Skocz do zawartości

Sezon 2016/17 Liga IV New York

wiLQ

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 3.10.2016 o 12:53, Tocheck napisał(a):

22.10 mi pasuje takze mozemy zrobic trade miedzy ligami..

W dniu 3.10.2016 o 20:15, Tecu napisał(a):

Ok, możemy zrobić. Sorry, nie miałem czasu wcześniej się odezwać. Ktoś mnie jakoś przeniesie?

Fajnie, ze sie dogadaliscie, ale poczekajcie z tym transferem bo moze sie okazac zbedny.

W weekend beda ewentualne zastepstwa za brakujacych w III i moga sie zwolnic miejsca na latwiejsze przemieszczanie.

Edytowane przez wiLQ

W dniu 4.10.2016 o 11:01, 123 napisał(a):

Skoro tak późno to może lepiej niedziela 23.10? W sobotni wieczór można robić tysiąc innych rzeczy niż siedzenie przed kompem.

Szukasz transferu bo masz WOLNY WIECZOR?!?!?! WTF??

Bez jaj, w takich warunkach to tu bysmy nigdy sie nie dogadali w zadnej lidze...

Edytowane przez wiLQ

W dniu 5.10.2016 o 13:07, Tecu napisał(a):

Chciałbym się dowiedzieć na czym stoję - transfer i draft 18.10 czy zostaję i draft 22.10?

Na pewno transfer do ligi obok tylko jeszcze nie wiadomo czy bedzie potrzebne by ktos szedl w druga strone. Bo moga sie zwolnic miejsca przez uzupelnienia brakow w III, czekamy do soboty i wtedy bedzie wszystko jasne.

W dniu 12.10.2016 o 08:57, melerowy napisał(a):

Zmieniłem nazwę swojej drużyny bo była słaba, nowa wcale lepsza nie jest, ale przynajmniej nie bolą mnie oczy od niej. Mam nadzieję, że nie złamałem jakiegoś punktu regulaminu...

@wiLQ zrobisz update pierwszego posta? Dzięki

Zrobie jak tylko napiszesz na jaka nazwe zmieniles ;-) Bo sa dwie nowe...

A propos, dzisiaj dolaczyl do Was uczestnik z listy rezerwowej na miejsce zwolnione transferami, wiec macie komplet i zaklepany termin draftu, wiec tylko sie szykowac i czekac bo glowna czesc organizacyjna zalatwiona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.