matek Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Takiego Big Ala, jak w ostatniej akcji, mógłbym oglądać bez przerwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Już się bałem, że przez posadzenie Robinsona to przepieprzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) clippersi grają taką biedę że aż mi z monitora piszczy a jeszcze im sędzia przygłup grajka wywalił za nic hard knock life! o i jeszcze trenera! Edytowane 31 Grudnia 2016 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Włącz Niks vs Pelikany. Wintydż Derik Rołs robi dunki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Włącz Niks vs Pelikany. Wintydż Derik Rołs robi dunki! trzeba się szanować...przełączyłem na nuggets vs philly! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 trzeba się szanować...przełączyłem na nuggets vs philly! pewnie dobrze się bawisz ja natomiast wyglądam póki co mniej więcej tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 pewnie dobrze się bawisz ja natomiast wyglądam póki co mniej więcej tak: współczuję ostatniej akcji :DDD ale na osłodę - strzelecki występ życia McConnella! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 ale na osłodę - strzelecki występ życia McConnella! na czyją osłodę? ta ostatnia akcja to było i tak za wiele już, Sixers wydarli nam tego wina w zupełności zasłużenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 jeśli ktoś miałby kiedykolwiek zrobić 'fiftible-double' (dobrze to to piszę? ) - to tylko Giannis. BESTIA <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Derrick Rose superstar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Jimmi gra piach ale może klepną kawalera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Head shot Greak Freaka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Giannis krul! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Ma ktos dobrego linka do bucks? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Ma ktos dobrego linka do bucks? https://www.reddit.com/r/nbastreams/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Czy ktoś się dziś wybiera zobaczyć na żywo mecz Nuggs vs Pacers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Wojtek przeziębiony? Ten mecz mi przypomniał, dlaczego nie lubię oglądać Denver... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Jokic co aleja odjebał GOAT (niech tylko zrobi kondycję, szybkość i przestanie łapać głupie faule ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Podanie Jokica do Farieda <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Randle wlasnie odjebal pierwsza rzecz, po ktorej mowie ja pi****le.Niedolot z metra.Jeszcze 4 i wyrobi meczowy limit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi