Viruz Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Killy moje gratulacje Szkoda, że nie udało mi się wygrać ale cóż następnym razem może będzie lepiej..Fakt,że gdyby Lebron zagrał w ostatnim meczu to miałbym duże szanse na wygrannie sezonu ponieważ różnica do Killy`iego była malutka tylko 62,50fpts.. :shock: Sezon bardzo wyrównany Szkoda że Bynum nie wrócił na końcówke sezonu bo może troszkę bym odskoczył od reszty Trudno nie udało się killy jeszcze raz moje gratulacje !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajmon Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 gratulacje dla zwycięzcy, gwizdy dla przegranych (mnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 No ja się rozpisywął nie będę.. ale wypadało by żebym również pogratulował pierwszej trójcy.. no i uważam ze Nasza cała liga była dosyć ciekawa i emocjonujaca. Szczególnie mój nieoczkiwany wzlot a póxniej spadek równie nieoczekiwany pod sam koniec:P Gratki Luka przynajmniej - zostało w rodzinie No to ja lecę do fbl4 może równie udanie komishować Pa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajmon Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 a fbl4 nie da sie zrobic 12 druzynowy, bo te 20 to jednak troszke za duzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi