LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 nie wiem tylko czy mi szlugów styka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 popłakałem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 póki co dzień konia wszystkich w Nuggets lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Juanjo!!! LOL pierwszy raz coś takie widzę (24s dubs) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 (edytowane) HAHAHAHAHA <umieram> 21 ast w jednej połowie Edytowane 14 Lutego 2017 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 nie bój nie bój Mudiay wraca niedługo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 nie bój nie bój Mudiay wraca niedługo bez trzech "podstawowych" grajków #nakolana błagam tylko nie spierdolcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 żeby było uczciwie - ile razy Klay jest więcej wart niż wszystkie braki Nuggets razem wzięte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 w tamtym sezonie wygraliśmy z nimi bez Greena c*** z tym - daj się pocieszyć, chociaż tą godzinę widziałeś Julek te dwa gwizdki? Silver z tej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 to już drugi dziwny ofens jokica :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 (edytowane) cały sezon mu tak k**** gwiżdżo #dupaboli juluś jedziemy cieniasów Dżamir <3 Edytowane 14 Lutego 2017 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Nelson to jeden z fajniejszych vetsów w tym sezonie w sumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 (edytowane) pisałem to już dawno, a BC powiedział, że będzie mnie szantażował tymi słowami na zlocie aha Curra 4/18, trza odnotować jedna trója away od rekordu ligi, były dwie okazje, no dobra nie można mieć wszystkiego Edytowane 14 Lutego 2017 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Lebron pokazuje PG13 jak bardzo odstaje trafia na nim 11/15, a Dżordż robi 3/17 i tylko spowalnia drużynę. Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Malone zaczął Śliwką na PF jego pierwsze punkty to own basket, ale dobre zasłony stawia no nie wiem k**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 oficjalnie Malone to kompletny debil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 (edytowane) W 4Q Cousins 16/10/4/5/4 ciekawe czy uda mu się jeszcze jedna asysta i blok. edit. zabrakło jednego bloku Edytowane 24 Lutego 2017 przez Mirwir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Gortat popsuł Duranta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Gortat popsuł Duranta? To raczej flopp Zazy zepsuł Duranta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 ale super meczyk Julek co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi