Stromile Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 (edytowane) Pax kolejny raz udowadnia, że Bulls wygrali trade.Znalazło by się paru takich, którzy by powiedzieli, że Pax "Szrot" Paxson to jednosezonowy meteor A Bulls bez Paxa cienizna - chyba wraz z nim stracili team spirit, bo tragicznie bronią, a pod formą są na razie Hakeem i Joe. Choć z drugiej strony może coś w tej meteorycznej teorii jest jakby się lepiej zastanowić. Wszak rok temu po bodaj 10 meczach miał w sumie jedną stratę, a teraz po 3 meczach już 5 - więc ostry zjazd jest trzeba przyznać Edytowane 30 Października 2016 przez Stromile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Payton wraca z wypożyczenia. a ja Koufosa tak długo nie mogłem sprzedać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Gary przerzucany jak niechciane dziecko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Swoją drogą to ten kontrakt ma tragiczny w stosunku do umiejętności, dziwię się że znalazł się na niego chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Swoją drogą to ten kontrakt ma tragiczny w stosunku do umiejętności, dziwię się że znalazł się na niego chętny. Julek ma pewnie sentyment do niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 wkurzyliście mnie tymi komentami z tematu oddam/poszukuje POKAŻĘ WAM (a tak poważnie to kontraktowo Gary > Magic.... sorry ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 (a tak poważnie to kontraktowo Gary > Magic.... sorry ) Czy ja wiem.. Magic chociaż na SF jest spoko scorerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Magic na SF to bardzo dobry gracz. Ale chyba tylko 1 sezon dane było mu tam grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 słowo klucz "kontraktowo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 (edytowane) Ciekawostka - w tym sezonie Mayo powinien na luzie przeskoczyć Wagnera w total points (i to grubo przed ASG ) i raczej też Forda w total assists GOAT? Edytowane 30 Października 2016 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 omg a Magic kiedy dostał taki kontrakt? tak czy inaczej patrząc na to jaki wkład daje Magic i Gary do swoich drużyn to Gary ze swoim kontraktem to póki, co jeden z top 5 maxowych bustów all time. a jeśli już o tym mówimy to może byśmy zrobili sobie taki rating? mój faworyt to my main man Kosta i jego kontrakt :) btw. w Orlando teraz będzie biegał backcourt wart 27,5 mln robiący sumarycznie 25 ppg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Ciekawostka - w tym sezonie Mayo powinien na luzie przeskoczyć Wagnera w total points (i to grubo przed ASG ) i raczej też Forda w total assists GOAT? Wcześniej już wspominałem o tym, że przegoni Wagnera, ale co do GOATA to raczej nie. Ugrał za mało mistrzostw, bo ledwie jedno, ale na pewno ma najlepsze longevity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Dzień 5 (na pierwszym miejscu goscie) Sonics 112 - Pistons 119 play-by-play Pacers 100 - Mavericks 98 play-by-play Hawks 115 - Celtics 107 play-by-play Hornets 118 - Cavaliers 132 play-by-play Heat 84 - Grizzlies 119 play-by-play Knicks 90 - Nets 114 play-by-play Jazz 106 - Wizards 90 play-by-play Lakers 100 - Warriors 93 play-by-play Kings 97 - Trailblazers 115 play-by-play Bucks 115 - Nuggets 153 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Bird mnie zniszczyl ;o 61-17-5 what?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 vintage Russ ciekawszy... 14 asyst, 8 przechwytów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 (edytowane) Magic od czasu podpisania nowego kontraktu został SG/SF i tam zrobi solidne 25/6/4 i daje bardzo dobra obronę wiec chyba jednak Magic >>> Gary Edytowane 31 Października 2016 przez mazik77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 31 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Bird nie przestaje mnie zadziwiać, ma 34 lata i niedługo będzie kończył karierę, a nie wiadomo czego się po nim spodziewać. Czy zagra taki sezon jak 23/24 czy może taki jak ten poprzedni.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Srednie 32,4 pkt 10,8 zb 6 as 2 stl i 1,6 blk to faktycznie jakiś kosmos był, prawdopodobnie w tym roku bedzie podobnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 31 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Takie średnie to on ma właśnie w tym sezonie, w tym o którym wspominałem miał 31,5-10,2-4,6-1,3-1,4 czyi też kosmos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 a kto tam ma grać oprócz niego? robi co chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi