SkoczekS1 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 DeRozan w RS kot, a w PO pewnie znowu pussy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 (edytowane) No Kemba daje radę, inna sprawa że Raptors nie potrafią grać z bobkami... btw. zmieńcie tą nazwę tematu, bo aż w oczy kole. Co to? Lokowanie produktu?\ DeMar!!! Game over! Edytowane 12 Listopada 2016 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 no nie wierzę w tych Sixers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Sixers looool. chłopacy chyba sprzedali mecz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 jednak nie sprzedali ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Ławka Lakers znowu dała kopa. Z minus -6 są +4 na koniec 1-szej kwarty. Mam wrażenie, ze głównym powodem poprawy gry jest zejście D'Angelo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 kiepsko widzę zwycięstwo Celtów z taką skutecznością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 (edytowane) Brandon to będzie cudowne dziecko koszykówki, mark my words. Ten chłopak ma tak wysokie bb iq, tak czyta grę, jestem pod ogromnym wrażeniem co robi w tak młodym wieku. Edit: chyba jest po meczu, jeżeli A. Davis nie będzie mógl wrocic do gry w wyniku tego urazu pleców. Edytowane 13 Listopada 2016 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 jest zwycięstwo, ale mecz był beznadziejny. oba zespoły strasznie dużo strat, niska skuteczność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Hawes do SDC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Nie madzieji bez jra Hawes ma przejebane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Bozesztymoj ale Frye Kara zza miedzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Włączyłem Raptors-Cavs lekko spóźniony, DeRozan po minucie miał 6 pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 (edytowane) Włączyłem Raptors-Cavs lekko spóźniony, DeRozan po minucie miał 6 pkt a ja poszedłem robić szamę i Cavs robią run +13 bodajże #dziejesie a nie, cos mi się pojeabało Edytowane 16 Listopada 2016 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Nie, coś tam było. Nie oglądam całego bo muszę oszczędzać transfer, ale ogólnie w obronie to na razie kiepsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 DLO chyba znalazł rzut 5/6 za 3 styknie tego jak na pierwszą kwartę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Ingram pięknie zatrzymał Bookera Randle z triple-double ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wygnaniec Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Nie wiem za bardzo gdzie, więc zapytam tutaj. Jest jakiś bar/knajpa(albo coś innego) w Toruniu gdzie można sobie obejrzeć NBA na żywca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 są takie bary w ogóle w PL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi