ghost41 Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 (edytowane) Orientuje sie ktos jak najtaniej wyalac przesylke z USA do Polski ? Jak na razie najtaniej znalazlem przez US postal za 33$ Edytowane 20 Października 2016 przez ghost41 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Zależy jaka waga paczki i jak szybko chcesz mieć paczkę w Polsce., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 20 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 (edytowane) Paczka mała, właściwie srednia koperta, waga rownie mala,ok.0'5 kg. Na czasie mi nie zalezy wiec moze isc ekonomicznym Edytowane 20 Października 2016 przez ghost41 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Polonez Parcel Service ok $20., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 25 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Wysyłają tylko paczki z minimalną waga 20 fyntow... wiec odpada :'( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Nie ma "minimalnej wagi" tylko minimalna opłata.Ja wysyłałem dokumenty z apostile- trzy kartki papieru.,Po prostu tyle samo za wysłanie jednej tabliczki czekolady co za karton czekolad., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
higher44 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Sprawdź na stronie http://www.kurierem.pl/paczki-z-usa,3.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi