QueLuc Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Zdążył - nie miał piłki w rękach gdy na zegarze było 0.1 sekundy do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 QueLuc napisał(a): Zdążył - nie miał piłki w rękach gdy na zegarze było 0.1 sekundy do końca. +1 widac golym okiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Zobaczyłem na szybko tylko pierwsza powtórkę i na oko wydawało mi się, że tablica się świeciła jak jeszcze piłki nie wypuścił. Teraz obejrzałem do końca i wychodzi, że moje oko się nie myliło i w tej kwestii miałem rację...z tym, że tablica podświetliła się przy 0.1... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzelba Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Dobry diss https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/s480x480/625602_572546732757354_1251902268_n.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Ale i tak nie pobije Myspace Toma. Jakby ktoś nie wiedział o co chodzi podrzucam linkacza: http://www.dailydot.com/society/myspace-tom-twitter-instagram-sick-burn/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperro Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 [video=youtube;cVW-ZeMeh5E] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 weźcie w dupe sobie wsadzcie te kolejne harlam shake'y co w tym takiego smiesznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 josephnba napisał(a): weźcie w dupe sobie wsadzcie te kolejne harlam shake'y co w tym takiego smiesznego a widziales 'to' co wrzucil Kacperro , czy tylko po tytule tak wnioskujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 w sumie to obejrzalem teraz, bo faktycznie sugerowalem sie tytulem i jedyne co moge powiedziec to +1 idealnie to okresla moje uczucia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperro Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 dooobre! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 haters gonna hate ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 chata Roberta Swifta http://www.komonews.com/news/local/Trash-bullets-and-feces-found-in-former-Sonic-robert-Swifts-squalid-home-195203241.html?tab=video&c=y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 [video=youtube;gZ17jb_qmzE] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Kiedyś musiało do tego dojść [video=youtube;gEc5y_SL-CA] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 nie rozumiem czemu "awkward" w sensie balem sie ze bedzie jakas niezreczna cisza czy McGee nie bedzie wiedzial co powiedziec itp, na poczatku troche smiechu, potem normalnie udzielil odpowiedzi na pytanie o cisnienie i granie z lawki, spoko wywiad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 [video=youtube;0bmGR2YDa1I] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 zalias napisał(a): nie rozumiem czemu "awkward" w sensie balem sie ze bedzie jakas niezreczna cisza czy McGee nie bedzie wiedzial co powiedziec itp, na poczatku troche smiechu, potem normalnie udzielil odpowiedzi na pytanie o cisnienie i granie z lawki, spoko wywiad. To był spoko wywiad? McGee udawał obrażonego, nie był zainteresowany rozmową i udzielał durnych, zdawkowych odpowiedzi. Nie dość, że głupi to jeszcze nie ma do siebie dystansu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasevic Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Luki napisał(a): To był spoko wywiad? McGee udawał obrażonego, nie był zainteresowany rozmową i udzielał durnych, zdawkowych odpowiedzi. Nie dość, że głupi to jeszcze nie ma do siebie dystansu. Ja mu sie nie dziwie bo o ile bylo sporo sytuacji wktorych Mcgee robil z siebie glupka to czesciej w zestawieniu Shaqa pojawial sie jako jego stala atrakcja, wczesniej wykreowana. Zrobil z niego cos w rodzaju wiejskigo glupka,lekko opoznionego, z ktorego sie wszyscy smieja co by nie zrobil, a tym wieksza beka jak zrobi cos normalnego. Podsumowujac Shaq pojecha po bandzie, wie (mam nadzieje) ,ze jest to dowcip niskich lotow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi