julekstep Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 ogladalem tylko 1sza kwarte i bylo smutno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) Ogląda ktoś Wizards?Derozan jest kotem w tym sezonie.Ciekawe co będzie w PO, ważny sprawdzian. Edytowane 4 Marca 2017 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Ma ktoś acestream GSW-NYK z komentarzem abc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Ma ktoś acestream GSW-NYK z komentarzem abc? Ile razy trzeba jeszcze wrzucać w ten temat ten link? https://www.reddit.com/r/nbastreams/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 ale wesoły blok Kristapsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Pasiaki ciągną Warriors za uszy w 4q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 ktoś ogląda Cavs-Jazz? jaki link? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 ktoś ogląda Cavs-Jazz? jaki link? Ja pierdolę, dwa posty wyżej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 ktoś ogląda Cavs-Jazz? jaki link? Oglądam - na razie całkiem niezły mecz - Jazz niesamowicie spowolniło ten mecz w drugiej kwarcie. Wkurzają mnie te straty i jak na razie Hayward jeszcze nie jest obecny . Fajnie zobaczyć Kevina Love z powrotem. Cavs w pełnej sile w teorii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Ja pierdolę, dwa posty wyżej... już mam, tak się nie rzucaj Oglądam - na razie całkiem niezły mecz - Jazz niesamowicie spowolniło ten mecz w drugiej kwarcie. Wkurzają mnie te straty i jak na razie Hayward jeszcze nie jest obecny . Fajnie zobaczyć Kevina Love z powrotem. Cavs w pełnej sile w teorii Gobert przez sam fakt że stoi w pomalowanym strasznie blokuje Cavs. Masakrycznie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 już mam, tak się nie rzucaj Gobert przez sam fakt że stoi w pomalowanym strasznie blokuje Cavs. Masakrycznie to wygląda A w drugą stronę widać że cavs nie mają żadnej odpowiedzi na tego typu centra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 love nawet nie marzy że wejdzie na parkiet pod koniec meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Ale niestety ofensywnie dziś Jazz się nie pojawiło . Hayward w ogóle zagrał słabo niestety. Szkoda. Dawno nie było że nie trafili tyle czystych pozycji a te straty dziś Inglesa choćby ta przed chwilą. Ręce opadają. Szkoda bo mecz był do wyjęcia bo w obronie zagrali świetnie. PRzegrali z Le Bronem w 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tłok Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 ogladam Tor-Det 1 kwarta 16:13, skutecznosc druzyn ok 25%,festiwal świec i strat, SVG wzial czas po minucie gry, do tego komentuje Lopacinski przerzucam na boogiego i brode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tłok Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 boogie chyba nie gra, czas w takim razie na Mlota, niestety Bulls nie wygladaja na druzyne ktora chcialaby o cos zawalczyc w DC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valus Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 (edytowane) W jak czarnej dupie są LAL to najlepiej obrazowała sytuacja z dzisiejszej przepychanki Monroe i Younga. Śpiki z LAL ucieszone od ucha do ucha, bo jeden drugiego przepchnął, radocha większa niż z wygranego meczu, natomiast w Bucks totalna powaga i koncentracja. Mentalne dno - LAKERS 2017 Edytowane 18 Marca 2017 przez Valus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Lubię mecze o tej porze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 (edytowane) Ja też Nie za późno, nie za wcześnie - idealnie. I do tego dziś NCAA i Michał wygrał - czego chcieć więcej Edytowane 18 Marca 2017 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 to co właśnie odjebali sędziowie gwiżdżąc czwarty faul Jokiciowi to nawet nie jest żenada, Anderson pierdolony floper, nie wiedziałem nawet, że to taka cipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Dobrze się zapowiada to Miami - ptb Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi