szkoda-czasu Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 (edytowane) Robię wywiad/rozpoznanie Czy są chętni na nową ligę keeper? Ja mam jeszcze miejsce na jedną ligę i pomyślałem, że może keeper. Wiem, że jest już dość późno, dynasty kolejne nie wypaliło(nie zebrał się skład) więc może Keeper. Regulamin: Proponuję regulamin jak w istniejącym keeperze tu na e-nba : http://www.e-nba.pl/topic/4989-liga-roto-keeper-2016-2017/ Komiszowanie: Mogę się podjąć komiszowania, ale też chętnie oddam tą funkcję jak zbierze się skład i będzie dobry kandydat do tego. Linki: Liga na Yahoo!: https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/77098 Ankieta draft: http://doodle.com/poll/efbf6cspirhd3gbh Terminy: - zapisy na listę rezerwową: cały czas trwają. - termin draftu: 16.10.2016r. (niedziela) godzina 21:00 - termin dołączenia do ligi i wypełniania ankiety: do godziny 23:59; 13.10.2016(czwartek) - po tym terminie wysyłam zaproszenia do kolejnych osób z listy rezerwowej. Zainteresowani: 1. szkoda-czasu - Minnesota T Wolves 2. Stryder - Toronto Raptors 3. 123 - Phoenix Suns 4. bulls2006 - Y! (narazie bulls2006pch24) 5. bulek - New York Knicks 6. Sylvinho. - Chicago Bulls 7. t3jlor - OklahomaCity Thunder 8. Big Tree - Utah Jazz 9. Masud - GS Warriors 10. Falki - Los Angeles Clippers 11. Buu - Philadelphia 76ers 12. maro - Charlotte Hornets 13. MJ1 - San Antonio Spurs 14. Ozzy110 - Detroit Pistons 15. Dnc - Y! (narazie devilnevercry's Team) 16. Skorup (potwierdził bierze Orlando - ale nie widzę go jeszcze na Y!) 17. Decos20 (potwierdził bierze Houston - ale nie widzę go jeszcze na Y!) 18. asq_ - POR Trail Blazers 19. F.U. - Los Angeles Lakers 20. jordan20 - Atlanta Hawks Rezerwowa lista: 1. killer7 2. ŁukaszNBA 3. barcelowicz 4. *niebieski -zapisani na Y! - wybrana nazwa **zielony - zapisany na Y! - niewybrana nazwa drużyny z NBA ***bez koloru - jeszcze nie dołączyli do ligi na Y! Edytowane 13 Października 2016 przez szkoda-czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 w tym sezonie na pewno nie znajdę czasu... nie wiem, jak to będzie z przyszłym sezonem, ale wstępnie jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123 Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 (edytowane) Chętny Edytowane 11 Października 2016 przez 123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 11 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 (edytowane) w tym sezonie na pewno nie znajdę czasu... nie wiem, jak to będzie z przyszłym sezonem, ale wstępnie jestem chętny ok. zanotowałem. I jak będzie blisko pełnego składu i będzie jakiś brak to spodziewaj się, że Cię trochę pomęczę/pozachęcam do udziału już od tego sezonu Reszta zapisana. Edytowane 11 Października 2016 przez szkoda-czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Chętnie zagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Zgłaszam się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Chętnie zagram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3jlor Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 też zagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Tree Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 chętnie zagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 11 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Zapisani. Czekamy na kolejnych chętnych. Wysłano z M2 Note przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masud Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Zapisuj mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falki Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 (edytowane) Wchodze, ale bardzo proszę o draft w tym tygodniu, jeśli byłoby to możliwe. Mam L4. Edytowane 11 Października 2016 przez Falki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Chętnie dołączę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Zgłaszam się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Dobra, spróbuję w tym roku oby tylko termin draftu pasował I zapisz ozzy110 - on potwierdzi jutro, chciał, żebym go zapisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Hmm może ja. Jaki termin draftu? Dużo od tego zależy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 11 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Zapisani. Czekamy na kolejnych Wysłano z M2 Note przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 (edytowane) Dobra, widzę, że zapisy krążą w ekstraklasowym tempie. Zapisz póki co osoby; 1. Skorup 2. Decos 3. El-Maniaque Jeśli któryś się nie zdecyduje, dam znać. Jeśli się zdecydują, każdy potwierdzi. Dodam, że są mocno zainteresowani. Edytowane 11 Października 2016 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F.U. Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Wstępnie ja też, chociaż chyba jest limit 8 gier na koncie yahoo tak? i pewnie musialbym zalozyc nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi