matek Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 nie moge ten gosc zyje meczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krecik01236 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Hahahahh Noah. Jak kowboj z Texasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 mi skojarzyl sie z nie wiem dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 haha Scal to przy nim sztywniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 ehh, co by się tu nie działo gdyby lebron tak zrobił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 mycek jako żeś mnie niejako do tablicy wywołał to przytocze tylko swoje słowa po meczu z Bulls cały zaspół grał nonszalancko, nie podobało mi się to i fajnie że ktoś dał to, bo miałem o tym wspomnieć już wtedy, ale późna/wczesna pora była i zmęczony zapomniałem. Nie lubię kiedy lekceważy i upokarza sie rywali, zbyt dosłownie wziąłem sobie do serca nauki trenera Cartera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Ale i tak nie wygrał mistrzostwa, to widocznie nie taki najlepszy... Choć fakt, takie Detroit poprowadzić do finałów to nie lada wyczyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
royfan Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 (edytowane) [video=youtube;9SDf5QO_bko]http://www.youtube.com/watch?v=9SDf5QO_bko Edytowane 7 Lutego 2012 przez royfan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 UWAGA! Moc... http://twitpic.com/8gp27i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Ale za to jaki szybki powrót do defensywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Własnie to + spojrzenie Walla niszczy system Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 pi****le. mam szybkiego kompa, dobry net, a chodzi mi ten gif z częstotliwością slajdu na 5 sekund.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Bo ten gif jest zje***y sam w sobie Transition defense jak widać funkcjonuje nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 dobry powrót do D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 gdyby cały roster z takim zaangażowaniem zapieprzał do obrony po każdej akcji Wizards mieliby w tym momencie 2x wiecej wygranych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krecik01236 Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Żarty, żartami, ale widać skupienie Wizards w grze... Wyniki są boskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 UWAGA! Moc... http://twitpic.com/8gp27i McGee zabija..., 5 minut ryłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z8k Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Najwyższe prowadzenie w historii? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 jak juz tak lejemy z Mcgee to moze maly reminder , napewno jest w temacie gdzies: i powrot do obrony jakby komus sie gif nie otwieral: http://www.youtube.com/watch?v=ieymkwx3wRU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szycha Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Nie wiedziałem w którym temacie o to zapytać. Znacie jakaś stronę z wynikami, statystykami meczy gdzie można by sobie wybierać wyświetlane mecze. Teraz muszę czekać do 12 aż mi się ściągnie mecz Knicks- Lakers i z chęcią zobaczył bym na pozostałe wyniki, tylko że nie mam jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi