem , bo się z niego śmieje.Skąd takie teorie.Dla tego forum wszyscy koszykarze to bezmózgi,a userzy forum e-nba to doktorzy habilitiwani. Shaqa prosze mi nie nazywac glupkiem, kariera niemal wzorowa, po zakonczeniu dobrze przedzie, a jego riposty w wywiadach czy na konferencjach prasowych to mistrzostwo. A i jeszcze mega dystans do siebie. http://probasket.sk/news/wspominamy-shaqa-cytaty-38868 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 dla mnie to Shaq tam wcale ani smieszny ani ciekawy nie jest, wszystko takie sztuczne i maksymalnie na sile mi sie wydaje, gdyby zniknal to bym nie tesknil za nim Chuck > Shaq all day all night. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 ??? podaj linka do video ktore ogladales bo chyba nie ogladalismy tego samego Też to samo McGee w sumie zyskał w moich oczach, plus nieraz już widziałem gościa poza boiskiem i chyba wcale takim głąbem ani sobkiem nie jest, ogólnie chyba daleko mu do miana "tępego nygera" na którego często się go kreuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 [video=youtube;bFZqNx191N0] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 [video=youtube;idwD02bsyjo]http://www.youtube.com/watch?v=idwD02bsyjo jaracie się murzynami. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 [video=youtube;XGkDUTeOfd0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XGkDUTeOfd0 Kretyn to kretyn, nic nie pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 [video=youtube;XGkDUTeOfd0]http-~~-//www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XGkDUTeOfd0 Kretyn to kretyn, nic nie pomoże. LOL może niefortunnie to wyszło, ale widać że Neal wyszedł wysoko na intentional faul, a Westbrook chciał to wykorzystać, ot co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 (edytowane) To było veteran play, tylko gwizdka nie dostał. Miał iść intentional foul na RW z polecenia Popovicha, RW o tym wiedział i chciał wymusić faul przy rzucie za 3 pkt, który de facto był. Podobna sytuacja, CP3 jakoś nikt kretynem nie nazywał. [video=youtube;KJj4Ko9jK4o]http://www.youtube.com/watch?v=KJj4Ko9jK4o Edytowane 12 Marca 2013 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 może to był jakiś alley-oop albo piłka mu uciekła i rzucił by nie stracić na połowie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Jaki intentional faul jak jest 3 kwarta i 2:36 do końca? WTf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Pop przeciez "foulowal" Shaqa w pierwszych sekundach sezonu to co w tym akurat dziwnego ? tak wiem tamten byl na żarty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 A od kiedy intentionale robi się tylko w końcówkach meczy? Pop chciał TO po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Pomylił przyciski. Wam się nigdy nie zdarzyło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 CP3 to sprytna bestia, powinni mu zaliczyć ten rzut. btw. Maciek - fajny podpis - nawet mnie rozbawiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/5,114944,13550991,Czarny_dym__Smutek_i_rozczarowanie_wiernych_czekajacych.html#BoxSlotI2img on jest wszędzie. niedługo w naszych lodówkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Kasa mu się skończyła, ot co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 ahahahahha [video=youtube;a0aExb9cOJU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=a0aExb9cOJU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi