Skocz do zawarto艣ci

NOWI MODERATORZY WYBRANI!

Szak

Rekomendowane odpowiedzi

Czas zacz膮膰 wybory. Oto lista kandydat贸w na moderator贸w:

- Artek

- Grabo艣

- Karsp

- Kily

- Monty

- Szak

- Van

G艂osowa膰 mog膮 tylko forumowicze, kt贸rzy zarejestrowali sie na forum p贸艂 roku temu lub dawniej. Ustalmy, 偶e dat膮 graniczn膮 jest 1 kwietnia 2007. Zapisani przed tym dniem - mog膮 g艂osowa膰. Zapisani tego dnia lub p贸藕niej - sorry, niestety dopiero w nast臋pnych wyborach. Drugim warunkiem jest posiadanie na koncie przynajmniej 50 post贸w. Oba warunki musz膮 by膰 spe艂nione w dniu oddania g艂osu.

Zawsze by艂y "dyspensy" od tych zasad dla wyr贸偶niaj膮cych si臋 forumowicz贸w, kt贸rzy jednak nie spe艂niali kt贸rej艣 z powy偶szych zasad. Tym razem do g艂osowania zapraszam te偶 2K4. Mo偶liwe, 偶e jeszcze par臋 ksyw tutaj dopisze, ale jeszcze musz臋 zapyta膰 pozosta艂ych mod贸w.

Wybieramy 5 mod贸w, kt贸rzy b臋d膮 sprawowa膰 piecz臋 nad dzia艂ami "NBA" i "Inne". Glosy prosz臋 przesy艂a膰 do mnie w e-mailach na adres polnikp(ma艂pa)poczta.onet.pl (b臋d臋 wysy艂a艂 mailem zwrotnym potwierdzenie, ze g艂os zosta艂 otrzymany i zaliczony - je艣li kto艣 nie dostanie potwierdzenia, to prosi艂bym o upomnienie si臋). Ka偶dy ma prawo wskaza膰 5 ksyw spo艣r贸d wcze艣niej wymienionych. Kolejno艣膰 (czy to jedno pod drugim albo w rz膮dku) ich wymienienia decyduje o punktach, kt贸re kandydaci uzyskaj膮. 5 punkt贸w za wskazanie jako pierwszego, 4 - jako drugiego itd. a偶 do 1 punktu za wskazanie jako pi膮tego w kolejno艣ci. Mo偶na poda膰 mniej ni偶 5 ksyw, co b臋dzie traktowane jako zrzeczenie sie w cz臋艣ci mo偶liwo艣ci przyznania pe艂nej puli punkt贸w. Jak kto艣 poda wi臋cej ni偶 5 ksyw, to tylko 5 pierwszych b臋dzie branych pod uwag臋, a reszta zignorowana.

NIE MO呕NA G艁OSOWA膯 NA SIEBIE.

Po podsumowaniu 5 kandydat贸w z najwi臋ksz膮 ilo艣ci膮 zebranych w glosowaniu punkt贸w zostaje moderatorami na okres 1 roku. Pozostali zostaj膮 w puli rezerwowej. W razie tej samej ilo艣ci punkt贸w o wej艣ciu do TOP5 i kolejno艣ci w艣r贸d rezerwowych decyduje ilo艣膰 wskaza艅 na pierwszym miejscu (je艣li r贸wna, to wtedy bierze sie wskazania na drugim miejscu itd.).

Czas trwania to ok. 2 tygodnie. Od teraz do 14 pa藕dziernika w艂膮cznie. Po tym terminie zaczynam liczenie. Jak sko艅cz臋 to podam na forum wyniki. Planuj臋 tak samo jak rok temu poda膰 wyniki oraz jawne dane nt. tego kto na kogo g艂osowa艂.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Prosz臋 o odrobin臋 cierpliwo艣ci. Nie mam zapuszczonego 偶adnego bota, kt贸ry odpowiada automatycznie :) Siadam wieczorem, sprawdzam, co przysz艂o i wysy艂am potwierdzenia. Tak wi臋c skrajnie do jednego dnia trzeba przyj膮膰, je艣li chodzi o otrzymywanie potwierdze艅. Twoje g艂osy Wr贸bel mam, twoich KarSp (jeszcze?) nie. Jak kto艣 wys艂a艂, min臋艂o ju偶 te 24h i ci膮gle nie ma potwierdzenia, to wy艣lijcie jeszcze raz na PM. Mail mo偶e doj艣膰 p贸藕niej, ale na PM b臋dzie pewniej.

Odno艣nik do komentarza

Dosz艂o KarSp.

Po kr贸tkiej konsultacji z niekt贸rymi modami, postanowi艂em te偶 dopu艣ci膰 do mo偶liwo艣ci g艂osowania Jendrasa i smgs-a, a tak偶e Szakila. S膮 to ludzie, kt贸rzy spe艂niaj膮 chocia偶 jeden warunek, a og贸lnie jako艣 si臋 ju偶 wyr贸偶nili i dali pozna膰 (teraz czy dawniej), jako przynajmniej potencjalnie warto艣ciowe elementy forum. Zapraszam do wzi臋cia udzia艂u w wyborach.

Odno艣nik do komentarza

• 2 tygodnie p贸藕niej...

Posz艂o Szaku na PM. daj ofkoz zna膰.

A tymczasem chcia艂em wyzwa膰 u偶ytkownika -Gumbiego- na og贸lnopolsk膮 debat臋 w sprawie rozwoju forum oraz kierunku w jakim ma zmierza膰 moderowanie.

Dzi臋kuje i licze na odzew.

W takim, 偶e bana dostaniesz jak tylko b臋d臋 m贸g艂 Ci da膰 :)

Odno艣nik do komentarza

To ostatni dzwonek dla tych, kt贸rzy chc膮 zag艂osowa膰. Po weekendzie, tj. w poniedzia艂ek zabieram si臋 za podliczanie. Du偶o roboty nie b臋dzie, bo i odzew ma艂y. My艣l臋, 偶e obecn膮 formu艂臋 trzeba b臋dzie w przysz艂o艣ci przemy艣le膰. Nie 偶eby to by艂 jaki艣 zarzut, ale z praktycznego punktu widzenia.

Odno艣nik do komentarza

Podaj臋 wyniki g艂osowania:

1. Szak - 62 pkt.

2. Van - 51 pkt.

3. Monty - 39 pkt.

4. KarSp - 34 pkt.

5. Kily - 24 pkt.

================

6. Grabo艣 - 23 pkt.

7. Artek - 4 pkt.

Wykaz g艂osuj膮cych:

- Joseph {Szak, Van, Monty, Grabo艣, KarSp}

- Antek {Van, Szak, KarSp, Kily, Monty}

- Monty {Szak, Grabo艣, Artek, Kily, KarSp}

- 2K4 {Van, Szak, Monty, Kily, Grabo艣}

- karl malone {Van, KarSp, Szak, Grabo艣, Monty}

- kore {Van, Szak, Grabo艣}

- Wr贸bel {Szak, Monty, KarSp, Van, Kily}

- Mich@lik {Van, Szak, Monty, Grabo艣, Kily}

- KarSp {Van, Kily, Monty, Szak, Grabo艣}

- Artek {Monty, Szak, KarSp, Van, Kily}

- Van {Szak, KarSp, Grabo艣, Kily, Monty}

- Maciek {KarSp, Szak, Van, Monty, Kily}

- greg00 {Monty, Szak, Van, Kily Grabo艣}

- Szak {KarSp, Grabo艣, Monty, Van, Kily}

- Kraso {Szak, Kily, KarSp, Monty, Artek}

- Grabo艣 {Van, Szak, Monty, KarSp, Kily}

Zwyci臋zcom gratuluj臋, przy okazji sam dzi臋kuj臋 za oddane na mnie g艂osy. Tym, kt贸rym punkt贸w zabrak艂o, w tym Grabosiowi (ehh, tak blisko) 偶ycz臋 lepszych wynik贸w nast臋pnym razem. Administratora PI3TR45'a prosz臋 o zaktualizowanie dost臋p贸w i uprawnie艅.

Odno艣nik do komentarza

Czyli w sumie g艂osowanie bez wiekszych niespodzianek :D

Ci, kt贸rzy modami do tej pory byli raczej mogli byc pewni (ja by艂em) ze b臋dzie reelekcja :wink:. Nowy jest Kily, wprawdzie ja widzia艂em na tej pozycji Grabosia, ale niewiele przed Kilym, wiec je艣li nie Grabos to dobrze, 偶e w艂asnie jakis Kawalerzysta jest w ekipie. Starym nie musze nic m贸wi膰, ale nowego przestrzegam. Teraz zaczynaja sie schody, za rok mozesz miec kilku wrog贸w wiecej :twisted:

Jaki wniosek- Wsch贸d wci膮偶 dominuje na Forum :wink:

Odno艣nik do komentarza

Dzi臋ki wszytskim za g艂osy, nie powiem, 偶e sie nie spodziewa艂em, bo si臋 spodziewalem i gdybym nie zosta艂 wybrany to bym sie z deka zdziwil. Ale naprawd臋 doceniam poparcie, co roku od pocz膮tku g艂osowa艅 i ciesze sie, ze dostalem wiecej g艂os贸w niz rok temu bo to znaczy, ze moje pogl膮dy na temat moderowania s膮 akceptowane,a praca jak i praca dotychczasowej ekipy zosta艂y doceniona. Przyjemna praca, co by nie m贸wi膰.

Gratuluje zwyci臋zcom, jak dla mnie niespodziewanie du偶o g艂os贸w dla Vana i rozczarowanie, 偶e Grabosiowi sie nie uda艂o. Za rok musi wy艂o偶y膰 wi臋cej kasy na kampani臋 ;)

Odno艣nik do komentarza

Gratuluj臋 pozosta艂ym moderatorom i dzi臋kuj臋 wszystkim za oddane na mnie g艂osy. Mam przy tym nadziej臋, 偶e jako jedyny nowy w gronie "u w艂adzy" forum b臋d臋 w stanie dobrze wywi膮za膰 si臋 w z powierzonej roli.

Jednocze艣nie g艂upio wysz艂o, 偶e sam nie wzi膮艂em udzia艂u w g艂osowaniu, za co przepraszam i przez to Grabo艣 by艂 o ten punkt ni偶ej. Mia艂em zag艂osowa膰 pod koniec zbierania g艂os贸w i ostatecznie zapomnia艂em o tym przed tygodniowym wyjazdem do Turcji. :?

Odno艣nik do komentarza

Gratuluj臋 pozosta艂ym moderatorom i dzi臋kuj臋 wszystkim za oddane na mnie g艂osy. Mam przy tym nadziej臋, 偶e jako jedyny nowy w gronie "u w艂adzy" forum b臋d臋 w stanie dobrze wywi膮za膰 si臋 w z powierzonej roli.

Van te偶 jest pierwszy, wi臋c ekipa zosta艂a troch臋 od艣wie偶ona ;)

Mia艂em zag艂osowa膰 pod koniec zbierania g艂os贸w i ostatecznie zapomnia艂em o tym przed tygodniowym wyjazdem do Turcji. :?

No to czekamy na fotki :twisted:

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.