KarSp Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Van też jest pierwszy, więc ekipa została trochę odświeżona WinkCoś Ci się pomyliło, rok temu byłem ja, Ty,Szak,Joseph i Van. Tkaze on już nie jest świeżakiem, a zamianę na stołkach można określić w skrócie tak Joseph===> Kily, reszta pozostaje ta sama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Wróciliście do koryta i do rabunku JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monty Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 To coś mi się pomyliło :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loqsh1 Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 ja muszę się wytłumaczyć: nie głosowałem, bo nikt nie przedstawił swojego programy, który by mi się podobał. gdyby ktoś napisał: 'nie będziemy rozmawiać z warchołami' to by miał moje poparcie. (a tak na serio wysłałem Szakowi głosy, ale nie policzył. ale i tak nic by się nie zmieniło) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 22 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 O kurna :!: :shock: Przepraszam cię loqsh1 i w ogóle wszystkich zainteresowanych. Nie wiem, jak mogło do tego dojść. Wprawdzie chciałem, żeby głosować via e-mail, ale wszystko, co mimo to przyszło PM-em potem przepisywałem. O tym jednym głosie musiałem zapomnieć. Trochę mnie zagrzało, że coś mogłoby to zmienić, ale jest tak, jak napisał przedmówca - typowani są tylko ludzie, którzy załapali się do TOP10. Tak więc na styku Kily-Graboś niczego to nie zmienia. Obiecuję, że to już się nie powtórzy :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi