DRose17 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Siemano koszykarze, Kilka lat temu widzialem podobny temat z ktorego niestety zrobila sie dyskusja nie na temat, dlatego chcialbym go odnowic proszac Was o pomoc i ewentualna rade odnosnie pisania pracy magisterskiej/licencjackiej dotyczacej NBA. Wybralem ten temat poniewaz mam spoko promotorke, nie chce mi sie biadolic o jakichs matematycznych glupotach i tak naprawde jak prawdopodobnie wiekszosc z Was uwazam ze nie ma najmniejszego znaczenia jaka prace napisze i ile nad tym spedze i co w niej bedzie bo to tylko formalnosc zeby skonczyc te nieszczesne studia. Dlatego chcialbym napisac o tym co mnie interesuje i co moze byc bardziej oryginalne niz typowy temat z dziedziny finansow. Myslalem o czyms najprostszym, zeby moc przedstawic w jednym rozdziale lige wplesc w to przedstawienie rzeczy o ktorych 'zwykli' ludzie nie maja pojecia typu draft salary cap luxury tax all star itp a nastepnie skupic sie na marketingu/ sponsoringu w NBA. Wiem o ksiazce Sznajdera ale najbardziej interesuja mnie zrodla po angielsku dotyczace marketingu/ sponsoringu w lidze. Jezeli znalazlby sie ktos tak uprzejmy i mialby mozliwosc wspomoc mnie linkiem, rada, tytulem ksaizki, wlasnymi doswiadczeniami z pisaniem pracy dotyczacej NBA to bylbym niesamowicie wdzieczny ! Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 pisałem licencjat o kreowaniu wizerunku NBA i jego odbiorze przez kibiców w Polsce - uderz na priv to chętnie ci pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Byłoby fajnie gdyby ten temat się rozrósł Sam zastanawiam się w niedalekiej przyszłości pisać magisterkę w tematyce salary, luxury itp w NBA Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRose17 Opublikowano 22 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Podbijam temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Masz jakiś pomysł na brzmienie problemu badawczego? W pierwszym poście próżno tego szukać. Jak powiesz coś więcej to pewnie i pomoc będzie mogła być konkretniejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi